Slot game

Păcănele Play n Go Chronos Joker

 

Hai printre stele și caută fructele din jocul de păcănele Chronos Joker! Acest slot de la Play n Go vine cu o matrice formată din 3 role X 3 rânduri și 5 linii de plată fixe, așezată în cosmos, într-o atmosferă modernă, cu elemente futuriste. Câștigul maxim este de până la 1.600 X miza totală pe rotire – un “tablou” cu Wild-uri chiar este posibil! Activează multiplicatorii și călătorește în spațiu chiar și de pe un dispozitiv mobil iOS sau Android!

Cum câștigi la păcănele Chronos Joker?

Câștigurile mari se pot obține și în jocul de bază, deoarece se pot aplica multiplicatori aleatorii de până la X20. Pentru a forma o combinăție câștigătoare, ai nevoie de 3 simboluri de același fel așezate pe una din cele 5 linii de plată. Simbolul Joker este Wild și cheia către premiul maxim de până la 1.600 X miza totală pe rotire – le înlocuiește pe toate celelalte pentru a forma și mai multe combo-uri câștigătoare.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

 • 3 x Joker = 16 x miza
 • 3 x Ceas digital = 4 x miza
 • 3 x Ceas de buzunar = 3 x miza
 • 3 x Clepsidră = 2 x miza
 • 3 x Cadran solar = 1.4 x miza
 • 3 x Struguri = 1 x miza
 • 3 x Prune = 0.8 x miza
 • 3 x Lămâi = 0.6 x miza
 • 3 x Cireșe = 0.4 x miza

Tabel de plată Chronos Joker

Păcănele Play n Go Chronos Joker – Caracteristici bonus

Re-Spin se activează atunci când două role arată același tip de simbol. Urmează ca rola care nu conține același simbol să se învârtă, cu șansa ca aici să aterizeze simboluri potrivite pentru a forma noi premii.

La orice rotire se pot aplică multiplicatori aleatorii de 2x, 3x, 4x, 5x sau 10x. În funcție de ce multiplicator este în timpul funcției Re-Spin, 1 din cele 6 caracteristici pot întra în joc:

 • Rotiri în viitor se vor declanșa dacă multiplicatorul este x2. Cu fiecare rotire, multiplicatorul va crește până la maximum x10, în următoarea ordine: x3, x4, x5, x10. Continuă până când există un câștig;
 • Rotiri în prezent se vor declanșa dacă multiplicatorul este x3, x4 sau x5. Re-rotiri vor continua până când există un câștig;
 • Rotiri în trecut se vor declanșa dacă multiplicatorul este x10. Cu fiecare re-rotire ulterioară, multiplicatorul va scădea la maximum X2, în următoarea ordine: x5, x4, x3, x2. Re-rotiri vor continua până când există un premiu;

Multiplicatorii de câștig aleatori se pot dubla la începutul unei rotiri sau al unei re-rotiri. Dacă se întâmplă acest lucru, vei beneficia de:

 • Super multiplicator rotiri în viitor se vor declanșa dacă multiplicatorul este x4. Cu fiecare reivartire, multiplicatorul va crește până la maximum x20 în următoarea ordine: x6, x8, x10, x20. Re-rotiri vor continua până când există un câștig;
 • Super multiplicator rotiri în prezent se vor declanșa dacă multiplicatorul este x6, x8 sau x10. Re-rotiri vor continua până când există un câștig;
 • Super multiplicator rotiri în trecut se vor declanșa dacă multiplicatorul este x20. Cu fiecare re-rotire, multiplicatorul va scădea la maximum x4, în următoarea ordine: x10, x8, x6, x4. Re-rotiri vor continua până când există un câștig.

Câștig Chronos Joker

Păreri păcănele online Chronos Joker

Este destul de interesant cum Play n Go combină simbolurile cu fructe cu spațiul și stelele. Nu arată rău deloc din punct de vedere vizual. Ne plac și caracteisticile bonus și, chiar dacă va fi greu de obținut un multiplicator mai mare de 10X, jocul poate genera câștiguri frumoase chiar și în jocul de bază, nu doar în “speciale”. Credem că merită să încerci Chronos Joker, mai ales dacă ești fan păcănele cu fructe.

Unde poți juca pe bani reali Chronos Joker?

Îți plac jocurile de păcănele cu fructe și vrei să încerci ceva asemănător, dar modern? Ei bine, jocul ca la aparate Chronos Joker poate fi ceea ce cauți. Poți să îl testezi și pe bani reali la următoarele cazinouri online: Betano, Magic Jackpot, SlotV, Mr Bit, Frank Casino, Winmasters, Winbet, Unibet, NetBet, Maxbet sau Vlad Cazino. Când vine vorba de păcănele online Play n Go , cea mai bună opțiune din punctul nostru de vedere este NetBet, deoarece aplicăția mobilă Android și iOS sunt de top, iar bonusul fără depunere este disponibil.