Slot game

Păcănele noi Tiki Princess

 

Este timpul pentru o vacanță în Hawaii! Tiki Princess este un joc de păcănele online de la Synot cu 5 role X 4 rânduri, cu 20 linii de plată fixe, ce te invită într-o expediție prin junglă, acolo unde te așteaptă cele mai delicioase fructe, inclusiv Struguri, Cireșe sau Prune. Caută atent și poți activa Rotiri Gratuite, Hold and Win sau poți risca totul prin Gamble, pentru premii mari mari. „Spin” și poți obține până la 1.000X miza totală pe rotire! Ești pregătit de aventură?

Cum câștigi la păcănele noi Tiki Princess?

Există 20 de moduri de a câștiga, unde simbolurile formează plăți atunci când 3, 4 sau 5 de același fel aterizează de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu primul tambur – simbolurile Tiki oferă cele mai mari câștiguri, în timp ce simboluri cu fructe sunt de valoare mai mică. Premiile cele mai mari se pot obține în funcțiile Hold and Win și Rotiri Gratuite, până la 1.000X miza totală cu puțin noroc. Alege miza potrivită pentru bugetul tău și revendică cele mai mari recompense la păcănele online Tiki Princess!

Plăți simboluri Tiki Princess

  • 5 x Tiki argintiu = 7.5 x miza
  • 5 x Tiki roșu = 5 x miza
  • 5 x Tiki verde = 5 x miza
  • 5 x Tiki albastru = 5 x miza
  • 5 x Struguri = 3.75 x miza
  • 5 x Prune = 2.5 x miza
  • 5 x Portocale = 2.5 x miza
  • 5 x Lămâi = 2 x miza
  • 5 x Cireșe = 2 x miza
Păcănele noi Tiki Princess

Tabel de plată Păcănele noi Tiki Princess

Caracteristici bonus!

De fiecare dată când pe rolele 2, 3, 4 și 5 aterizează simbolul Wild (Femeie), se activează funcția Expanding Wild – acesta se extinde pe întreaga rolă și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Bonus și Scatter, dacă poate forma o combinație câștigătoare.

Hold and Win

Se activează atunci când pe grilă aterizează simultan 6 sau mai multe simboluri Bonus (Scoică). Apoi, vei primi 3 re-rotiri, în timpul cărora doar aceste pictograme vor ateriza pe tamburi – de fiecare dată când pică un astfel de simbol (fiecare are propria sa valoare), acesta rămâne în poziție, iar contorul cu re-rotiri se resetează la 3. Dacă umpli toate cele 15 spații, vei câștigă Grand Jackpot în valoare de 1.000X miza totală sau poate ateriza simboluri Mini (20x), Minor (50x) sau Major (50x). 

Rotiri Gratuite

3, 4 sau 5 simboluri Scatter (Insulă) te vor recompensa cu 2x, 20x sau 200x miza totală, dar și cu 6 rotiri gratuite. În timpul funcției, rolele 2, 3 și 4 se învârt împreună, ca și cum ar fi una și aceeași, iar un Scatter complet stivuit acordă alte 3 rotiri gratuite suplimentare. De menționat este că Wild-ul se extinde doar pe rola 5, iar simbolurile plătesc pentru 4 sau 5 bucăți!

Joc ca la aparate cu dublaj

În mod opțional, orice câștig, poate fi pariat la dublaj cu ajutorul funcției Gamble – aici, ți se oferă opțiunea de a juca întregul premiu sau doar jumătate din acesta și va trebui să ghiceșți corect dacă o carte de joc este roșie sau neagră. Suma pariată se va dubla dacă alegerea ta este corectă și ai o nouă șansă de a întoarce altă carte până la limita de 110.000 RON, dar orice greșeală face ca tot câștigul să dispară.

Păcănele noi Tiki Princess

Ce speciale găsim în păcănele noi Tiki Princess?

Merită să joci păcănele noi Tiki Princess?

Nu ne dăm seama dacă simbolurile cu fructe și tematica junglă sunt cea mai bună combinație, dar mai importante sunt caracteristicile bonus destul de complexe și interesante, cu Rotiri Gratuite și Hold and Win în prim plan. Ne plac ambele “speciale”, deoarece au potențial, însă nu vin cu nimic nou (le-am întâlnit destul de des în alte jocuri ca la aparate). Totuși, pentru a le înțelege mai bine, îți recomandăm să joci păcănele gratis Tiki Princess pe site-ul nostru, ca mai apoi, dacă merită, să îl încerci într-un cazino online licențiat ONJN (vezi mai joc unde este disponibil).

Unde poți juca pe bani reali Tiki Princess?

Superbet, Betano și Winmasters sunt cazinouri online licențiate, la care poți juca păcănele pe bani reali Tiki Princess, cu mize cuprinse între 0.20 RON și 40 RON. Alege Winmasters și poți încasa un bonus foarte bun la depunere.

Bonus 2.000 RON + 300 rotiri gratuite

Notă: 0 Voturi: 0