buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Depune 50 RON și primești 100 de Rotiri Gratuite

Nume

Eagle Power Hold and Win

Producator

Playson

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Playson
 • Volatilitate: Medie - Ridicată
 • RTP: 95.06%
 • Data lansării: 29.07.2021
 • Mize: 0.40 RON – 200 RON
 • Câștig maxim: 2.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

Eagle Power Hold and Win

 

Lasă-te vrăjit de animalele sălbatice din jocul de păcănele Eagle Power Hold and Win, un slot online Playson de volatilitate medie spre ridicată! Acest joc captivant are 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată fixe conține o gamă largă de funcții bonus captivante, inlcusiv rotiri gratuite, wild-uri multiplicator și jackpot. Descoperă secretele acestui slot și poți câștiga peste 2.000X miza totală pe rotire! Vrei să încerci mai multe jocuri ca la aparate cu animale? CLICK AICI!

Cum câștigi la Eagle Power Hold and Win?

Există 20 de modalități de a câștiga la păcănele gratis Eagle Power Hold and Win. Cele mai mici plăți vin de la cărțile de joc A, K, Q și J, în timp ce cele 4 simboluri animal oferă cele mai mari câștiguri, în special Porcul mistreț – cel puțin 3 pictograme așezate pe role consecutive, de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur, formează o combinație câștigătoare. Premiile cresc considerabil în timpul funcțiilor bonus, deoarece există multiplicatori, cât și jackpot.

Premii la păcănele Eagle Power Hold and Win pentru 5X simbol

 • 5 x Porc Mistreț = 12.5 x miza
 • 5 x Oaie = 10 x miza
 • 5 x Bufniță = 7.5 x miza
 • 5 x Râs = 5 x miza
 • 5 x A, K, Q, J = 2.5 x miza

Funcții bonus – Rotiri Gratuite și Jackpot!

Există două simboluri Wild (Vultur) – unul apare doar în jocul de bază și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter, Bonus și Putere, iar celălalt apare numai în Rotiri Gratuite (de fiecare dată când aterizează pe role, împrăștie 3 simboluri Wild oriunde pe matrice).

Eagle Power Hold and Win

Funcția Power Spin în Eagle Power Hold and Win

Joc Bonus

6 sau mai multe simboluri Bonus sau Putere activează funcția. Vei primi 3 rerotiri, în timpul cărora simbolurile care au declanșat caracteristica conțin premii cuprinse între x1 și x10 miza și rămân blocate pe tamburi, iar fiecare pictogramă care aterizează pe eran, resetează numărul de rerotiri la 3. Jocul Bonus se încheie atunci când toate cele 3 rotiri sunt epuizate sau când toate rolele sunt pline cu simboluri Bonus sau Putere (câștigul total se dublează). Dacă la sfârșitul jocului Bonus sunt prezente mai puține simboluri Putere pe role și cel puțin o celulă goală, se acordă un Power Spin.

Aterizarea a 5 simboluri Putere pe role îți aduc Grand Jackpot în valoare de 1.000X miza totală! 

Rotiri Gratuite

3 sau mai multe simboluri Scatter activează 8 rotiri gratuite, în timpul cărora funcția cu Wild-uri împrăștiate se aplică. De asemenea, simbolul sălbatic vine cu un multiplicator progresiv (maxim x15), dacă un Wild aterizează pe unul deja existent.

Eagle Power Hold and Win

Ce funcții speciale găsim în Eagle Power Hold and Win?

Eagle Power Hold and Win – părerea noastră

Slot Eagle Power Hold and Win are resursele necesare pentru a oferi câteva câștiguri frumoase prin funcțiile sale bonus, cu ceva noroc – puțin peste 2.000X miza totală. În același timp, plățile din jocul de bază sunt destul de mici, ceea ce face ca acțiunea să fie destul de simplă și uneori plictisitoare. De menționat este faptul că RTP-ul este totuși puțin scăzut. Una peste alta, este un joc mediu, dar departe de a fi unul foarte bun, așa cum este un alt slot cu animale Buffalo Hunter de la Nolimit City.

Unde poți juca pe bani reali Eagle Power Hold and Win?

NetBet, Maxbet și Superbet sunt cele 3 din cazinourile online recomandate unde poți testa pe bani reali Eagle Power Hold and Win, cu mize cuprinse între 0.40 RON și 200 RON. Această aventură sălbatică la păcănele trebuie să o începi cu un bonus fabulos, iar la Maxbet ai parte promoții inedite. Dacă vrei bani bonus la înregistrare, fără depunere, CLICK AICI!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5,0 rating
5.0