Slot game

Păcănele Pragmatic Play Fruit Party 2 – Prezentare

După succesul slotului original Fruit Party, producătorul de jocuri Pragmatic Play vine cu o nouă versiune – Fruit Party 2! Grila de joc are aceeași dimensiune, cu 7 randuri X 7 role, folosind metoda de plată “Cluster” la fiecare rotire. Căpșunele, Merele, Strugurii și Portocalele se numără printre simboluri și îți pot aduce un câștig de până la 5.000X miza totală! Bucură-te de multiplicatori Wild progresivi, de până la 256X în jocul de bază și până la 729X în Rotiri Gratuite!

Cum câștigi la Fruit Party 2?

Este un slot de volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că va plăti mai rar, dar există în același timp și șansa să obții un câștig consistent mai repede decât te-ai fi așteptat. Toate simbolurile, în afară de Scatter, plătesc de la stânga la dreapta, pe role consecutive – jocul folosește că sistem de plata metodă ”cluster” în care 5 sau mai multe simboluri potrivite se conectează orizontal sau vertical pentru a forma o plată. Cele mai mari câștiguri sunt formate din 15 sau mai multe simboluri identice. Adaugă Wild-uri într-o combinație atât în jocul de bază, cât și în Free Spins, iar premiile pot fi uriașe!

Tabel de plată la păcănele Fruit Party 2

  • 15+ Căpșuni = 150 X miza
  • 15+ Portocale = 100 X miza
  • 15+ Mere = 90 X miza
  • 15+ Struguri = 80 X miza
  • 15+ Prune = 60 X miza
  • 15+ Stele = 40 X miza
  • 15+ Inimi = 20 X miza
Păcănele Gratis Pragmatic Play Fruit Party 2 - imagine cu reguli joc
Tabel de plăți la jocul de Păcănele Fruit Party de la Pragmatic Play

Rotiri Gratuite, Multiplicatori, Câștiguri în Cascadă, Cumpără Rotiri Gratuite – caracteristicile speciale

Prima caracteristică specială din jocul de Păcănele Pragmatic Play Fruit Party 2 este Câștiguri în Cascadă – Se activează după fiecare combinație câștigătoare, iar simbolurile care au făcut plata sunt eliminate de pe role, pentru a lasa loc pentru altele noi să vină în spațiile goale. Funcția continuă atâta timp cât se creează câștiguri consecutive.

Funcția Multiplicator Wild

În urmă unui Câștig în Cascadă, există șansa ca un simbol Wild să aterize pe spațiile goale. Pe lângă faptul că le înlocuiește pe toate celelalte, acesta vine și cu un multiplicator începând cu 2x. Wild-urile pot apărea din nou la o altă Cascadă, iar de fiecare dată când aterizează, multiplicatorul de dublează până la un maxim de 256X. De asemenea, dacă mai mult de un Wild face parte dintr-o combinație câștigătoare, valorile lor se adună.

Funcția Rotiri Gratuite

Prinde 3 , 4, 5, 6 sau 7 simboluri Scatter în aceeași rotire și vei fi recompensat cu 10, 12, 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite și o plată de 3x, 5x, 10x, 20x sau 100x miza totală! În timpul funcției, multiplicatorii Wild încep cu x3 în loc de x2 și ajung până la 729x. Aterizarea a altor 3 Scatter acordă 5 rotiri suplimentare, fiind fără limită de redeclanșare.

Păcănele Gratis Pragmatic Play Fruit Party 2 - Rotiri Gratuite
Cum se dau rotirile gratuite la Fruit Party 2

Păcănele la care poți cumpăra „speciala”

Fruit Party 2 oferă și o opțiune de a cumpăra rotiri gratuite la păcănele. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul „Cumpără Rotiri Gratuite”, aflat în partea stânga a ecranului și să plătești de 100 de ori pariul: astfel, 3-7 Scatter vor ateriza pe grilă la următorul Spin pentru a acorda între 10 și 25 de runde bonus.

Ce impresie ne-a lăsat jocul de Păcănele Pragmatic Play Fruit Party 2 

Fruit Party 2 este o continuare a slotului original de mare succes Fruit Party. Nu sunt multe deosebiri, dar s-au făcut mici ajustări, care pot aduce câștiguri cu adevărat consistente – adăugarea unui multiplicator Wild de până la 729X în Rotiri Gratuite. Plata maximă rămâne aceeași, 5.000X miza totală, ceea ce este puțin derutant, mai ales dacă ne uităm la multitudinea de multiplicatori care pot ateriza într-un „cluster”. Totuși, acesta nu este un impediment, dacă vrei să testezi jocul de păcănele gratis Fruit Party 2, deoarece câștigul maxim la un slot nu e ceva ce se întâlnește prea des.

Unde poți juca pe bani reali Fruit Party 2?

Betano și Superbet sunt cele două cazinouri online licențiate ONJN, unde poți testa momentan jocul de păcănele online Fruit Party 2, cu mize cuprinse între 0.80 RON și 400 RON, fie pe versiunea desktop (PC, laptop), fie pe dispozitivele mobile Android, Apple (smartphone, tabletă).

Betano – vine cu cea mai mai bună aplicație mobilă Betano App și promoții interesante cu câștiguri cash. Superbet – jocurile ca la aparate din agenții sunt acum și online, iar sistemul de bonusuri este foarte ofertant.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1