Slot game

Like a Diamond EGT – Descriere Slot

 

Like a Diamond este un joc de păcănele EGT Interactive, lansat în mai 2017 pe o grilă de joc cu 3 rânduri x 5 coloane și 20 linii de plată fixe, cu tematică pietre prețioase. Caută Diamantul și câștigă până la 1.000x miza totală într-un singur Spin! Volatilitatea este medie, iar RTP-ul este puțin peste media de piață, de 96.08%, ceea ce înseamnă că va există un echilibru între câștiguri. Descoperă mina cu bijuterii în slotul Like a Diamond!

Simboluri și tabel de plată la păcănele Like a Diamond EGT

Cele mai valoroase pietre prețioase le vei găsi pe această matrice 3 x 5 – Diamante (cel mai bine plătit), Safire, Ametist, Rubine, Smaralde, Topaz și Citrin – ultimele două plătesc cel mai puțin. Simbolul Wild este reprezentat de logo-ul Like a Diamond – apare doar pe tamburii 2, 3 și 4 și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului – litera D (3, 4 sau 5 plătește de 2x, 5x sau 200x miza totală).

Tabel de plată Like a Diamond EGT

  • 5 x Diamante = 50 x miza
  • 5 x Safire, Ametist = 10 x miza
  • 5 x Rubine, Smaralde = 5 x miza
  • 5 x Topaz, Citrin = 2.5 x miza
Like a Diamond EGT

Like a Diamond EGT – Simboluri Slot

Descoperă funcțiile speciale EGT – Gamble, Jackpot și Wild-uri extinse

La fel ca majoritatea jocurilor de păcănele EGT, Like a Diamond vine cu cele două funcții speciale specifice acestui provider. În primul rând avem funcția Gamble – o caracteristică simplă, ce include un joc de noroc, unde îți poți dubla câștigul per rotire, dacă ghicești corect culoarea cărții Roșu sau Negru, având șanse 50/50 de reușită. Poți supune acestei funcții orice câștig mai mic de 35 X miza.

De asemenea, jocul oferă oportunitatea de a câștiga unul dintre cele patru premii jackpot progresive în mod aleatoriu – cu cât joci mai mult, cu atât șansele tale cresc. În momentul declanșării, trebuie să alegi 3 cărți de același fel din cele 12 întoarse cu fața în jos, iar jackpot-ul corespunzător va intra în buzunarul tău.

Funcția Wild

Simbolul Wild apare pe rolele 2, 3 și 4, iar ori de câte ori o face, acesta se extinde pe pozițiile alăturate. Această pictograma nu numai că va înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului, dar se va și extinde pe rolele din stânga și din dreapta pentru a crea mai multe combinații câștigătoare  – are aceeași valoare ca simbolul Diamant.

Like a Diamond EGT

Like a Diamond EGT – Simbol WILD

Like a Diamond EGT – părerea noastră

Ca design și gameplay nu ne-a impresionat, așa cum a făcut-o, de exemplu, jocul de păcănele Pragmatic Play Gems Bonanza, un slot cu multe funcții speciale interesante, dar câștigurile vin destul de des. E adevărat, de cele mai multe ori sunt mici, dar noi le-am mai și dublat, asta dacă simți că ești destul de inspirat și am reușit să păstrăm un echilibru între rotirile câștigătoare și necâștigătoare. Dacă îți place sloturile simple, dar care au de oferit multe satisfacții, poți încerca păcănele gratis Like a Diamond pe acest site, pe bani virtuali.

Unde poți juca pe mize reale Like a Diamond EGT?

NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, 888casino și Superbet sunt cele 5 cazinouri online recomandate unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Like a Diamond, cu mize cuprinse între 0.20 RON și 120 RON. Explorarea de pietre prețioase necesită timp și bani, iar la Maxbet ai parte de un bonus fabulos de bun venit, dar și de promoții inedite, care te duc mai aproape de Jackpot.

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0