Slot game

Aparate online Caravan Of Riches

Plimbă-te cu stil prin lume cu cea mai tare caravană și adună bogații în valoare de peste 1.000 X miza totală pe rotire! Slotul ca la aparate online Caravan Of Riches de la Relax Gaming te invită într-o călătorie uimitoare cu o tematica antica orientala si o paleta de culori atractive, cum ne și așteptăm de la cunoscutul producător de soloturi Relax Gaming. Pe o grilă 3x4x5x4x3 și 20 de linii de plată fixe pentru a descoperi bonusuri de top, cum ar fi rotiri gratuite pe 4 niveluri. Jocul vine cu un RTP bun, de 96.03%, volatilitate ridicată și pariuri pentru toate buzunarele. Pe site-ul nostru poți juca păcănele gratis Caravan Of Riches și de pe mobil iOS sau Android.

Cum câștigi la slotul de aparate online Caravan Of Riches?

O combinație câștigătoare la slotul de aparate online Caravan Of Riches se formează atunci când simboluri potrivite cad pe role adiacente, începând cu cea mai din stânga, așezate pe o linie de plată activă – ai nevoie de minim 3 simboluri de același fel, însă cu 5 x vei încasa recompense mai mari. Există 20 de linii de plată, unde cele mai bine plătite simboluri sunt personajele. În bonusuri se pot încasa premii mai generoase, însă nu este un slot care să impresioneze cu plățile.

Cât plătește fiecare 5 x simbol?

  • 5 X Femei = între 1x și 5x miza totală
  • 5 X Bărbați = între 0.75x și 0.9x miza totală
  • 5 x Bijuterie = 0.5x miza totală
  • 5 x Cuțit = 0.45x miza totală
  • 5 x Covor = 0.4x miza totală
  • 5 x Sticlă cu poțiuni = 0.35x miza

BONUS

Atunci când un grup de simboluri personaje identice aterizează pe toate cele 5 role se declanșează funcția Skil Road. Apoi fiecare din aceste simboluri se învârt individual pentru a arăta spații libere, monede sau simboluri Scatter, care pot duce la activarea rundei bonus cu rotiri gratuite.

Cu 3 simboluri Scatter în aceeași rotire pe rolele 2, 3 și 4 se declanșează Rotiri Gratuite. Vei fi recompensat cu 10 rotiri gratuite, iar Scatterele raman în poziție pe toată durata funcției. De altfel, ele sunt colectate ori de cât ori apar pe role – atunci când ai strâns 4, vei primi 3 rotiri gratuite suplimentare și, de asemenea, crești în nivel – există 4 niveluri, unde doar simboluri de valoare mare ajung pe tamburi.

Merită să joci păcănele online Caravan Of Riches?

Caravan Of Riches arată bine din punct de vedere vizual, design-ul este unul modern, iar grila de joc iese în evidență. De dorit lasă faptul ca premiile nu sunt mai mari – un multiplicator ar fi făcut lucrurile mult mai atractive. Pe de altă parte, runda bonus cu rotiri gratuite este interesantă, cu upgrade de simboluri, ceea ce poate duce la câteva câștiguri consistente. Merită să joci Caravan Of Riches, mai ales că este un slot ușor de înțeles, cu pariuri accesibile. O rubrica de jocuri care ar putea sa te intereseze de asemenea este rubrica ”EYPT QUEST” de pe platforma noastră. Aici poți gasi si jocul Rise of Ra Egypt Quest pe care ti-l putem recomanda cu drag, acesta având predominant review-uri pozitive, precum si multe alte jocuri de top.

Unde poți juca pe bani reali Caravan Of Riches?

Poți juca păcănele pe bani reali Caravan Of Riches la următoarele cazinouri online recomandate: Unibet, Vlad Cazino, NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, Frank Casino, Mr Bit sau SlotV pe dispozitivele mobile și versiunea desktop. Alege cazinoul online Mr Bit și poți încasa un bonus uriaș de bun venit + rotiri gratuite la sloturi de top! Nu ai cont? CLICK AICI!

Pentru a avea o experiență plăcută la sloturi de cazino cum ar fi slotul de aparate online Caravan Of Riches ai nevoie de disciplină, joc responsabil și să fii intuitiv.