Slot game

Păcănele Master Chen s Fortune

Caută aurul de peste 1.000 X miza totală pe rotire din Orienul Îndepărtat la păcănele Master Chen s Fortune! Este un slot cu tematică asiatică dezvoltat de Pragmatic Play pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 9 linii de plată fixe. RTP-ul este peste media de piață, de 96.48%, volatilitatea este scăzută, în timp ce pariurile sunt pentru toate buzunarele. Design-ul este modern, plin de aur, iar coloana sonoră este în stil oriental. Hai în călătorie chiar și de pe un mobil Apple sau Android!

Cum câștigi la păcănele Master Chen s Fortune?

La păcănele Master Chen s Fortune se câștigă în ambele sensuri, adică atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga, atunci când minim 3 simboluri de același fel aterizează pe o linie de plată activă – Pisica este de departe cel mai bine plătit simbol. Următoarele că valoare sunt Copacul, Portocalele și Vas cu aur. Cele mai mici premii vin de la simbolurile cărți de joc A, K, Q, J, 10 și 9. Recompense mai consistente se obțin cu Wild în combinație – aplică multiplicator.

Este un slot de volatilitate scăzută, ceea ce face ca premiile să fie destul de mici, dar există și șansa unor plăți mai mari – joc responsabil!

Păcănele Master Chen s Fortune

Caracteristici bonus

Simbolul Wild (Master Chen) poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4. Pe lângă faptul că le înlocuiește pe toate celelalte simboluri, de fiecare dată când face parte dintr-o combinație câștigătoare, premiul total este supus unui multiplicator de X2.

Există și un simbol Scatter (Moneda de aur) – nu acordă rotiri gratuite, dar oferă câștiguri mari. De fiecare dată când pică pe role adiacente, pentru 2, 3, 4 sau 5 simboluri primești un premiu de 1x, 5x, 10x sau 100x miza totală.

Păcănele Master Chen s Fortune

Merită să joci slotul Master Chen s Fortune?

Master Chen s Fortune de la Pragmatic Play este un slot simplu, poate mult prea simplu. Nu există funcții inovatoare, nici măcar o rundă bonus cu rotiri gratuite – singura caracteristică este că Wild-ul vine cu multiplicator X2. Partea interesantă este că se câștigă des, deoarece jocul plătește în ambele direcții, însă valoarea lor este destul de mică. Cu siguranță, există jocuri ca la aparate Pragmatic Play mult mai interesante – vezi aici o colecție impresionantă de sloturi gratis!

Unde poți juca pe bani reali Master Chen s Fortune?

Jocul că la Master Chen s Fortune pe bani se găseste la următoarele cazinouri online recomandate: Betano, NetBet, Magic Jackpot, Frank Casino, Mr Bit, SlotV, Winbet sau Winmasters, pariuri cuprinse între 0.09 RON și 360 RON. Deschide un cont Betano și vei putea juca slotul cu un bonus uriaș de bun venit. În plus, poți revendica un bonus fără depunere dacă deschizi cont din acest LINK SPECIAL!