Slot game

Genius of Leonardo păcănele gratis EGT – Prezentare Slot

 

EGT a creat jocul de păcănele Genius of Leonardo, inspirat din creațiile celui mai faimos și influent om de știință și inventator din toate timpurile Leonardo Da Vinci. Acesta devine personaj central în acest slot dispus pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 30 linii de plată reglabile. RTP-ul este de 96.19%, peste multe alte sloturi (media de piață este de 96%), iar ca volatilitate este mediu. Dacă vrei să știi cum poți câștiga până la 50 rotiri gratuite, un jackpot la orice rotire și recompensele de până la 1.000 x miza totală, citește mai departe recenzia noastră.

Ce simboluri sunt în slotul online Genius of Leonardo?

Simbolurile pe care le vei găsi pe matrice sunt o serie de invenții și opere de artă ale lui Da Vinci – Prototip automobil, o Mașină zburătoare, o Barcă mecanică, un Elicopter și un Rezervor (oferă câștigurile cele mai mari). Toate simbolurile sunt excelent creionate și reflectă talentul și geniul uimitor al lui Leonardo da Vinci. De asemenea, există și simboluri cărți de joc A, K, Q, J, 10 și 9, acestea fiind cele care oferă câștigurile cele mai mici. Omul Vitruvian este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului. De asemenea, este și cel mai bine plătit. Simbolul Scatter este reprezentat de Mona Lisa – apare doar pe tamburii 2, 3 și 4 și declanșează rotiri gratuite.

Genius of Leonardo păcănele gratis EGT

Genius of Leonardo păcănele gratis EGT – Simboluri și plăți

Caracteristici bonus – Câștigă până la 50 rotiri gratuite, joacă la dublaj și câștigă un jackpot

Mona Lisa este simbol Scatter – poate apărea doar pe tamburii 2, 3 și 4, iar atunci când o face, indiferent de aliniere, inițiază runda bonus cu rotiri gratuite. Întoarce simbolurile de pe ecran și află câte rotiri gratuite ai câștigat – pot fi minim 5 sau maxim 50 de free spins.

Bonus Jackpot

În partea de sus a ecranului rulează 4 jackpot-uri progresive – Jackpot Cards EGT poate fi declanșat la întâmplare, după orice rotire, iar sarcina ta va fi de a întoarce cărțile de joc, până când vei găși 3 de același fel (din cele 12). Jocul se va opri, iar jackpot-ul corespunzător va fi al tău – valoarea lui poate fi chiar și 6 cifre.

Funcția de dublaj

După fiecare câștig poți face click pe butonul Gamble și poți încerca să îți dublezi câștigurile ghicind culoarea unei cărți ascunse – roșu sau negru. Poți întoarce maxim 5 cărți, dar prima ta greșeală va fi și ultima, deoarece pierzi toată suma riscată și te întorci în jocul de bază. Poți supune funcției de dublaj orice câștig ce nu depășește 35 X miza totală.

Genius of Leonardo păcănele gratis EGT

Genius of Leonardo păcănele gratis EGT – Gamble

Genius of Leonardo păcănele gratis EGT  – părerea noastră

Genius of Leonardo este un slot decent, atractiv prin cele până la 50 rotiri gratuite, jackpot și dublaj, dar, dacă ar fi să jucăm un joc de păcănele inspirat din geniul Leonardo Da Vinci, am opta mai degrabă pentru John Hunter and the Da Vinci s Treasure, un joc Pragmatic Play, cu o plată maximă de 48.000 x miza totală. Ambele sunt în varianta demo pe site-ul nostru și le poți testa pe bani virtuali, fără să riști nimic din buzunarul tău. Încearcă-le și spune-ne părerea ta printr-un vot. Mulțumim!

Unde poți juca pe mize reale Genius of Leonardo?

Cu un pariu cuprins între 0.30 RON și 120 RON poți testa pe bani reali jocul ca la aparate Genius of Leonardo la NetBet, Superbet, Maxbet și Magic Jackpot.

Dacă eviți tranzacțiile prin card bancar, atunci la Superbet poți depune minim 10 RON din agențiile stradale și te poți juca păcănele din aplicația de mobil iOS și Apple.

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1