Slot game

40 Lucky King Demo gratis Online

Îți plac jocurile de păcănele cu dublaj și jackpot? Dacă da, atunci ai putea încerca slotul 40 Lucky King de la producătorul de jocuri EGT. Bucură-te de funcțiile tale favorite, alături de celebrele simboluri cu fructe și șeptari! Jocul a fost lansat în martie 2018 pe o matrice cu 4 rânduri x 5 coloane și 40 linii de plată câștigătoare, cu un RTP un pic sub media de piață și cu o volatilitate scăzută spre medie. Dacă te întrebi cum să câștigi la păcănele pe internet, află că ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe role consecutive, începând cu cea din capătul stâng. Caută Regele și obține până la 1.000 x miza totală într-o singură rotire!

Simbolurile jocului ca la aparate 40 Lucky King Demo Gratis

Simbolurile care alcătuiesc grila de joc a slotului sunt o serie de 6 simboluri cu fructe – Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune, Pepeni și Struguri. Primele 4 sunt de valoare egală și plătesc mai puțin, iar următoarele două sunt de valoare medie. Clopoțelul este următorul ca plată, iar Șeptarii sunt simbolurile care oferă cele mai mari câștiguri la păcănele. Simbolul Scatter, reprezentat de Dolar nu oferă rotiri gratuite, dar 3, 4 sau 5 oriunde pe role în aceeași rotire plătesc de 2x, 20x sau 500x miza totală.

40 Lucky King Demo gratis Online GamePlay
40 Lucky King Demo gratis Online GamePlay

Tabel de plată la păcănele 40 Lucky King Demo

 • 5 x Șeptari = 25 x miza
 • 5 x Clopoțel = 7.5 x miza
 • 5 x Struguri, Pepeni = 5 x miza
 • 5 x Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune = 2.5 x miza

Funcții speciale – Jackpot, Gamble și Wild-uri stivuite

Producătorul de jocuri EGT este recunoscut pentru funcția de dublaj – Gamble. Grație acestei funcții, poți dubla câștigul până la 35 de ori miza. Ghicește culoarea cărții – Roșu/Negru și dublează câștigul obținut per rotire, iar în cazul în care selecția ta nu este corectă, toată suma pariată va fi pierdută. Evident, poți colecta câștigul după oricare alegere corectă.

Jackpot Cards EGT

Cele 4 jackpot-uri progresive sunt de departe cea mai atractivă caracteristică. Nu sunt reguli speciale pentru a intra în posesia unui astfel de premiu, fiind declanșat în mod întâmplător la absolut toate sloturile EGT. Partea bună este că poți lovi un astfel de jackpot pe orice miză, cu mențiunea că ai șanse mai mari pe mize mai ridicate. Când prinzi un jackpot, vei avea șansa să alegi 3 cărți identice, de aceeași culoare din cele 12 întoarse cu fața în jos, iar una din cele 4 sume jackpot va intra în contul tău.

40 Lucky King Demo gratis Online jackpot
40 Lucky King Demo gratis Online jackpot

Wild-uri stivuite

Simbolul Wild (Regele) poate apărea complet stivuit pe tamburii 2, 3 și 4 în aceeași rotire. Astfel, poți obține câștiguri consistente, mai ales că le înlocuiește pe toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului, dar și pentru că există 40 linii de plată câștigătoare fixe.

40 Lucky King păcănele EGT gratis  – părerea noastră

Nu putem spune că ne place prea mult slotul 40 Lucky King, deoarece încă nu am atins un nivel de plată decent. O opțiune mai bună pare a fi 40 Super Hot, unul dintre cele mai populare jocuri EGT. Nu uita că, la fel ca sute de alte jocuri de păcănele EGT gratis, ambele sunt pe site-ul nostru în varianta demo. Succes!

Unde poți juca pe bani reali 40 Lucky King?

Dacă l-ai testat pe bani virtuali pe site-ul nostru și ți-a plăcut, află că îl poți juca pe bani reali (nu uita să practici mereu un joc responsabil) la următoarele cazinouri online licențiate ONJN în România cu mize cuprinse între 0.40 RON și 80 RON:

 • Betano
 • NetBet
 • Superbet
 • Maxbet
 • Magic Jackpot
 • Vlad Cazino
 • Unibet

Dacă îți place să joci păcănele de oriunde te-ai afla, de la serviciu sau din confortul proprei case, atunci îți recomandăm Betano, un cazino care vine cu cea mai bună aplicație mobile Betano App, dar și cu promoții foarte atractive.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1