buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Păcănele online Golden Sevens

Producator

Novomatic

Rating

Sending
4.67 / 5 (3 voturi)

 • Producător: Novomatic
 • Volatilitate: Medie
 • RTP: 95.10%
 • Data lansării: 27.12.2013
 • Mize: 0.04 RON – 200 RON
 • Câștig maxim: 10.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: NU
 • Dublaj: DA

Păcănele online Golden Sevens – Prezentare Slot

 

Câștigă un Jackpot de peste 10.000 x miza totală cu un “tablou” plin cu Șeptari! Golden Sevens este un joc de păcănele Novomatic, dezvoltat în decembrie 2013 pe o grilă de joc clasică de 3 rânduri X 5 coloane și 20 linii de plată câștigătoare ajustabile (1 – 20). Este un slot de volatilitate medie, cu o rată de câștig puțin sub media de piață, de 95.10%, disponibil atât de pe desktop, cât și de pe mobil. Descoperă mai multe în recenzia noastră completă Golden Sevens!

Ce simboluri sunt în jocul ca la aparate Golden Sevens?

Golden Sevens este un joc ca la aparate exclusiv cu fructe și șeptari, considerate cele mai iubite simboluri la jocurile ca la păcănele EGT, Novomatic și alți operatori. Pe matrice vei găsi Cireșe, Portocale, Lămâi și Prune – toate cu aceeași valoare. Următoarele ca plată sunt Merele, Pepenii și Clopoțelul. Șeptarii sunt cei care oferă cele mai mari câștiguri. 

Cât plătesc simbolurile la păcănele online Golden Sevens?

 • 5 x Șeptari = 250 x miza
 • 5 x Clopoțel = 50 x miza
 • 5 x Mere = 25 x miza
 • 5 x Pepeni = 25 x miza
 • 5 x Cireșe, Lămâi, Prune, Portocale = 9 x miza

Toate câștigurile sunt realizate de la stânga la dreapta pe role consecutive, începând cu cea din capătul stâng. 3, 4 sau 5 simboluri potrivite formează un câștig mai mic sau mai mare, în funcție de miză și, evident, de valoarea respectivului simbol.

Păcănele online Golden Sevens

Păcănele online Golden Sevens – Tabel simboluri

Caracteristici bonus – jackpot și dublaj

Golden Sevens este un slot simplu cu fructe și 77777, fără rotiri gratuite sau orice alt joc bonus, destinat celor care apreciază pacanelele retro, care vin cu un sentiment de nostalgie. Există un Jackpot de câștigat, dar și o funcție de dublaj.

Pentru a câștiga Jackpot-ul în valoare de peste 10.000 x miza totală, trebuie să obții un “tablou” cu Șeptari. Acest simbol poate apărea stivuit pe toate cele 5 role, ceea ce face din acest joc unul destul de atractiv, deoarece se pot obține câștiguri decente cu o linie de 5.

Cum funcția care declanșează Rotiri Gratuite nu există, singură care rămâne este funcția Gamble – caracteristică jocurilor ca la aparate EGT și Novomatic. Există o funcție de dublaj, dar nu cea obișnuită, la care trebuie să ghicești culoarea cărții – Roșu/Negru. Este un “Joc în Scări”, unde trebuie să urci treptele pentru a dubla câștigul per rotire. Numărul treptelor variază în funcție de câștig, iar dacă urci în vârf, primești un premiu de 1.000x miza totală. 

Păcănele online Golden Sevens

Păcănele online Golden Sevens – Dublaj

Golden Sevens  – părerea noastră

Poate nu este cel mai bun slot cu fructe și șeptari, așa cum ar fi, de exemplu,30 Spicy Fruits, un joc cu rotiri gratuite, dublaj și jackpot și de aceea nu putem spune că ne-a impresionat. Noi l-am încercat de câteva ori atât pe bani virtuali, cât și într-un cazino online pe mize reale și nu am observat nici o schimbare în ceea ce privește câștigurile, au rămas cam la fel. Jackpot-ul pare greu de câștigat, astfel că, dacă vrei să joci păcănele cu jackpot, îți sugerăm mai degrabă sloturile EGT.

Unde poți juca pe bani reali Golden Sevens?

NetBet, Superbet, Fortuna, Maxbet și Magic Jackpot sunt cele 5 cazinouri online licențiate ONJN unde poți testa și pe bani reali jocul de păcănele Golden Sevens. La NetBet Casino ai cel mai mare pachet de bun venit 3.000 RON, dar și 50 rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE – Ia acum rotirile gratuite!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0