Slot game

Păcănele Pragmatic Play 8 Dragons

 

Pregătește-te de aventură și distracție cu jocul de păcănele 8 Dragons! Acest slot cu tematică asiatică de la Pragmatic Play vine cu plăți grozave, o grafică uimitoare și simboluri frumos detaliate pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 20 linii de plată fixe. Aurul se scurge din fiecare colț al ecranului, cu Dragonii care urlă în timp ce ești în căutarea unei comori de până la 37.500 X miza totală. Ești destul de curajos să joci păcănele online 8 Dragons?

Cum câștigi la păcănele online 8 Dragons?

Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu tamburul din capătul stâng – ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri de același fel așezate pe una dintre 20 linii de plată fixe pentru a forma o combinație câștigătoare. În Rotiri Gratuite se pot obține cele mai mari recompense, deoarece există multiplicatori de la 2x la 15x, în funcție de alegerile tale – aici se poate încasa un câștig de peste 37.000 X miza totală pe rotire! Rata de câștig este foarte bună, volatilitatea este medie, în timp ce pariurile sunt pentru toate buzunarele!

Tabel de plăți pentru 5 X simbol

 • 5 x Tigru = 25 x miza
 • 5 x Dragon = 6.5 x miza
 • 5 x Pește = 5 x miza
 • 5 x Monede de aur = 3.5 x miza
 • 5 x Vase de aur = 3.5 x miza
 • 5 x A, K, Q = 2.5 x miza
 • 5 x J, 10 = 2 x miza 
Cum arată slotul 8 Dragons

Păcănele Pragmatic Play 8 Dragons – Prezentare slot

Caracteristici bonus

3 sau mai multe simboluri Scatter (Plic roșu) în aceeași rotire, activează runda bonus cu rotiri gratuite. Există 5 opțiuni de unde poți alege, după cum urmează:

 • 5 rotiri gratuite cu multiplicatori 8x, 10x sau 15x
 • 8 rotiri gratuite cu multiplicatori 6x, 8x sau 10x
 • 15 rotiri gratuite cu multiplicatori 3x, 4x sau 6x
 • 20 rotiri gratuite cu multiplicatori 2x, 3x sau 4x
 • Alegere misterioasă
Ce multiplicatori sunt în slotul 8 Dragons

Păcănele Pragmatic Play 8 Dragons – Reguli și multiplicatori

Wild-uri cu multiplicator 2x

Simbolul Wild, reprezentat de Dragon, poate ateriza pe tamburii 2, 3 și 4. Acesta vine grupat în grupuri de câte două simboluri, iar atunci când un grup complet pică pe role, câștigul total este dublat. De asemenea, un simbol stivuit misterios ar putea apărea aleatoriu, care oferă șansa de a obține mai multe combinații câștigătoare.

Păcănele Pragmatic Play 8 Dragons – Păreri

Dacă îți place un slot în stil tradițional asiatic, cu o temă clară și concisă, cu siguranță vei iubi păcănele Pragmatic Play 8 Dragons.  Opțiunile multiple de pariuri și lipsa mai multor linii de plată fac din acest joc unul mai puțin frustrant, cu premii mari. De asemenea, ne-a plăcut grafica, cu elemente speciale, așa cum doar Pragmatic Play știe să o facă.  Cu siguranță, dacă vrei să încerci un slot frumos, simplu de jucat, cu 8 Dragons nu vei greși!

Unde poți juca pe bani reali 8 Dragons?

8 Dragons este un joc de păcănele modern, disponibil la următoarele cazinouri online: Betano, NetBet, Unibet, Vlad Cazino, Maxbet, Frank Casino, Mr Bit, SlotV și Magic Jackpot. Dacă ai jucat varianta demo pe site-ul nostru și simți că poți obține câștiguri și pe bani reali, află că mizele sunt pentru toate buzunarele – între 0.20 RON și 100 RON.

La Unibet Cazino ai parte de un pachet de bun venit consistent + rotiri gratuite, cu rulaj 35x la cazino, dar și numeroase promoții atractive.

100% Bonus 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1