Slot game

Aparate gratis Tower Quest

O luptă pentru putere între Elfi și Vrăjitori este gata să înceapă la jocul ca la aparate gratis Tower Quest! Fii acolo, respectiv pe o grilă cu 5 role X 3 rânduri și 20 de linii de plată ajustabile, ajută-i pe Elfi să învingă și poți fi recompensat cu multe bogații, inclusiv aur în valoare de 500 x miza totală. RTP-ul este excelent, peste media de piață, volatilitatea este medie spre ridicată, în timp ce pariurile sunt accesibile pentru fiecare jucători – pe site-ul nostru poți juca păcănele gratis Tower Quest de la Play n Go!

Cum câștigi la slotul Tower Quest?

Se câștigă atunci când minim 3 simboluri de același fel sunt simultan pe role, așezate de la stânga la dreapta, începând cu prima. Cu 5 bucăți vei încasa recompense mai mari, în special pentru Wild Turn – 5 de un fel acordă de 250 de ori miza totală. Șanse mai mari de a câștiga sunt în bonusuri, acolo unde există inclusiv multiplicatori sau role Wild.

Premii pentru 5 x simbol

 • 5 x Elf bărbat = 175 de monede
 • 5 x Elf femeie = 150 de monede
 • 5 x Monștri (3 la număr) = între 75 și 125 de monede
 • 5 x A = 60 de monede
 • 5 x K = 50 de monede
 • 5 x Q = 40 de monede
 • 5 x J = 30 de monede
Aparate gratis Tower Quest

Aparate gratis Tower Quest – BONUSURI

Atunci când 3 simboluri Scatter (Vrăjitor) sunt simultan pe matrice, vei activa Bonus. Urmează un joc de cărți împotriva vrăjitorului malefic (poți alege între elf bărbat sau femeie). Apoi, va trebui să arunci zarurile pentru a vedea cu ce cărți joci. Fiecare carte are o valoare. Înfrângerea unei cărți acordă un premiu și provoacă o daună deținătorului de cărți. Dacă tu și vrăjitorul aveți aceeași valoare pe 2 sau mai multe zaruri, este lansat un atac special care provoacă o daună fiecărei cărți inamice. Dacă tu și vrăjitorul aruncați aceeași valoare pe toate cele 3 zaruri, se declanșează Super Puterea, care dublează valoarea de atac a cărții tale. Scopul este să provoci suficiente daune pentru a reduce punctele vrăjitorului la 0.

O altă caracteristică în acest joc este să colectezi Sticle (roșii și albastre), pe care le poți folosi pentru a activa runde bonus. Cu cât colectezi mai multe Sticle, cu atât runda bonus poate fi mai generoasă.

Există 3 niveluri pentru poțiunile albastre, unde trebuie să colectezi 5, 10 sau 15 poțiuni albastre:

 • Nivelul 1 este Turnul, unde rola 3 este Wild pentru o rotire gratuită, în timp ce toate câștigurile se dublează;
 • Nivelul 2 este Bătălia Jokerilor, în care cele 5 simboluri de valoare mare devin Wild pentru o rotire gratuită;
 • Nivelul 3 este Turnurile Magiei Negre, în care rolele 1, 3 și 5 sunt transformate în Wild pentru o rotire gratuită.

Există și 3 niveluri pentru poțiunile roșii, unde trebuie să colectezi 10, 20 sau 30 de sticle roșii:

 • Nivelul 1 este Jokeri Împuterniciți, în care toate câștigurile Wild sunt înmulțite cu x3 în timpul a 5 rotiri gratuite;
 • Nivelul 2 este Aventurieri Jokeri, unde 2 simboluri de valoare mare devin Wild pentru 5 rotiri gratuite;
 • Nivelul 3 este Jokeri în Flăcări, unde un nou Wild sticky apare la începutul fiecărui spin în timpul a 5 rotiri gratuite. 
Tower Quest

Aparate gratis Tower Quest – Păreri

Nu este cel mai bun joc de păcănele Play n Go în ceea ce privește câștigurile. Nici ca design nu impresionează, fiind destul de retro, în timp ce funcțiile bonus sunt multe, dar multe dintre ele sunt modeste. Credem că există jocuri ca la aparate fantastice multe mai interesante, mai profitabile și mai atractive din punct de vedere vizual, cum ar fi Madame Destiny Megaways.

Unde poți juca pe bani reali Tower Quest?

Betano, NetBet, Unibet, Vlad Cazino, Mr Bit, Frank Casino, SlotV, Winmasters sau Winbet sunt la momentul actual cazinouri online unde poți testa pe bani reali jocul ca la aparate gratis Tower Quest, cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON, atât pe desktop/ laptop / PC, cât și pe dispozitivele mobile Android / iOS. Noi îți recomandăm să îl joci la Betano, deoarece vei încasa bonusuri fără depunere la înregistrare cu rotiri gratuite și bani cash.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1