buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele Novomatic Book of Ra Magic

Producator

Novomatic

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Novomatic
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 95.1%
 • Data lansării: 08.05.2018
 • Mize: 0.10 RON – 200 RON
 • Câștig maxim: 10.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

Păcănele Novomatic Book of Ra Magic

 

Hai în Piramidele egiptene antice alături de Exploratorul tău preferat cu jocul de păcănele Novomatic Book of Ra Magic și descoperă comori în valoare de până la 10.000X miza totală! Această aventură magică are loc într-un Templu, pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată fixe, unde vei găsi simboluri din Egiptul Antic. Deblochează comorile faraonilor chiar acum, de oriunde te-ai afla, inclusiv de pe dispozitivele mobile iOS și Android! 

Cum câștigi la Book of Ra Magic?

Nu e deloc greu să formezi o combinație câștigătoare la păcănele Novomatic Book of Ra Magic – 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite, așezate pe una dintre cele 10 linii de plată fixe, de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur, formează plăți. Cel mai bine plătit simbol este Exploratorul, în timp ce cărțile de joc oferă cele mai mici câștiguri. Desigur, cu 5X simbol, oricare ar fi el, se va simți în buzunar, dar premiile cresc considerabil în timpul funcției Free Spins. O altă modalitate bună de a obține recompense suplimentare este funcția Gamble, dar îți asumi un risc atunci când o folosești (vezi de ce nu e indicat să joci la dublaj).

Cât plătește maxim fiecare simbol pentru 5 de un fel?

 • 5 x Explorator = 500 x miza
 • 5 x Tutankhamun = 200 x miza
 • 5 x Horus = 75 x miza
 • 5 x Scarabeu = 75 x miza
 • 5 x A, K = 15 x miza
 • 5 x Q, J, 10 = 10 x miza
Păcănele Novomatic Book of Ra Magic

Tabel simboluri Book of Ra Magic

Joacă la dublaj și câștigă rotiri gratuite cu simbol special expandabil!

3 sau mai multe simboluri Scatter (Carte) oriunde pe role în aceeași rotie, activează funcția Rotiri Gratuite. Vei fi recompensat cu 10 jocuri bonus , iar unul dintre simboluri va fi ales pentru a deveni special expandabil – când 2 sau mai multe simboluri câștigate ajung pe tamburi, acestea se vor extinde complet și vor plăti în orice poziție s-ar afla pe liniile de plată jucate. Dacă obții rotiri gratuite suplimentare în timpul funcției, un alt simbol va fi ales întâmplător, permițând extinderea mai multor pictograme. Este posibil să activezi până la 9 simboluri, dacă ești destul de norocos.

Joc ca la aparate cu dublaj

Opțional, după fiecare câștig, poți supune premiul la funcția de dublaj Gamble, o caracteristică Novomatic. Aceasta permite dublarea ultimului premiu prin indicarea corectă a culorii pe care cartea cu fața în jos o are – ea poate fi roșie sau neagră, dar, dacă indici greșit, atunci suma pariată este pierdută. Poți opta pentru funcția de dublaj orice câștig care nu depășește 500 x miza totală.

Păcănele Novomatic Book of Ra Magic

Speciala Book of Ra Magic

Păcănele Novomatic Book of Ra Magic – părerea noastră

Cine nu a jucat sau nu a auzit de celebrul joc de păcănele Novomatic Book of Ra Deluxe? Ei bine, acest provider a creat o versiune mai distractivă, cu mai multe șanse de a face profit, adăugând elemente suplimentare – Book of Ra Magic. Acest slot poate satisface dorințele noastre, deoarece poate face plăți de până la 10.000X miza totală. Totuși, trebuie să fii atent la miza folosită, deoarece este extrem de volatil, ceea ce uneori poate fi frustrant că jocul nu face plățile așteptate.

Unde poți juca pe bani reali Book of Ra Magic?

Aventura în Egiptul Antic la păcănele Book of Ra Magic poate avea loc următoarele cazinouri online recomandate: Winbet, Maxbet, Mr Bit, SlotV, Frank Casino, Magic Jackpot, NetBet, Unibet și Vlad Cazino, cu mize cuprinse între 0.10 RON și 200 RON.

Vrei un bonus fără depunere? Dacă da, alege NetBet Cazino! Deschide cont din acest LINK SPECIAL și încasează! Nu uita că aici găsești cel mai mare pachet de bun venit de pe piață!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0