Slot game

Football Mania Deluxe free Prezentare Slot

 

Football Mania Deluxe este un joc de păcănele online dezvoltat de producătorul de jocuri Wazdan în iunie 2018 și face parte din categoria sloturilor din sport. Cu certitudine, nu estecel mai bun slot din punct de vedere grafic, dar efectele audio sunt la înălțime, cu suporterii care aclamă echipa favorită. Jocul Football Mania Deluxe ca aparate este dispus pe o grilă cu 3 rânduri X 3 coloane, fără linii de plată. Obține până la 9 simboluri pe matrice și poți câștiga până la 1.000x miza totală într-o singură rotire. Este un slot la care poți seta volatilitatea (scăzută, medie sau ridicată), în funcție de preferințe. RTP-ul este unul bun, de 96.59%. Activează runda bonus cu rotiri gratuite sau câștigă bilete la loterie pentru premii uriașe!

Simboluri în slotul online Football Mania Deluxe

Pe grila de joc vei găsi doar simboluri specifice tematicii. Există un număr de 11 simboluri în total, două speciale (Football Lottery și Bonus, reprezentat de Minge de fotbal) și 9 obișnuite, precum Ghete de Fotbal, Pălărie, Fluier, Arbitru, Fotbaliști, Portar, Cupă Aur, Cupă de Argint și Cupă de Bronz. Simbolul Football Lottery oferă cele mai mici câștiguri la păcănele, iar Mingea de fotbal este cel de valoare ridicată.

Pentru a obține o combinație câștigătoare ai nevoie de 3, 4, 5, 6, 7, 8 sau 9 simboluri potrivite oriunde pe tamburi. Hai să vedem tabelul de plată pentru jocul de păcăneleFootball ManiaDeluxe free:

 • 9 X Minge = 500 x miza
 • 9 X Cupă de Aur = 350 x miza
 • 9 X Cupă de Argint = 250 x miza
 • 9 X Cupăde Bronz  = 200 x miza
 • 9 X Portar = 180 x miza
 • 9 X Fotbaliști = 150 x miza
 • 9 X Arbitru = 120 x miza
 • 9 X Fluier = 80 x miza
 • 9 X Pălărie = 60 x miza
 • 9 X Ghete = 30 x miza
 • 9 X Football Lottery = 15 x miza
Football Mania Deluxe free

Football Mania Deluxe free – Simboluri și plăți.

Caracteristici Bonus la Football Mania

Există caracteristici bonus inovatoare în jocul ca la aparate Football Mania Deluxe free, precum simboluri blocate pe role după fiecare rotire în mod automat sau schimbate de către tine, dar și rotiri gratuite, premii în bani și Dublaj.

Rotiri Gratuite

Pe lângă faptul că simbolul Fotbal (Minge) este cel mai valoros simbol, acesta inițiază runda bonus cu rotiri gratuite. Fiecare Minge care apare pe tamburi este colectată în tabelul din partea dreapta a ecranului. Completează toate cele 9 spații și câștigi 9 rotiri gratuite!

Bonusul Loteria de Fotbal

Atunci când 3 simboluri Loterie de Fotbal cad pe cele 3 role mjilocii, vei declanșa Bonusul. Pe ecran vor apărea 3 Bilete și va trebui să alegi unul pentru a dezvlăui recompensa. Premiul poate fi de 100x, 400x sau 1000x miza totală.

Football Mania joc ca la aparate cu dublaj

După fiecare combinație câștigătoare, poți opta pentru un joc de risc – Gamble. Pentru a dubla câștigul, trebuie să selectezi colțul unde vrei să înscrii goluri (dreapta sau stânga). Dacă marchezi, suma pariată se va dubla, iar dacă portarul apară, vei pierde întregul câștig. 

Football Mania Deluxe free

Football Mania Deluxe free – Caracteristică Specială

Părerea noastră despre slotul Football Mania Deluxe

În general, jocurile de păcănele sport, în special cu fotbal nu sunt atât de atractive, grafica fiind de cele mai multe ori sub așteptări, dar compensează prin caracteristicile bonus, așa cum este și în cazul slotului Football Mania Deluxe. Nu am mai întâlnit niciodată un joc în care plățile pentru simbolurile de valoare mare încep de la 4, dar am rămas surprins de faptul că oferă câștiguri des, dar nu atât de mari. Nu sunt fanul acestui joc ca la aparate, dar este un slot bun pentru rulaj, deoarece plătește constant, iar funcția de dublaj reprezintă un plus.

Unde poți juca cu mize reale jocul ca la aparate Football Mania Deluxe?

NetBet Casino este singurul cazino online unde poți testa și pe bani reali jocul ca la aparate Football Mania Deluxe. Ai peste 2.000 de jocuri de cazino pe care le poți încerca și cu un pachet de bun venit de până la 2.000 RON  + 300 de rotiri gratuite. Activează 50 de rotiri gratuite fără depunere!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

5.0