Slot game

Păcănele cu fructe Double Hot

Pregătește-te pentru o distracție cu fructe suculente pe rolele unei matrice clasice 3×3, cu Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune și Pepeni la păcănele Double Hot! Este un slot online clasic de la producătorul de jocuri Synot, dezvoltat în mai 2015, cu 5 linii de plată fixe, care oferă o acțiune palpitantă la aparate. Design-ul este simplu, la fel și gameplay-ul, care aduce puțină nostalgie atât pe versiunea desktop, cât și pe dispozitivele mobile iOS și Android. Descoperă mai multe detalii interesante, inclusiv cum poți obține un multiplicator x2 sau cum poți juca la dublaj în paragrafele de mai jos!

Cum câștigi la slotul Double Hot?

Cu un click pe tabelul de plată, vei observă că sunt 8 simboluri în total, care fac formează victorii – 3 pictograma identice, așezate pe una din cele 5 linii de plată, de la stânga la dreapta, formează o combinație câștigătoare. Cel mai bine plătit simbol sunt Șeptarii, în timp ce BAR are cea mai mică valoare. Fructele sunt cheia către recompense mai consistente, deoarece un tablou activează funcția principală, dar jocul de noroc Gamble este o caracteristică, care poate aduce câteva premii uriașe, dacă ești destul de inspirat.

Cum plătesc simbolurile din jocul de Păcănele cu fructe Double Hot

  • 3 x Șeptari = 150 x miza
  • 3 x Clopoței = 40 x miza
  • 3 x Pepeni = 12 x miza
  • 3 x Prune, Portocale, Lămâi, Cireșe = 8 x miza
  • 3 x BAR = 2 x miza
Păcănele cu fructe Double Hot
Păcănele cu fructe Double Hot – Simboluri

Vrei simplitate? Joacă păcănele cu fructe Double Hot!

Una din cele două funcții speciale este Multiplicator x2 – Acesta se activează atunci când întreaga grilă de joc este completă cu simboluri Cireșe, Lămâi, Prune sau Portocale, adică este compusă de 9 simboluri identice din cele prezentate anterior. Dacă reușești asta, câștigul total va fi înmulțit cu x2.

Jocul de păcănele Double Hot de la Synot dispune de o funcție de dublaj – Gamble. Grație acestei funcții, poți juca la dublaj orice câștig ce nu depășește suma de 275.000 RON. Ghicește culoarea cărții – roșu/negru, iar în cazul în care selecția ta nu este corectă, toate suma pariată va fi pierdută. Poți folosi, de asemenea și opțiunea „Înjumătățire” – jumătate se va duce în contul tău, iar cealaltă jumătate va fi riscată la jocul de noroc, dar nu uita că te poți opri oricând.

Păcănele cu fructe Double Hot
Double hot Funcție specială

Păreri păcănele Double Hot de la Synot

Mai simplu de atât nu credem că există, ceea ce îl face o alegere ideală pentru începători – este ușor de jucat și de navigat. Totuși, Double Hot este un joc de top pentru cei care preferă stilul clasic cu fructe, cu dublaj și o funcție cu multiplicator x2, dar pentru noi este mult prea puțin, oricât de mult ne-ar place aceste jocuri de păcănele cu fructe. O alegere bună ar fi Hot to Burn Hold and Spin de la Pragmatic Play, un slot cu bonus, wild-uri și câștiguri de până la 5.000X miza totală pe rotire.

Unde poți juca pe bani reali Double Hot?

Pe site-ul nostru poți testa jocul ca la aparate Double Hot pe monede virtuale, dar dacă simți nevoie de un plus de adrenalină și nu știi unde, poți să îl încerci pe mize reale (nu uita să practici mereu un joc responsabil) la Superbet, Betano și NetBet. Îl poți juca cu mize cuprinse între 0.10 RON și 500 RON la oricare dintre aceste cazinouri online de top.

Toate cele 3 platforme online recomandate vin cu bonusuri de bun venit foarte atractive, dar NetBet iese în evidență prin promoțiile cu premii uriașe, dar și prin cel mai mare pachet de bun venit de pe piață.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1