Slot game

Super 12 Stars ca la aparate Descriere Slot

 

Jocul Super 12 Stars ca la aparate este o producție a celor de la Red Rake, lansat în mai 2019 pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 30 linii de plată fixe. Există o mulțime de caracteristici bonus, inclusiv Rotiri Gratuite, Multiplicatori, Respin și 3 Jackpot-uri fixe, care îți pot aduce un câștig la păcănele de până la 2.000x miza totală/rotire. RTP-ul este sub media pieței, de 95.30%, volatilitatea este medie, iar mizele încep de la 0.90 RON și ajung la 300 RON per rotire. Încearcă jocul de păcănele gratis Super 12 Stars și bucură-te de o sesiune de joc clasică, în stilul Las Vegas, cu Șeptari, BAR și Cireșe!

Simbolurile Super 12 Stars

Super 12 Stars este un joc ca la aparate care vine cu simboluri clasice, precum Cireșe, Clopote, BAR (5 dublu BAR, BAR și 5 BAR) și Șeptari în flăcări (5 Șeptari, Șapte, dublu Șapte și triplu Șapte. Simbolul Wild înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția Spin, 5 Stars, Super Stars și Bonus.

Combinațiile câștigătoare sunt validate de la stânga la dreapta, începând cu prima rolă, iar pentru a obține o plată, ai nevoie de 3, 4 sau 5 simboluri identice. Cel mai bine plătit simbol este Wild, urmat de Șeptari, iar cel de valoare scăzută este 5 dublu BAR, în timp ce Clopotul și Cireșele sunt de valoare medie.

Super 12 Stars ca la aparate

Super 12 Stars ca la aparate – Simboluri și plăți.

Super 12 Stars ca la aparate vine cu Rotiri Gratuite, Respin, Joc Bonus, Multiplicatori și Jackpot.

Stele Norocoase

Simbolul Super 12 Stars apare doar pe rola din mijloc (3) și lansează caracteristică Lucky Stars. Apoi, acesta se transformă în 3 stele care sunt blocate pe role și vei primi 3 respins. Fiecare simbol Stea suplimentar care cade pe tamburi va fi blocat, iar contorul cu respins se va reseta la 3. Runda se încheie atunci când ecranul este complet cu Stele sau rotirile s-au terminat. Astfel  vei putea obține unul din cele 3 jackpot-uri:

 • Mini Jackpot = 10x miza
 • Major Jackpot = 40x miza
 • Grand Jackpot = 300x miza

Respin Super 7 Stars Wild

Simbolul Super 7 Stars apare doar pe rola 3 și se extinde complet, devenind Wild. Apoi, rămâne blocat pe rolă și oferă un respin.

Super 5 Stele și Super Stars

 • 3, 4 sau 5 simboluri 5 Stars acordă un câștig de 2x, 10x sau 200x miza totală
 • Oricare 3, 4, 5, 6, 7, 8 sau 9 simboluri Super Stars plătesc de 1x, 2x, 5x, 10x, 25x, 50x sau 100x pariul total
Super 12 Stars ca la aparate

Super 12 Stars ca la aparate – Caracteristică Specială.

Rotiri Gratuite

Secvența Rotiri Gratuite este inițiată la 3 simboluri Bonus pe rolele 2, 3 și 4 în aceeași rotire. Pentru a începe runda bonus, alege un simbol „?” din cele 20 de pe ecran, iar când ai 3 la fel, poți câștiga:

 • 5 rotiri gratuite cu multiplicator 2x
 • 7 rotiri gratuite cu multiplicator 2x
 • 10 rotiri gratuite cu multiplicator 2x
 • 11 rotiri gratuite cu multiplicator 2x
 • 15 rotiri gratuite cu multiplicator 2x
 • 20 rotiri gratuite cu multiplicator 3x

Simbolul Wild Plus 5 Free Games poate ateriza în timpul funcției cu Rotiri Gratuite, iar când apare, acordă 5 rotiri suplimentare, dar are rol și de înlocuitor pentru orice opțiune de joc.

Super 10 Stele

Caracteristica Super 10 Stele este declanșată atunci când simbolul Super 10 Stele apare pe rola din mijloc. Acesta va face ca rola să se rotească din nou și acordă una dintre cele 3 caracteristici bonus:

 • Multiplicator de 10x
 • 20 rotiri gratuite
 • Acces la „Mini jocul Ruletă Frenezia” (alege o culoare –roșu/verde și poți câștiga multiplicatori de până la 100x miza)

Părerea noastră despre Super 12 Stars ca la aparate

Sincer, nu am mai întâlnit până acum un joc de păcănele cu atât de multe caracteristici bonus, iar din experiența mea, ele se declanșează des. E adevărat, nu face plăți foarte mari, dar există potențial, undeva la 2.000x miza totală pe rotire. Design-ul este frumos, ușor retro, iar simbolurile cu Șeptari sunt cireașa de pe tort. Dacă ești în căutarea unui slot online clasic, care să nu te dezamăgească atunci când vine vorba de funcții speciale, atunci Super 12 Stars ca la aparate este o opțiune excelentă. Încearcă păcănele gratis pe site-ul nostru, iar dacă vrei să-l joci pe bani reali, o poți face la unul dintre cazinourile online recomandate.

La ce cazinou online poți juca Super 12 Stars ca la aparate?

Poți testa slotul Super 12 Stars ca la aparate și pe bani realiîntr-un cazino online de top, precum NetBet sau Superbet. Dacă nu ai un card bancar, poți opta pentru cazinoul Superbet, deoarece poți să faci rapid o depunere/retragere direct din agenții. Pe lângă asta, vine cu o aplicație mobilă de top, dar și cu un bonus consistent la prima depunere, de până la 1.200 RON + 300 rotiri gratuite.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1