Slot game

Păcănele din filme Gladiator Jackpot

Pregătește-te să lupți alături de Russell Crowe în Colosseum în jocul de păcănele Gladiator Jackpot, un slot online de la Playtech inspirat din filmul cu același nume! Această aventură epică are loc pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 25 linii de plată ajustabile, unde vei găsi personaje celebre, precum Commodus sau Luccila. Descoperă mai multe detalii interesante în recenzia noastră și află cum poți câștiga premii și bonus jackpot!

Cum câștigi la Gladiator Jackpot?

O combinație câștigătoare se formează de la stânga la dreapta, cu excepția câștigurilor Scatter, pe role adiacente, pe o linie de plată selectată (până la 25), începând cu primul tambur. Cele mai mari premii vin de la personajele de film – Commodus, Lucilla, Gracchus, Juba și Proximo, în timp ce cărțile comune de joc oferă plăți de valoare mai mică. Cel mai atractiv punct este Jackpot-ul, a cărui valoare este uriașă, dar se pot obține câteva recompense consistente și în timpul funcției Rotiri Gratuite, acolo unde există multiplicatori.

Tabel premii la păcănele Gladiator Jackpot pentru 5X simbol

 • 5 x Commodus = 5.000 de monede
 • 5 x Luccila = 1.000 de monede
 • 5 x Gracchus = 350 de monede
 • 5 x Juba = 250 de monede
 • 5 x Proximo = 250 de monede
 • 5 x A, K = 200 de monede
 • 5 x Q, J = 150  de monede
 • 5 x 9, 10 = 75 de monede
Păcănele din filme Gladiator Jackpot
Tabel de Plăți Gladiator Jackpot

Descoperă funcții bonus cu potențial uriaș de câștig!

Bonus Colosseum

Se declanșează atunci când 3 sau mai multe simboluri Scatter (Colosseum) aterizează oriunde pe role. Apoi, pe ecran va apărea o matrice 4×5, de unde tu trebuie să alegi pietre, începând cu primul rând, pentru a câștiga rotiri gratuite, multiplicator sau alte funcții, după cum urmează:

 • Primul rând va determina numărul de rotiri gratuite
 • Al doilea rând va dezvălui valoarea multiplicatorului
 • A treilea rând va oferi un simbolul Extra Scatter, care va apărea în timpul rotirilor gratuite
 • Al patrulea rând va acorda un simbol Extra Wild, pentru a fi folosit în timpul rotirilor gratuite

De fiecare dată când simbolul Commodus pică pe rola 3, se oferă 3 rotiri gratuite suplimentare!

Bonus Gladiator Jackpot

3X simboluri Mască Gladiator (are rol și de Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului) pe tamburii 2, 3 și 4 în aceeași rotire, activează funcția. Apoi, jocul alege în mod aleatoriu 9 coifuri de aur, argint sau bronz, ce conțin premii în bani.

Dacă obții 9 coifuri de aur, vei câștiga Jackpotul Progresiv Gladiator (la momentul redactării recenziei, valoarea lui era de peste 3.000.000 RON).Te-ar putea interesa și care sunt cele mai mari jackpoturi la păcănele 2022! Vezi aici!

Păcănele din filme Gladiator Jackpot
Prezentare Gladiator Jackpot

Păreri Gladiator Jackpot de la Playtech

Dacă ți-a plăcut filmul, sunt șanse mari să te bucuri și de slotul Gladiator Jackpot de la Playtech. Jocul vine cu imagini autentice din film și funcții bonus excelente – ne place runda bonus cu rotiri gratuite și multiplicatori, deoarece poate oferi câștiguri fantastice. Cu siguranță, Gladiator Jackpot este un joc palpitant, care merită încercat, cu o mulțime de caracteristici și, uneori, poate fi plin de satisfacții! Vrei mai multe sloturi inspirate din filme? CLICK AICI !

Unde poți juca pe bani reali Gladiator Jackpot?

Betano și NetBet sunt cele două cazinouri online licențiate ONJN în România, unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Gladiator Jackpot, cu mize cuprinse între 0.25 RON și 125 RON, atât pe versiunea desktop (laptop, PC), cât și pe dispozitivele mobile Android sau Apple (smartphone, tabletă).

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1