Slot game

Păcănele Novomatic Dragon Blitz

Dragon Blitz este un joc de păcănele online Novomatic cu tematică asiatică, Rotiri Gratuite, Bonus aleatoriu și multe Wild-uri. Acțiunea are loc într-un Templu, pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și unde există 20 linii de plată fixe, pe care vei găsi simboluri din această zonă. Caută Dragonii de Aur și poți câștiga până la 1.000x miza totală pe rotire de oriunde te-ai afla – rulează excelent și pe dispozitivele mobile Android/iOS!

Cum câștigi la păcănele Novomatic Dragon Blitz?

Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur din capătul stâng – 3, 4 sau 5 simboluri de același fel așezate pe una din cele 20 linii de plată, formează o combinație câștigătoare – cel mai valoros simbol este Dragonul. Wild-urile te vor ajută să obții mai multe premii, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului, însă în Rotiri Gratuite există o șansă mai mare de a încasa o recompensă substanțială. Poți revendica plăți bune și în mod aleatoriu, dar despre asta poți citi în paragraful de mai jos. Volatilitatea este medie spre ridicată, RTP-ul este puțin cam mic, așa că nu uita să pariezi atât cât îți permiți.

Plăți păcănele Dragon Blitz pentru 5x simbol

  • 5 x Dragon = 50 x miza
  • 5 x Cufăr de comori = 25 x miza
  • 5 x Copac = 10 x miza
  • 5 x Cuțit = 10 x miza
  • 5 x A, K , Q = 6 x miza
  • 5 x J, 10, 9 = 5 x miza
Cum câștigi la Dragon Blitz
Păcănele Novomatic Dragon Blitz – Tabel de plată

BONUS

Funcția Dragon Wild

Se activează în mod aleatoriu la orice rotire – pe matrice va zbura un Dragon, care va arunca la întâmplare pe grila de joc până la 8 simboluri Wild, ca mai apoi să se facă plata, iar în funcție de simboluri, poți încasa un premiu consistent.

Rotiri Gratuite

3 simboluri Scatter (Pergament) în aceeași rotire pe tamburii 1, 3 și 5, vor activă funcția bonus cu rotiri gratuite. Vei fi recompensat cu 10 jocuri gratuite, în timpul cărora, pe role, vor ateriza mai multe Wild-uri pentru mai multe combinații câștigătoare – trebuie să știi că fiecare Wild va fi colectat la Manuscris în partea e sus a ecranului, iar dacă ai suficiente simboluri imagine pe rolă, vei fi recompensat cu două rotiri gratuite suplimentare pentru fiecare. 

Funcție specială Dragon Wild
Păcănele Novomatic Dragon Blitz – Funcția Dragon Wild

Păreri păcănele Novomatic Dragon Blitz

Dragon Blitz nu impresionează ca design, așa cum o face, de exemplu, Floating Dragon Hold and Spin de la Pragmatic Play, dar este un joc cu Rotiri Gratuite și multe Wild-uri, elemente bune pentru a obține câteva premii decente. Pentru noi este mult prea puțin – poate un multiplicator x3 ar fi făcut lucrurile mai captivante. Un alt slot cu dragoni foarte bun este Dragon Reels de la EGT! Joacă gratis pe site-ul nostru și vezi care îți place mai mult! 

Unde poți juca pe bani reali Dragon Blitz?

Dragon Blitz poate fi jucat la următoarele cazinouri online legale:

Ți-a plăcut varianta demo și vrei să îl încerci pe bani reali? Îți sugerăm să îl joci la NetBet Casino, cu pariuri pentru toate buzunarele, alături de un pachet de bun venit consistent + un bonus fără depunere la înregistrare, după verificarea identității. În plus, te așteaptă alte peste 2.000 de jocuri de cazino de la cei mai tari provideri.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 5 Voturi: 1

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0