Bonusurile fără depunere la cazino online

Ce trebuie să știi despre bonusurile fără depunere la cazino online

Inventate chiar înaintea erei noastre, jocurile de noroc sunt o componentă a societății, fiind practicate în prezent, sub diferite forme, de numeroși oameni, pe bani reali, pe puncte, în săli de joc de cartier sau cazinouri luxoase și, mai nou, chiar pe internet.

Pe lângă faptul că oferă distracție sub atât de multe forme, industria de gambling creează milioane de locuri de muncă la nivel mondial. Și, cum totul se îndreaptă către digitalizare, cazinourile online câștigă tot mai mult teren în fața celor terestre, iar unul din principalele atu-uri ale operatorilor de gambling pe internet este reprezentat de bonusurile fără depunere la cazino online sau cele oferite la primul depozit.

Rotiri gratuite fără depunere - bonusurile fără depunere la cazino online

Dacă toate cazinourile online oferă clienților un bonus consistent la prima depunere, o parte dintre ele (e drept, mult mai mică) oferă chiar și bonusuri fără depunere la cazino online – diferite sume sau rotiri gratuite la sloturi. Astfel, poți testa anumite jocuri pe bani reali fără să riști nici măcar un leu din banii tăi, deci vorbim practic despre cele mai atractive oferte din această industrie.

CLICK AICI DACĂ VREI SĂ JOCI LA PACANELE CU BANI REALI FĂRĂ SĂ DEPUI!

Totuși, înainte de a aplica pentru bonusurile fără depunere la cazino online disponibile, ar fi bine să știi că există anumite condiții care le însoțesc. Iată care sunt cele mai importante:

Ofertele sunt limitate la un IP, adresă etc

Evident, interesul pentru bonusuri fără depunere este foarte mare, așa că unii dintre jucători spot fi tentați să profite de astfel de oferte de mai multe ori, ceea ce încalcă Termenii și Condițiile stabiliți de orice operator de cazino licențiat ONJN. Prin urmare, orice operator specifică faptul că bonusurile fără depunere (și nu numai) sunt acordate o singură dată pentru același IP, adresă fizică, adresă de mail, număr de telefon, astfel că nu vei putea aplica cu succes pentru o astfel de ofertă, dacă, de exemplu, îți creezi un cont de pe un IP de pe care o altă persoană a profitat deja de ofertă.

Fără excepție, bonusurile fără depunere sunt însoțite de condiții de rulaj

Fie că primești direct o anumită sumă cu care poți testa jocurile de cazino, fie că primești rotiri la sloturi, le joci și acumulezi niște câștiguri, banii pe care îi vei avea vor fi sub formă de bonus. Pentru a-i scoate sau transfera la pariuri sau poker (la operatorii care au astfel de secțiuni) este necesar un anumit rulaj. De regulă este vorba despre un rulaj de 30-40x, ceea nu este deloc simplu, însă haideți să nu uităm motivul principal pentru care un cazino îți oferă un bonus fără depunere – să poți testa „produsele” din ofertă fără să fii nevoit să depui. Cu siguranță, ar fi foarte bine dacă reușești să acumulezi ceva câștiguri, însă nu urmări cu tot dinadinsul acest lucru, deoarece vei fi dezamăgit de multe ori. Vor fi zile bune, dar și rele, așa că fii mereu atent să joci doar banii pe care ți-i permiți, rămânând mereu într-o anumită zonă de confort! Vezi aici care sunt cele mai bune sloturi pentru rulaj bonus!

bonusurile fără depunere la cazino online

Mai toate bonusurile fără depunere se acordă doar dacă îți verifici cu succes contul

În România și în toate țările care beneficiază de o piață a jocurilor de noroc reglementată din punct de vedere legal, orice cont deschis la jocuri de noroc online trebuie verificat (KYC – Know Your Customer). Potrivit legislației în vigoare, ai 30 de zile la dispoziție să verifici contul deschis. În caz contrar, contul tău va fi închis, iar eventualele sume din el virate la bugetul de stat, fără posibilitatea de recuperare. Cum verifici contul? Trebuie să trimiți o copie (foto/scanată) de pe actul de identitate și, uneori, o dovadă a adresei trecută în timpul procesului de înregistrare (extras bancar, factură de utilități etc.). La unii operatori primești și anumite coduri pe telefon/mail cu care verifici numărul de telefon/adresa de mail.

Bonusurile fără depunere la cazino pot avea limite la câștiguri

Citește cu atenție Termenii și Condițiile oricărui bonus oferit de cazinourile online, deoarece, sunt cazuri în care există o limită maximă de câștig. Concret, să zicem că primești un bonus de 50 RON fără depunere, te distrezi câteva ore la jocurile din ofertă, termini rulajul și ai în cont 2.000 RON. Dacă în regulamentul bonusului scrie că poți câștiga maxim 1.000 RON din bonusul fără depunere, atunci aceasta este suma pe care o vei putea retrage. Și, dacă stai bine să te gândești, nici nu e ceva rău. Ai jucat pe bani reali fără să depui și acum poți scoate 1.000 RON. Sigur, e frustrant să vezi 2.000 RON în contul tău și să nu poți retrage decât jumătate, dar, dacă știi acest lucru dinainte, situația va fi mult mai ușor de „digerat”.

Dacă ai găsit informații utile în „Ce trebuie să știi despre bonusurile fără depunere la cazino”, ne poți mulțumi cu un Like & Share. Baftă la jocuri! 

Top Cazinouri
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)
Bonus 2.500 lei + 300 Rotiri Gratuite
Bonus 100% pana la 1200 RON + 100 Rotiri Gratuite
Pachet bonus până la 2.500 Lei + 500 Rotiri Gratuite
9.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
Cele Mai Noi Păcănele
Jocul ca la aparate Star Pops
Jocul ca la aparate Star Pops

Jocul ca la aparate Star Pops. Joacă gratis unul dintre cele mai noi sloturi de la Relax Gaming, Câștiguri în cascadă, Cumpără Speciala.

Jocul ca la aparate Plunderland
Jocul ca la aparate Plunderland

Jocul ca la aparate Plunderland. Servește ceaiul alături de Alice in Țara Minunilor, in slotul de la Relax Gaming. Cumpără Speciala. Rotiri Gratuite.

Jocul ca la aparate Jurassic Party
Jocul ca la aparate Jurassic Party

Încearcă gratis jocul ca la aparate Jurassic Party de la Relax Gaming! Slot nou, simboluri cu dinozauri, Cumpără Speciala, Rotiri Gratuite.

Păcănele NoLimit City Misery Mining
Păcănele NoLimit City Misery Mining

Păcănele NoLimit City Misery Mining. Aventurează-te in adâncurile minei și descoperă comori fabuloase! Cumpără Speciala, 70.000 x miza / rotire.

Jocul ca la aparate Punk Toilet
Jocul ca la aparate Punk Toilet

Jocul ca la aparate Punk Toilet. Nimeni nu putea mai bine să creeze o asemenea capodoperă graffiti inspirată din toalete. Cumpără Speciala.