buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Depune 50 RON și primești 100 de Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele gratis 20 Joker Reels

Producator

EGT

Rating

Sending
4.33 / 5 (3 voturi)

 • Producător: EGT
 • Volatilitate: Medie
 • RTP: 96.7%
 • Data lansării: 20.06.2016
 • Mize: 0.20 RON – 120 RON
 • Câștig maxim: 1.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: Nu
 • Dublaj: Da

Păcănele gratis 20 Joker Reels – Descriere Slot

 

Joacă 20 Joker Reels și unul din cele 4 jackpot-uri progresive EGT Mystery Cards poate intra în contul tău la orice rotire! Este un slot online EGT cu fructe și șeptari, dezvoltat de producător în anul 2016, pe o grila de joc clasică, cu 3 rânduri X 5 coloane și 20 de linii de plată fixe. Nu există rotiri gratuite sau alte funcții speciale, însă, te poți bucura de un joc ca la aparate simplu cu dublaj, simboluri Wild și de combinații câștigătoare din fructele tale preferate. Gameplay-ul este unul simplist, grafica și efectele audio sunt decente, ceea ce face ca slotul să poată fi redat și pe dispozitivele mobile Android/ Apple în condiții optime.

Ce simboluri sunt în slotul online 20 Joker Reels?

Pe matrice vei întâlni celebrele simboluri cu fructe Cireșe, Lămâi, Portocale și Prune, acestea fiind și cele care plătesc mai puțin. Apoi, avem dublu BAR și triplu BAR, Clopoțel și 777 ca la aparate. Există un simbol Scatter, reprezentat de un Sac cu Bani, dar nu vine cu rotiri gratuite – 5x plătește de 500x miza totală. Wild-ul este reprezentat de însuși Joker – apare doar pe tamburii 2, 3 și 4 și înlocuiește toate celelalte, cu excepția Scatter-ului.

Tabel de plată la păcănele 20 Joker Reels

 • 5 X Șeptari = 50 X miza
 • 5 X Clopoțel = 15 X miza
 • 5 X triplu BAR = 10 X miza
 • 5 X dublu BAR = 10 X miza
 • 5 X Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune = 5 X miza

Dacă te întrebi cum să câștigi la jocul de păcănele 20 Joker Reels, află că ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri pe role adiacente, începând cu tamburul din capătul stâng.

Păcănele gratis 20 Joker Reels

Păcănele gratis 20 Joker Reels – Simboluri Plăți

Caracteristici bonus – joc ca la aparate cu dublaj și jackpot

Nu există rotiri gratuite în acest joc de păcănele EGT, însă, 20 Joker Reels este un joc ca la aparate cu dublaj. Poți încerca să dublezi fiecare câștig de maxim 35x miza. Ghicește de maxim 5 ori culoarea cărții – roșu/negru și dublează fiecare combinație câștigătoare sau colectează întreaga sumă pariată. Dacă selecția Roșu/Negru nu este corectă, vei pierde întreaga sumă riscată la jocul de noroc.

Fiind un joc EGT, 20 Joker Reels dispune de 4 jackpot-uri progresive – Jackpot Cards, un jackpot de tip mystery, care poate fi declanșat în mod aleatoriu. Atunci când ai câștigat, urmează să alegi 3 cărți identice din cele 12 cărți de joc întoarse cu fața în jos, iar unul din cele 4 jackpot-uri progresive va fi al tău.

Păcănele gratis 20 Joker Reels

Păcănele gratis 20 Joker Reels – Jackpot Cards

Păcănele gratis 20 Joker Reels  – părerea noastră

Clar, nu este cel mai atractiv joc de păcănele din punct de vedere vizual, dar impresionează prin caracteristicile populare EGT Gamble și Jackpot. Singurul minus ar fi că nu există Rotiri Gratuite, dar se pot obține câștiguri consistente, mai ales că Wild-urile apar des pe grila de joc și creează multe combinații câștigătoare. Este un slot simplu, destinat celor care apreciază jocurile cu fructe și șeptari, potrivit pentru fiecare buzunar, pentru că mizele sunt accesibile.

Unde poți juca pe bani reali 20 Joker Reels?

Superbet, Betano, NetBet, Maxbet, Magic Jackpot sunt cele 5 cazinouri online cu licență ONJN unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele 20 Joker Reels cu mize cuprinse între 0.20 RON și 120 RON. De asemenea, la Vlad Cazino și Unibet îl poți încerca doar de pe dispozitivele mobile.

Consultă recomandările noastre pentru a alege cel mai potrivit cazino online pentru tine. Dacă ești la început de drum, la Maxbet ai 50 RON fără depunere după verificarea identității, dar și un pachet de bun venit consistent. Ia bonusul acum!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5,0 rating
5.0