Slot game

Break Away slot cu hochei Descriere Slot

 

Break Away este un joc de păcănele inspirat din lumea hocheiului pe gheață, dezvoltat de producătorul de jocuri Microgaming în noiembrie 2021 pe o matrice cu 3 rânduri X 5 coloane și 243 linii de plată câștigătoare. Acest joc ca la aparate inedit oferă rotiri gratuite, Wild-uri, multiplicatori, câștiguri în avalanșă și caracteristici bonus aleatorii. Rata de câștig (RTP) este de 96.29%, iar volatilitatea este medie. Miza per rotire începe de la 2.5 RON și ajunge la 1.000 RON. Fii un superstar de hochei în jocul de păcănele Break Away și câștigă până la 125.000 de monede!

Sparge gheața și descoperă premii excelente cu slotul Break Away

Pe grila de joc vei găsi doar imagini din hochei, iar asta chiar ne place. Sunt în total 11 simboluri, precum Mașină de Gheață (este simbolul de valoare scăzută), Ghete Hochei, Cască, Stadion de Hochei, Doi jucători de hochei care se luptă pentru Puc, Arbitru, Portar și doi Jucători de Hochei cu tricouri de culori diferite – alb și roșu (cel de valoare ridicată). Wild-ul este reprezentat de logo-ul Break Away și le substituie pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Puc), fiind cel mai bine plătit simbol – oferă de 250 de ori miza pentru 5 bucăți. Simbolul Wild apare doar pe rolele 3, 4 și 5.

Tabel de plată păcănele Break Away:

 • 5 X Jucător Hochei cu Tricou Roșu = 10 x miza
 • 5 X Jucător Hochei cu Tricou Alb = 5 x miza
 • 5 X Portar = 4 x miza
 • 5 X Arbitru = 3.5 x miza
 • 5 X Doi jucători Hochei = 3 x miza
 • 5 X Stadion Hochei = 2.5 x miza
 • 5 X Cască = 2.4 x miza
 • 5 X Ghete Hochei = 2 x miza
 • 5 X Mașină de Gheață = 1.6 x miza
Break Away imagine din joc

Break Away slot cu hochei – Cele mai valoroase simboluri

Rotiri gratuite cu multiplicator de până la 10x

Câștiguri în Avalanșă

Fiecare combinație câștigătoare din jocul de bază, cât și din runda bonus cu rotiri gratuite va face ca simbolurile implicate să dispară de pe role și vor fi înlocuite cu altele noi. Această caracteristică prezentă în multe din sloturile de la Microgaming îți oferă posibilitatea de a obține câștiguri consecutive la o singură rotire.

Simbolul Wild

Simbolul Wild (logo Break Away) poate apărea complet stivuit pe rolele 3, 4 și 5, oferind mai multe șanse de câștig. Astfel, poți avea până la 9 Wild-uri în aceeași rotire.

Caracteristică Wild aleatorie

Această caracteristică cunoscută și sub numele de Smashing Wild poate fi declanșată aleatoriu în timpul unei rotiri sau la sfârșitului ei. Doi Jucători de Hochei se vor duela pe role, transformând un tambur complet în Wild, pentru câștiguri garantate.

Rotiri Gratuite

Cu 3, 4 sau 5 simboluri Scatter în aceeași rotiri oriunde pe role vei iniția secvența bonus cu rotiri grauite. În funcție de numărul de Scatter, vei avea:

 • 3 Scatter = 15 rotiri gratuite + 5x miza
 • 4 Scatter = 20 rotiri gratuite + 50x miza
 • 5 Scatter = 25 rotiri gratuite + 250x miza

În timpul rundei bonus, câștigurile consecutive obținute cu ajutorul funcției Câștiguri în Avalanșă beneficiază de un multiplicator cuprins între 2x și 10x.

Break Away slot cu hochei

Break Away slot cu hochei – Caracteristică Specială cu rolele 3, 4 și 5 complet WILD

Scor final în Break Away slot cu hochei

Îmi place cum arată acest joc de păcănele din punct de vedere vizual și, deși nu sunt fan hochei și nu am cunoștințe despre acest sport, simbolurile de pe grilă de joc arată grozav și a trebuit să îl încerc. L-am testat de curiozitate de câteva ori și îți pot spune că nu este un joc ca la aparate pentru toate buzunarele, deoarece miza minimă este de 2.50 RON pe rotire. Cele 243 linii de plată fac ca jocul să plătească des, dar câștigurile nu sunt atât de mari (plățile consistente vin în timpul rundei bonus cu rotiri gratuite), cel puțin așa s-a întâmplat în timpul sesiunii mele. Există potențial, mai ales că avem multe funcții speciale, inclusiv rotiri gratuite și multiplicatori de până la 10x. Încearcă-l și tu gratuit pe site-ul nostru!

Unde poți juca pe bani reali Break Aways?

Te simți norocos? Ai testat varianta demo și vrei să încerci și pe bani reali? Poți opta pentru unul din cele 3 cazinourile online recomandate, precum NetBet, Vlad Cazino sau Unibet. Din proprie experiență, îți recomand Vlad Cazino, deoarece este primul cazino online cu specific românesc și vine cu bonus de bun venit de 999 RON + 101 rotiri gratuite la cel mai popular slot online, Shining Crown, pe dispozitivele mobile.

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 0 Voturi: 0

100% Bonus 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1