Slot game

🔱Păcănele gratis Divine Showdown🔱 Prezentare Slot 🔱

 

Play’n GO combină Zei din 4 epoci mitologice în păcănele online Divine Showdown, o abordare unică pentru un slot. Jocul ca la aparate a fost creat în decembrie 2019 și este proiectat pe 3 linii X 5 coloane și 20 de linii de plată câștigătoare fixe, de la stânga la dreapta. Thor, Anubis, Athena și Wukong îți pot aduce câștiguri la păcănele de până la 5.000 X miza totală, chiar și într-un cazino pe mobil, cum ar fi cel de la Vlad Cazino. Poți testa slotul video Divine Showdown cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON. RTP-ul este de 96.51%, volatilitatea este ridicată, iar grafica și efectele audio sunt excelente, așa cum ar trebui să fie pentru această luptă de proporții epice.

Cei mai puternici Zei se luptă. Care va fi campionul tău? Simbolurile slotului online Divine Showdown

4 zei se vor luptă în păcănele gratis Divine Showdown. Astfel, pe role îi vei găsi pe Thor (zeul tunetului), Wukong (regele maimuțelor chinezești), Athena (zeița greacă a înțelepciunii) și Anubis (zeul egiptean al morții). Pe lângă ele, există și cărțile din pachetul de cărți A, K, Q, J și 10. Simbolul WILD este reprezentat de Sabie. Înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter (imagine cu toate puterile zeilor). Apare atât WILD normal, cât și stivuit și acordă un premiu de până la 20 X miza totală.

Tabel de plată:

 • 5 X Thor = 16 X miza
 • 5 X Athena = 12 X miza
 • 5 X Anubis = 8 X miza
 • 5 X Wukong = 8 X miza
 • 5 X A = 2.5 X miza
 • 5 X K = 2 X miza
 • 5 X Q = 1.5 X miza
 • 5 X J, 10 = 1 X miza
Păcănele gratis Divine Showdown

Păcănele gratis Divine Showdown – Simboluri și plăți.

Divine Showdown păcănele – Rotiri Gratuite, Multiplicatori, Caracteristici Bonus

Multiplicator

În timpul jocului de bază, în mod aleatoriu, la orice rotire se poate aplica un multiplicator între 2x și 10x combinațiilor câștigătoare. De exemplu, pentru 5 X Thor cu un multiplicator de 10x obții o plată de 26 X miza totală.

Caracteristici Bonus Divine Showdown

În mod aleatoriu, în jocul principal poate apărea un Zeu. Fiecare oferă diferite caracteristici, după cum urmează:

 • Wukong– adaugă role Wild pe role
 • Anubis– transformă 1 sau 2 variante ale simbolului în Wild
 • Athena – sincronizează 3 role pentru a afișa același simbol
 • Thor– transformă toate simbolurile Zeu în Thor.

Rotiri Gratuite

Funcția Rotiri Gratuite este declanșată atunci când pe role cad 3 simboluri Scatter. Apoi, alege un zeu pentru a te reprezenta în luptă. Zeul ales va apărea în partea stânga a rolelor și se va lupta cu alt Zeu. Dacă Zeul tău câștigă, vei primi o rotire gratuită și un multiplicator. Dacă celălalt Zeu câștigă, vei pierde o viață din cele trei și o rotire. Runda cu rotiri gratuite se va încheia doar după ce ai pierdut 3 vieți.

Păcănele gratis Divine Showdown – părerea noastră

În general, jocul ca la aparate Divine Showdown este un slot online excelent din punct de vedere vizual, așa cum te-ai aștepta de la Play’n GO, iar grafica este ceea ce vei observa prima dată. Există câteva caracteristici de bază, rotiri gratuite cu opțiuni excelente de a câștiga la păcănele, dar și multiplicatori în jocul principal, ceea ce îmi place. În timpul sesiunilor mele a trebuit să joc zeci de rotiri pentru a obține un bonus decent, de doar peste 100 de ori miza. Îmi place foarte mult design-ul și merită încercat, dar îți recomand să fii atent la bankroll, deoarece este un slot destul de volatil.

Unde poți juca cu mize reale Divine Showdown?

Vrei să iei parte la o luptă de proporții epice cu jocul de păcănele online Divine Showdown și pe bani reali? Ei bine, jocul ca la aparate este disponibil în următoarele cazinouri online: NetBet, Unibet și Vlad Cazino. Personal, aș opta pentru Vlad Cazino, deoarece pe lângă promoțiile săptămânale, ai un bonus de bun venit de până la 999 RON + 101 Rotiri Gratuite la Shining Crown pe dispozitivele mobile.

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash
5.0