Slot game

Aparate Gratis Golden Legend

Golden Legend este un joc de păcănele dezvoltat de producătorul de software Play n Go în jurul culturii asiatice. Totul are loc pe o matrice cu 4 rânduri X 5 role, unde există 50 de linii de plată ajustabile. Vei fi întâmpinat de simboluri speicifice tematicii, cum ar fi Pești, Tigri sau Dragoni. Caută aurul și poți câștiga până la 1.000.000 de monede chiar și de pe un mobil Android sau iOS!

Cum câștigi la păcănele Golden Legend?

Se câștigă în mod clasic, adică atunci când minim 3 simboluri de același fel aterizează pe o linie de plată activă, de la stânga la dreapta, pe role adiacente. Cu 5 simboluri indentice vei obține recompense mai mari. Wild-ul (Monedă de aur) este simbolul care te va ajuta să obții mai multe premii, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului. În “specială” se pot revendica mai multe plăți, deoarece Wild-urile pot ateriza mult mai des pe role.

Premii pentru 5 bucăți

  • 5 x Tigru = 1.000 de monede
  • 5 x Leu = 500 de monede
  • 5 x Broască țestoasă = 500 de monede
  • 5 x Pasăre = 400 de monede
  • 5 x Pești = 400 de monede
  • 5 x A, K = 400 de monede
  • 5 x Q, J, 10, 9 = 200 de monede
Aparate Gratis Golden Legend

Caracteristici bonus

Funcția Free Spins se activează atunci când 3 simboluri Scatter (Dragon) aterizează pe rolele 1, 3 și 5 în aceeași rotire. Vei fi recompensat cu 10 jocuri gratuite și un premiu pentru început de 4x miza totală. În timpul funcției, la fiecare rotire, apar 2 simboluri Wild suprapuse pe rolele 2, 3, 4 și 5, ceea ce poate duce la câștiguri mai mari ca valoare. Poți reiniția funcția Free Spins o singură dată, adică poți juca până la 20 de rotiri gratuite, dacă urmezi același proces de la început.

Aparate Gratis Golden Legend

Merită sau nu să joci aparate gratis Golden Legend?

Merită doar dacă ai de rulat un bonus sau dacă ești fan păcănele cu animale, deoarece se câștig des la Golden Legend, asta pentru că există 50 de linii de plată – premiile sunt mai degrabă mici și medii decât mari. Există și un câștig maxim de 1.000.000 de monede, plată posibilă în runda bonus cu rotiri gratuite – wild-urile sunt cheia. Dacă merită sau nu, tu poți decide – o poți face pe site-ul nostru – Joacă păcănele gratis Golden Legend!

Unde poți juca pe bani reali Golden Legend?

Aparate gratis Golden Legend lansat de Play n Go poate fi jucat pe bani reali la următoarele cazinouri legale în România: NetBet, Betano, Magic Jackpot, Winmasters, Winbet, Frank Casino, SlotV, Mr Bit sau PokerStars. Dacă vrei să te joci și pe dispozitivele mobile, îți recomandăm Betano, deoarece vine cu cea mai bună platformă mobilă – aplicație de top. Ia un bonus fără depunere din acest link special!