buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele online Monkey Slots

Producator

Synot

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Synot
 • Volatilitate: Medie - Ridicată
 • RTP: 96%
 • Data lansării: 08.06.2020
 • Mize: 0.20 RON – 400 RON
 • Câștig maxim: 1.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Da

Păcănele online Monkey Slots – Introducere Slot

 

Monkey Slots te duce undeva pe o plajă, într-o atmosferă tropicală, unde o Maimuță jucăușă face ca aventura ta pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 243 linii de plată să fie una foarte relaxantă și, în același timp, profitabilă de multe ori. Jocul vine cu diferite caracteristici bonus interesante, inclusiv rotiri gratuite, multiplicatori și wild-uri aleatorii. RTP-ul este în media de piață, de 96%, în timp ce volatilitatea este medie spre ridicată, deci trebuie să fii atent cu miza folosită. Poți încerca acest joc de păcănele Synot pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv sisteme de operare desktop și mobile.

Cum câștigi la jocul de păcănele online Monkey Slots?

Există 243 modalități de a câștiga, iar pentru a forma o victorie ai nevoie de 3, 4 sau 5 simboluri identice, de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu prima. Cel mai mare premiu este de 1.000X miza totală, posibil în timpul funcției Free Spins, acolo unde multiplicatorii joacă un rol esențial.

Tabel de plată

 • 5 x Carambola= 10 x miza
 • 5 x Rambutan = 3 x miza
 • 5 x Fructul Pasiunii = 1.6 x miza
 • 5 x Kiwi = 1.6 x miza
 • 5 x Ananas = 0.8 x miza
 • 5 x Nuca de Cocos = 0.8 x miza

Există și un simbol Wild, care le va înlocui pe toate celelalte, cu excepția Bonus (Diamant) și plătește de 30X miza totală pentru 5 bucăți.

Păcănele online Monkey Slots

Păcănele online Monkey Slots – Simboluri găsite in slot

Rotiri gratuite cu multiplicatori progresivi, funcții aleatorii și câștiguri în cascadă!

Jocul de păcănele online Monkey Slots stă bine la capitolul funcții speciale. În mod aleatoriu, Maimuța apare pe matrice atât în jocul de bază, cât și în timpul funcției Free Spins și poate acorda una din următoarele două caracteristici:

 • Wild Monkey – înlocuiește între 1 și 5 simboluri de pe matrice în Wild, pentru a realiza mai multe combinații câștigătoare
 • Larky Monkey – sparge între 1 și 5 simboluri de pe grilă, apoi explodează, iar în locul lor aterizează alte simboluri

Rotiri Gratuite

3, 4 sau 5 simboluri Bonus în aceeași rotire, activează bonusul Free Spins și vei primi 10, 20 sau 30 rotiri gratuite. În timpul funcției, fiecare câștig consecutiv face ca multiplicatorul să crească de la 1x și până la 5x. De asemenea, Maimuța poate să apară în mod întâmplător și poate crește valoarea multiplicatorului până la 5x. 

Funcția Gamble

Orice câștig, nu mai mare de 250.000 RON, poate fi jucat la dublaj. Aici, va trebui să ghicești următoarea carte întoarsă – ea poate fi roșie sau neagră. Poți întoarce maxim 10 cărți sau poți folosi opțiunea „Înjumătățire” pentru a risca doar jumătate din premiu. Nu uita că prima selecție greșită, duce la pierderea întregului câștig. 

Păcănele online Monkey Slots

Păcănele online Monkey Slots – Simboluri Speciale

Păcănele online Monkey Slots – părerea noastră

Nu este atât de spectaculos ca Legend of the Golden Monkey de la Yggdrasil, dar Monkey Slots este un joc care nu te lasă să te plictisești, deoarece vine cu funcții speciale interesante, iar Maimuța poate oferi cu adevărat câștiguri bune. E adevărat, în jocul de bază premiile sunt destul de mici, dar în Free Spins, cu multiplicatorii de până la 5x, noi am obținut o plată aproximativ de 150x miza totală. Merită să arunci o privire, mai ales că mizele sunt pentru toate buzunarele.

Unde poți juca pe bani reali Monkey Slots?

Monkey Slots se poate juca pe bani reali la Superbet și NetBet Cazino, cu mize cuprinse între 0.20 RON și 500 RON, chiar și de pe canapeaua ta, pe dispozitivele Android și iOS. Oricare ar fi alegerea ta, ambele platforme vin cu bonusuri fără depunere, la înregistrare.

LINK SPECIAL 1

LINK SPECIAL 2

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0
Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0