Slot game

Păcănele Pragmatic Play Colossal Cash Zone

 

Joacă păcănele Pragmatic Play Colossal Cash Zone, un slot online cu fructe suculente, într-un design modern, cu elemente retro și bucură-te de simboluri gigant, rotiri gratuite cu multiplicatori la fiecare spin! Acest joc vine cu o matrice standard formată din 5 role X 3 role și 20 linii de plată fixe, cu un RTP peste media de piață și o volatilitate ridicată, pregătit să îți ofere până la 5.000X miza totală într-o rotire norocoasă.

Păcănele Pragmatic Play Colossal Cash Zone

Grafică reîmprospatată a sloturilor cu fructe și șeptari de la Pragmatic Play in Colossal Cash Zone

Cum câștigi la Colossal Cash Zone?

Colossal Cash Zone este un slot de volatilitate ridicată, deci va plăti mai rar, iar de cele mai multe ori câștiguri mici, dar în același timp există o șansă mai mare de a obține plăți consistente într-un interval scurt de timp. Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta pe liniile active (20 la număr) – sunt necesare cel puțin 3, dar cu 5X vei obține recompense mai mari. Avem și un Wild, care te va ajuta să obții mai multe câștiguri, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Bonus și Cash Zone, dar plătește și de 25 de ori miza totală pentru 5 bucăți. Totuși, cele mai mari premii vin în Zona Cash Zone, dar mai ales în Rotiri Gratuite, acolo unde fiecare rotire vine cu un multiplicator.

Tabel de plăți la păcănele Pragmatic Play Colossal Cash Zone

  • 5 x Șeptari = 25 x miza
  • 5 x Struguri = 20 x miza
  • 5 x Clopoțel = 7.5 x miza
  • 5 x Lămâie = 5 x miza
  • 5 x Cireșe = 2.5 x miza
  • 5 x A, K = 1.5 x miza
  • 5 x Q, J = 1 x miza
Păcănele Pragmatic Play Colossal Cash Zone

Plăți Păcănele 2022 Pragmatic Play Colossal Cash Zone

Distrează-te cu funcții bonus inedite!

Simboluri colosale

În jocul principal sau în bonus, pe zona evidențiată, adică rolele 2, 3 și 4, pot ateriza simboluri în dimensiuni 1×1, 2×2 (grupuri de 6 simboluri) sau 3×3 (grupuri de 9 simboluri), ceea ce poate duce la formarea de mai multe combinății câștigătoare și la plăți mai mari.

Modul de joc Cash Zone

Simbolul Cash Zone aterizează doar pe tamburii 2, 3 sau 4, iar de fiecare dată când unul sau mai multe apar aici, se acordă un premiu fix, în funcție de numărul de simboluri lovite: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 sau 9 simboluri Cash Zone acordă 1x, 2x, 5x, 10x, 15x, 25x, 50x, 100x sau 250x valoarea pariului total.

Rotiri Gratuite

Cu 3 sau mai multe simboluri Bonus (Diamant), vei activa secvența bonus Rotiri Gratuite. Simbolurile Bonus pot ateriza și stivuit, astfel încât atunci când 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 sau 11 apar pe grilă, se acordă 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20 sau 22 de rotiri gratuite. La fiecare rotire, se acordă un multiplicator aleatoriu de x1, x2, x3, x4, x5, x10 sau x20, în funcție de norocul tău.

 

Păcănele noi Colossal Cash Zone – părerea noastră

Credem că era nevoie de acest joc de păcănele cu fructe și șeptari, un slot uimitor, care combină stilul retro cu modernul. Arată uimitor în ceea ce privește design-ul, însă atracția principală sunt funcțiile speciale – cel mai multe ne place secvența Rotiri Gratuite, deoarece se pot obține până la 22, iar fiecare spin vin cu un multiplicator aleatoriu (până la x20). Toate aceste elemente mențin distracția pe tot parcursul sesiunii și, cu siguranță, merită să joci păcănele gratis Colossal Cash Zone pe site-ul nostru.

Unde poți juca pe bani reali păcănele bune Colossal Cash Zone?

La momentul redactării recenziei, Colossal Cash Zone pe bani reali se regăsea doar la Betano și Maxbet, cu mize cuprinse între 0.80 RON și 400 RON. Spunem asta pentru că este posibil ca în momentul în care vrei dori să îl încerci, slotul să existe în mai multe cazinouri online de top licențiate ONJN.

Vrei un bonus fără depunere? Alege Maxbet! Îți plac promoțiile cu premii cash, fără rulaj? Alege Betano!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1