Slot game

Păcănele gratis Magic Journey

Vizitează China antică cu jocul de păcănele gratis Magic Journey, un slot dezvoltat de Pragmatic Play! Acest joc cu temă orientală vine cu o mulțime de personje pe o grilă 3×3 / 1×5 și 8 linii de plată fixe, inspirat din povestea războinicului Sun Wukong. Așezat pe un templu tradițional, slotul oferă un RTP peste media de piață și o volatilitatea destul de ridicată. Da-i o rotire și poți pleca acasă cu până la 400 X miza totală pe rotire!

Cum câștigi la păcănele Magic Journey?

Este un joc ca la aparate de volatilitate ridicată, ceea ce face ca premiile să vină mai rar, însă există o șansă mai mare de a încasa un câștig consistent într-un interval mai scurt de timp. Cheia către o recompensă mai mare este ca pe grilă de joc este să fie cât mai multe linii cu simboluri – cel mai mare câștig este de 400x miza totală pentru 8 linii din tabelul de scor.

Rata de câștig (RTP) este excelentă, peste media de piață, de 96.54%, însă nu uita să practici mereu un joc responsabil – pot există sesiuni în care slotul să nu facă nici o plată consistentă, așa că nu paria mai mult decât îți permiți.

Opt simboluri formează grila de joc, precum Raznoinici, Prințese sau o Maimuță (activează Respins).

Păcănele gratis Magic Journey

Funcții bonus

Magic Journey este un joc de păcănele fără rotiri gratuite, bonus sau wild-uri. Modul în care funcționează este grilă 3×3, care are fiecare dintre cele 9 poziții un personaj diferit. Această matrice nu se rotește, ci rămâne complet statică pe tot parcusul jocului. Sub acestea, există un rând orizontal 1×5 de-a lungul părții de jos, care se învârte.

La fiecare rotire, rândul orizontal poate dezvăluie până la 5 personaje sau niciunul, care se vor aprinde pe tabelul de scor (partea dreapta). Dacă nu se formează linii pe tabelul de scor, atunci aceea rotire s-a încheiat și nu se plătește niciun premiu în bani. Dacă unul sau mai multe linii sunt formate, atunci se activează funcția Respins. Se acordă o re-rotire, iar daca noi simboluri potrivite ajung pe grilă, procesul se repetă până când nu se mai formează linii noi sau până când tabelul de linii este plin. Liniile formate plătesc astfel:

  • O linie  = 2x pariul
  • Două linii = 5x pariul
  • Trei linii = 10x pariul
  • Patru linii = 15x pariul
  • Șase linii = 30x pariul
  • Opt linii = 400x pariul

De asemenea, ori de câte ori simbolul Maimuță aterizează în centru, el declanșează un Respin, indiferent dacă linii s-au format sau nu.

Păreri păcănele Magic Journey de la Pragmatic Play

Magic Journey este un joc ca la aparate destul de distractiv, chiar dacă este un slot simplu, fără funcții bonus. Cu siguranță, îți va plăcea simplitatea, mai ales dacă obții câteva plăți bune, însă dacă preferi păcănele moderne, atunci s-ar putea să ti se pară plictisitor. Una peste alta, Pragmatic Play a reușit să creeze un joc inedit, cu un concept nou, ce este capabil să facă profit.

Este un slot diferit și, de aceea, îți sugerăm să încerci păcănele gratis Magic Journey în varianta demo pe site-ul nostru.

Unde poți juca pe bani reali Magic Journey?

Dacă vrei să crești nivelul de adrenalină și vrei să pui mâna pe premiul cel mare, află că jocul de păcănele Magic Journey poate fi jucat pe bani reali la următoare cazinouri online în România: Betano, NetBet, PokerStars, Magic Jackpot, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Winbet și Winmasters, cu mize cuprinse între 0.80 RON și 400 RON atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile Android/Apple.

Oricare ar fi alegerea ta, toate aceste platforme de întâmpină cu oferte de bun venit excelente, dar dacă vrei un bonus fără depunere, deschide cont la Betano, Winbet sau NetBet!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

9.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0