buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Nume

Jocul ca la aparate Matrix

Producator

Playtech

Rating

Sending
5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: Playtech
 • Volatilitate: Medie
 • RTP: 96.12%
 • Data lansării: 22.09.2017
 • Mize: 0.50 RON – 250 RON
 • Câștig maxim: 1000 X miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

👨‍💻Jocul ca la aparate Matrix👨‍💻 Descriere slot👨‍💻

 

Matrix a debutat pe ecranele cinematografelor în anul 1999 și este considerat unul dintre cele mai bune filme SF din toate timpurile. Playtech a decis în Septembrie 2017 să creeze jocul ca la aparate cu același nume, dezvoltat pe 4 linii X 5 coloane și 50 linii de plată fixe. Atmosfera, animațiile și grafica sunt desprinse parcă direct din film, iar jocul este disponibil acum și în cazinourile online legale din România. Slotul online Matrix poate fi încercat atât pe dispozitivele mobile, cât și pe desktop. RTP-ul este de 96.12%, iar volatilitatea este medie. Poți testa păcănele online Matrix pe bani reali cu mize curprinse între 0.50 RON și 250 RON. Ești fan Matrix? Neo, Agent Smith, Trinity și Morpheus te așteaptă pentru noi aventuri și premii excelente.

Simbolurile slotului online Matrix

Pe rolele jocului ca la aparate Matrix vei întâlni simboluri și imagini reale din film. Vei întâlni diferite Piese de cod – simbolurile cu valoare mică. De asemenea, există simboluri cu Telefoane sau Ochelari de soare. Cele mai valoroase simboluri sunt reprezentate de personajele importante ale filmului: Trinity, Morpheus și Agent Smith. Stilul de cod Neo, reprezentat de Keanu Reeves, este simbolul Wild. Înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția lui Free Games (celulele roșii și albastre). De asemeneea, Wild-ul plăteste cu 500x miza pentru 5 de un fel. Există și un alt simbol Wild, reprezentat de o Pisică neagră, care apare doar pe rola 5, înlocuind toate simbolurile, cu excepția Free Games. Pentru 5 simboluri aflate pe o linie de plată activă, avem următoarele câștiguri:

 • 5 X Morpheus = 250 X miza
 • 5 X Agent Smith = 200 X miza
 • 5 X Trinity = 150 X miza
 • 5 X Ochelari, Telefon = 125 X miza
 • 5 X Piese de Cod = 75 X miza, 50 X miza
Jocul ca la aparate Matrix

Jocul ca la aparate Matrix – Simboluri și plăți

Matrix păcănele cu Rotiri Gratuite și  Wild-uri

Caracteristica cu Wild-uri

Simbol Wild apare doar pe rola 5. Atunci când apare complet, rola 1 se transformă complet în Wild, ceea ce înseamnă vei avea 2 role Wild. Celelalte simboluri de pe rolele din mijloc se amestecă pentru a oferi mai multe combinații câștigătoare. Caracteristică este cunoscutădrept Déjà vu Shuffle.

Rotiri Gratuite

Dacă pe rolele 1, 3 și 5 aterizează simbolul Free Games, vei declanșa funcția Rotiri Gratuite. Urmează să alegi între două moduri de jocuri gratuite:

 • Rotiri gratuite cu Agent Smith– primești 8 rotiri gratuite cu simbolurile Agent Smith, care copleșesc rolele. Mai multe simboluri Agent Smith sunt adăugate pe role pentru fiecare rotire gratuită
 • Rotiri gratuite Nebuchadnezzar– poți obține rotiri gratuite nelimitate, iar simbolul Wild Santinelă (robot ucigaș) va fi lipicios. Atunci când un simbol Wild aterizează pe role, acesta va rămâne pe tot parcursul caracteristicii. Atunci când un simbol Ciclop apare pe role, acesta va elimina toate simbolurile Wild. Rotirile gratuite se încheie atunci când ai 6 sau mai multe simboluri Wild Santinelă prezente pe role în aceași timp.

Jocul ca la aparate Matrix – părerea noastră

Jocul ca la aparate Matrix este o reprezentare excelentă a celebrului film, cu diferite clipuri și personaje reale, cu Neo (Keanu Reeves) în prim plan. Dacă din punct de vedere grafic lucrurile arată excelent, nu pot spune că sunt încântat în ceea ce privește funcțiile bonus, deoarece există doar o caracteristică rotiri gratuite, unde poți alege între două moduri de rotiri, și o specială cu Wild. Există potențial, dar cred că cei de la Playtech ar fi putut insista mai mult pe caracteristici. Rămâne de văzut dacă slotul online Matrix va fi la fel de popular ca filmul. Îți poți face o părere despre slot pe site-ul nostru, în mod gratuit.

Unde poți juca pe bani reali Matrix?

Dacă ai testat Matrix păcănele gratis și ți-a plăcut, poți să îl încerci și pe bani reali, cu un bonus de 50 de rotiri gratuite NetEnt, fără depunere la NetBet Casino, fiind singurul cazino online care pune la dispoziție acest joc ca la aparate.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0