Slot game

Păcănele Halloween Morgana Megaways

 

Descoperă lumea magică a vrăjitoarlor în jocul de păcănele online Morgana Megaways, un slot plin cu funcții bonus, precum Simboluri Misterioase, Rotiri Gratuite și Cumpără “Speciala”. Este un joc marca iSoftBet, realizat în august 2020 pe o grilă de joc cu 6 role X 7 rânduri și până la 117.649 modalități de a câștiga. Arată excelent din punct de vedere vizual, cu animații deosebite și o coloană sonoră care te introduce în atmosfera de Halloween. Află secretele magiei negre din acest joc și poți obține până la 10.000X miza totală pe rotire!

Cum câștigi la Morgana Megaways?

Între 2 și 7 simboluri pot ateriza pe fiecare tambur la fiecare spin (aleatoriu). Cu cât aterizează mai multe simboluri pe fiecare rolă, cu atât există mai multe linii de plată, ceea ce poate duce la posibile câștiguri mai mari – numărul minim de a câștiga va fi de 64 (2 simboluri Morgana), în timp ce maximum este de 117.649 (7 simboluri pe fiecare rolă). Toate aceste pictograme plătesc tunci când apar consecutiv de la prima rolă până la a 6-a.

Tabel de plată la păcănele Morgana Megaways

 • 6 X Morgana = 50 X miza
 • 6 X Ochi Dragon = 5 X miza
 • 6 X Dragon argintiu = 4 X miza
 • 6 X Diamant roz = 3 X miza
 • 6 X A, K = 2 X miza
 • 6 X Q, J = 1 X miza
 • 6 X 10, 9 = 0,8 X miza
Păcănele Halloween Morgana Megaways

Păcănele Halloween Morgana Megaways- Tabel Plăți

Funcții Bonus la păcănele Halloween Morgana Megaways

Există multe funcții speciale, dar să începem cu o caracteristică care se declanșează aleatoriu – Max Megaways. Această poate fi inițiată la întâmplare la fiecare rotire și face ca pe fiecare rola să apară 7 simboluri, ceea ce oferă numărul maxim de Megaways – 117.649.

Simboluri Misterioase

După fiecare Spin, pe matrice pot apărea simboluri misterioase – acestea vor dezvălui același simbol ales în mod întâmplător, ceea poate genera un câștig consistent, în funcție de simbolul ales aleatoriu.

Rotiri Gratuite

3, 4, 5 sau 6 simboluri Bonus, declanșează funcția Rotiri Gratuite, iar în funcție de numărul lor poți câștiga 10, 15, 20 sau 30 jocuri gratuite. Funcția vine cu un mod inedit de a juca, deoarece aici trebuie să colectezi cât mai multe simboluri identice pentru a câștiga rotiri suplimentare, premii în bani și Megaways, după cum urmează:

 • 20 X simboluri 9 = 5 rotiri gratuite suplimentare
 • 20 X simboluri 10 = 5 X miza + 5 rotiri gratuite suplimentare + 500 Megaways
 • 15 X simboluri J = 10 X miza + 4 rotiri gratuite suplimentare + 1.000 Megaways
 • 15 X simboluri Q = 20 X miza + 3 rotiri gratuite suplimentare + 2.000 Megaways
 • 10 simboluri Diamant roz = 80 X miza + 2 rotiri gratuite suplimentare + 5.000 Megaways
 • 10 simboluri Dragon de argint = 200 X miza + 1 rotire gratuită suplimentară + 10.000 Megaways
 • 8 X simboluri Ochi de dragon = 200 X miza + 1 rotire gratuită suplimentară + 50.000 Megaways
 • 8 X simboluri Morgana = 500 X miza + 1 rotire gratuită + 117.649 Megaways

În total, pot fi jucate până la 60 rotiri gratuite și poți obține premii în bani în valoarea de 1.015 X miza totală, pe lângă câștigurile inițiale.

Păcănele Halloween Morgana Megaways

Ce specială avem? Păcănele Halloween Morgana Megaways

Păcănele unde poți cumpăra „speciala”

La slotul Morgana Megaways, ai opțiunea de a cumpăra funcția Rotiri Gratuite, dacă plătești de 80 de ori miza totală. Apoi, la următorul spin cel puțin 3 simboluri Bonus (până la 5) vor ateriza pe matrice.

Păreri despre păcănele iSoftBet Morgana Megaways

Morgana Megaways este un joc pe care nu trebuie să îl ratezi, deoarece promite o experiență de neuitat – tematica este grozavă, plăți generoase și multe funcții bonus inedite, puțin neobișnuite, dar care au potențial mare de crea un câștig consistent. Ne place funcția Rotiri Gratuite, deoarece se pot câștiga până la 30 jocuri gratis dintr-un spin, iar caracteristica progresivă asigură mai multe linii de plată Megaways. Totuși, este un slot foarte volatil, deci trebuie să ai grijă la miza folosită, dar pentru a obține o imagine clară, joacă păcănele gratis Morgana Megaways pe site-ul nostru.

Unde poți juca pe bani reali Morgana Megaways?

Mai mult cazinouri recomandate au în oferta acest joc de păcănele: Betano, Maxbet, Magic Jackpot, Superbet, NetBet, Frank Casino, Mr Bit și Slotv, pe care îl poți încerca cu mize cuprinse între 1 RON și 100 RON. Studiind ofertele acestora, ne-a atras atenția bonusul de bun venit de la SlotV – până la 2.000 RON + 50 rotiri gratuite, unde condițiile de rulaj sunt de x27, respectiv x35, unele dintre cele mai bune de pe piață.

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 5 Voturi: 1