buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Nume

Bonnie Clyde păcănele gratis

Producator

BF Games

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: BF Games
 • Volatilitate: Medie
 • RTP: 95.92%
 • Data lansării: 07.05.2019
 • Mize: 1 RON – 1.000 RON
 • Câștig maxim: 2.500 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

Bonnie Clyde păcănele gratis

 

Alătură-te celebrului cuplu de tâlhari Bonnie și Clyde în jocul de păcănele cu același nume și pornește într-o aventură plină de adrenalină! Bucură-te de o mulțime de caracteristici – Wild-uri stivuite, Multiplicatori  de premii și o rundă bonus cu rotiri gratuite!

Slotul Bonnie  Clyde a fost lansat de producătorul de jocuri BF Games în mai 2019, pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 20 linii de plată fixe. RTP-ul este un pic sub medie, iar ca volatilitate este undeva la mijloc. Lasă aventura să înceapă și câștigă până la 2.500 x miza totală dintr-un singur Spin!

 

Bonnie  Clyde păcănele gratis cu simboluri tematice

Pe matricea jocului vei întâlni doar simboluri specifice tematicii – Bărbat cu țigară, Bonnie și Clyde, un Reporter, Mașina celor doi fugari, Arme și literele B, O, N, I. Simbolul Wild este reprezentat de Bonnie  Clyde în aceeași pictogramă – apare doar pe tamburii din mijloc, devine stivuit dacă face parte dintr-o combinație câștigătoare și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Inimă) și Jukebox.

Tabel de plată la păcănele Bonnie  Clyde

 • 5 X Bărbat = 125 X miza
 • 5 X Inima = 100  X miza
 • 5 X Bonnie Clyde = 50 X miza
 • 5 X Reporter = 25 X miza
 • 5 X Mașină = 10 X miza
 • 5 X Arme = 10 X miza
 • 5 X B, O, N, I = 5 X miza
Bonnie Clyde păcănele gratis

Bonnie Clyde păcănele gratis – Simboluri

Funcții speciale – Wild-uri stivuite cu multiplicator, Rotiri gratuite și caracteristica Pick Me

Simbolul Wild poate ateriza doar pe tamburii 2, 3 și 4, iar pe lângă funcția clasică, de a le înlocui pe toate celelalte, de fiecare dată când apare lângă simbolul Bărbat cu țigară, toate câștigurile vor fi supuse unui multiplicator de x3.

Rotiri Gratuite

Pentru a iniția runda bonus cu rotiri gratuite ai nevoie de 3 simboluri Scatter oriunde pe tamburi în aceeași rotire. Odată activată speciala, vei avea șansa să alegi din 5 pictograme, care conțin 5, 10, 15, 20 sau 30 de rotiri gratuite. În timpul funcției, simbolurile Bonnie și Clyde pot ateriza separat pe role – Împușcătura lui Clyde vine cu 4 simboluri ce iau forma unui pătrat pe rolele 1-4, iar Cuțitul lui Bonnie vine cu 3 simboluri pe diagonală.

Caracteristica Pick Me

Această caracteristică este activată, dacă simbolul Jukebox aterizează pe rolele 2, 3 și 4. Vei începe un joc bonus Pick Me, iar pe ecran vor apărea 6 pictograme, iar tu trebuie să faci click pe una dintre ele, pentru a determina un multiplicator de 5x, 10x, 20x, 30x, 40x sau 50x miza totală.

Bonnie Clyde păcănele gratis

Bonnie Clyde păcănele gratis – Simbol Wild

Păreri Bonnie  Clyde păcănele gratis

Ne place această aventură, deoarece slotul online Bonnie  Clyde arată uimitor din punct de vedere vizual și grafic, fiind un joc interactiv, care nu te lasă să te plictisești. BF Games a făcut o treaba grozavă și în ceea ce privește caracteristicile bonus, iar preferatele noastre sunt jocul Pick Me și Wild-urile extinse cu Bărbatul cu țigări, care împreună oferă un multiplicator de x3. Există multe oportunități incredibile de a câștiga, așa că nu mai ezita! Joacă păcănele gratis Bonnie  Clyde pe bani virtuali pe site-ul nostru!

Unde poți juca pe bani reali jocul Bonnie Clyde?

Poți încerca jocul de păcănele Bonnie  Clyde pe bani reali la următoarele cazinouri online cu mize cuprinse între 1 RON și 1.000 RON: Maxbet, NetBet, Unibet și Vlad Cazino. Consultă fiecare cazino online pentru a găsi un pachet de bun venit potrivit pentru tine. Noi îți putem spune că la NetBet ai parte de cel mai mare bonus din România și rotiri gratuite fără depunere.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0