Slot game

Păcănele EGT 10 Burning Heart – Descriere Slot

Simbolurile cu fructe și șeptari sunt în flăcări, gata să acorde câștiguri de până la 5.000 x miza totală dintr-un singur Spin! Descoperă jocul de păcănele EGT 10 Burning Heart, pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 10 linii de plată fixe și poți câștiga un jackpot la orice rotire! Slotul, mediu ca volatilitate, a fost lansat în martie 2019 și are un RTP destul de mic, 95.94%. Toate câștigurile se formează de la stânga la dreapta, începând cu tamburul din capătul stâng și ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe o linie de plată activă. Află mai multe detalii în recenzia noastră 10 Burning Heart.

Simboluri și tabel de plată la păcănele 10 Burning Heart

Grila de joc este alcătuită în general din simboluri cu fructe – Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune, Pepeni și Struguri. Apoi, ca valoare, găsim simbolul Clopoțel, iar cel mai bine plătit sunt Șeptarii. Wild-ul apare sub formă de Inimă – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția celor două simboluri Scatter – Dolar (3, 4 sau 5 oferă de 5x, 20x sau 100x miza totală) și Stea (3x oferă de 20 de ori pariul total).

Cât plătește maxim fiecare simbol în jocul ca la aparate 10 Burning Heart?

  • 5 x Șeptari = 500 x miza
  • 5 x Struguri, Pepeni = 70 x miza
  • 5 x Clopoțel = 20 x miza
  • 5 x Cireșe, Lămâi, Prune, Portocale = 15 x miza
Păcănele EGT 10 Burning Heart
Păcănele EGT 10 Burning Heart – SImboluri

Câștigă un jackpot la orice rotire și joacă la dublaj

Nu există o funcție Free Spins în acest joc de pacanele – descoperă aici cele mai bune păcănele EGT cu rotiri gratuite, dar vine cu caracteristicile bonus specifice acestui provider.

Jackpot Cards

În partea superioară a jocului există 4 jackpot-uri progresive, la care premiile pot atinge valori ridicate, chiar și de 6 cifre. Nu există niciun fel de reguli speciale pentru a intra în posesia unui astel de premiu, acesta fiind declanșat în mod întâmplător, pe orice miză, iar acest lucru este foarte apreciat de fanii jocurilor EGT, mulți dintre aceștia lovind premii excelente pe mize mici.

Dublaj          

De fiecare dată când obții un câștig, poți accesa funcția joc de noroc – Gamble, funcție care îți dublează câștigul, dacă ghiceșți culoarea cărții, Roșu sau Negru, iar în caz contrar pierzi toată suma riscată la dublaj. Suma maximă pe care o poți pune la dublaj este un câștig de 35 X miza.

Păcănele EGT 10 Burning Heart
Păcănele EGT 10 Burning Heart – Gamble

Păcănele EGT 10 Burning Heart  – părerea noastră

10 Burning Heart este varianta cu 10 linii de plată a jocului de păcănele EGT 5 Burning Heart. Singură diferența sunt liniile câștigătoare, în timp ce caracteristicile bonus sunt aceleași. Noi le-am încercat pe ambele și putem spune că sunt destul de monotone. Însă, putem afirma este că plățile per linie pentru fiecare simbol în slotul actual sunt mai mici decât în cel original. Ambele jocuri de păcănele gratis EGT pot fi testate pe site-ul nostru, fără să pierzi nici un ban din buzunar.

Unde poți juca pe bani reali 10 Burning Heart?

Burning Heart poate fi jucat pe bani reali cu mize cuprinse între 0.20 RON și 100 RON pe toate dispozitivele mobile Android/iOS la următoarele cazinouri online: Betano, NetBet, Superbet, Fortuna, Magic Jackpot, Maxbet, Vlad Cazino și Unibet.

Pentru promoțiile zilnice/săptămânale extrem de atractive și pentru pachetul de bun venit consistent, noi îți recomandăm Vlad Cazino. Începe aventura în lumea cazinourilor cu primul cazino cu specific românesc!

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 0 Voturi: 0