buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele gratis Mayan Blocks

Producator

Playtech

Rating

Sending
4.5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: Playtech
 • Volatilitate: Medie - Ridicată
 • RTP: 95.36%
 • Data lansării: 27.02.2021
 • Mize: 0.40 RON – 2.000 RON
 • Câștig maxim: 10.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

Păcănele gratis Mayan Blocks

 

Descoperă bogățiile legendare ale mayașilor în jocul Mayan Blocks de la Playtech, un slot online plin cu funcții speciale, precum multiplicatori progresivi și rotiri gratuite! Eliberează blocurile pe această matrice cu 6 rânduri X 7 role din junglă și poți obține un clușter de până la 10.000X miza totală. Poți explora această civilizație antică pe dispozitivele mobile IOS/Android sau de pe versiunea desktop. Află mai multe detalii interesante în paragrafele de mai jos.

Cum câștigi la slotul Mayan Blocks?

Modul de plată la jocul de păcănele Mayan Blocks este Cluster. Ce înseamnă asta? Adică pe grilă de joc 6×7 trebuie să aterizeze cel puțin 5 simboluri identice grupate orizontal sau vertical și, astfel, se formează o combinație câștigătoare. Premiile mari vin pentru 30+ simbol, mai ales cu un multiplicator mare în jocul de bază și, în special în timpul funcției Rotiri Gratuite. Câștigurile mari vin destul de rar, deoarece este un slot de volatilitate medie spre ridicată, dar atunci când se întâmplă, se va simți în balanță.

Tabel de plată în jocul de păcănele gratis Mayan Blocks

 • 30+ Maya = 5.000 monede
 • 30+ Cap de șarpe = 2.000 monede
 • 30+ Pasăre = 1.500 monede
 • 30+ Broască țestoasă = 700 monede
 • 30+ Broască = 500 monede
 • 30+ Embleme roz/portocalii/verzi = 500 monede
 • 30+ Embleme albastre/mov = 40 monede

Urmărește Wild-ul pe grilă, deoarece acesta înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția Bonusului!

Păcănele gratis Mayan Blocks

Cum câștigăm în păcănele gratis Mayan Blocks ?

Caracteristici bonus – Rotiri Gratuite și Multiplicator progresiv

De fiecare dată când se obține un câștig, se activează caracteristica Câștiguri în Cascadă – simbolurile care au format victoria, vor fi eliminate de pe matrice și înlocuite cu altele noi.  Procesul continuă atât timp cât se creează câștiguri consecutive. Partea interesantă este că fiecare plată consecutivă din jocul de bază obținut în cascadă, va fi supus unui multiplicator progresiv – începe de la x1, iar următorul câștig crește cu 1, până când nu se mai formează plăți.

Mega Simboluri

Pe grila de joc pot ateriza simboluri sub formă de blocuri 2×2 sau 3×3, care reprezintă până la 9 simboluri într-un clușter, ceea ce face ca șansele de câștig să crească.

Funcția Rotiri Gratuite

Se activează atunci când 4 sau mai multe simboluri Bonus apar simultan pe role în aceeași rotire. Vei fi recompensat cu 8 jocuri gratuite, iar fiecare Cristal care pică pe grilă, acordă o rotire gratuită suplimentară. De asemenea, în timpul funcției, există un multiplicator care crește cu x1 la fiecare rotire, indiferent dacă se formează câștiguri sau nu.

Păcănele gratis Mayan Blocks

Rotiri gratuite în păcănele gratis Mayan Blocks

Rotiri Gratuite cu Multiplicator Boost

Această caracteristică este activă numai în timpul ultimei rotiri gratuite a unui set – face ca toate câștigurile înregistrare pe toată durata funcției se se înmulțească cu un multiplicator ales aleatoriu între 1x și 20x, ceea ce este cu poate genera premii impresionante.

Mayan Blocks – părerea noastră

Cu siguranță, Mayan Blocks este un slot care nu te lasă să se plictisești, fiind dinamic, plin de adrenalină, dar cel mai important lucru este că aici găsim multe funcții speciale moderne, cu potențial. Ne place faptul că se pot obține câteva premii mari și în jocul de bază cu ajutorul multiplicatorului progresiv, dar rotirile gratuite sunt cheia către jackpot-ul de 10.000X miza totală. Nu va fi ușor de inițiat, mai ales că este un slot de volatilitate spre ridicată, dar credem că merită să aștepți, atâta timp cât îți permite bugetul (Nu uita să practici mereu un joc responsabil).

Unde poți juca pe bani reali Mayan Blocks?

Betano și PokerStars sunt două cazinouri online licențiate ONJN, unde poți testa pe bani reali păcănele Mayan Blocks. Indiferent de alegerea ta, ambele platforme te întâmpină cu bonusuri și pachete de bun venit extrem de profitabile. Accesează link-urile de mai jos pentru mai multe detalii interesante!

LINK SPECIAL 1

LINK SPECIAL 2

Bonus 1.000 RON
5,0 rating
5.0
2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0