Slot game

Ice Valley EGT online – Descriere Slot

 

Ice Valley este un joc de păcănele care ne amintește foarte mult de desenul animat Disney Frozen. Este dezvoltat de producătorul de jocuri EGT în mai 2015 pe o matrice cu 4 rânduri, 5 coloane și 1024 linii de plată câștigătoare. Disponibil pentru a fi jucat într-un brower web standard Chrome, dar și pe dispozitivele mobile Android sau Apple, slotul impresionează din punct de vedere grafic, aceasta fiind clară și bine detaliată. Există funcții speciale interesante, precum Boost Win Zone, Rotiri Gratuite, Gamble și Jackpot. Descoperă jocul de fantezie și câștigă până la 500 x miza totală într-o singură rotire!

Simboluri înghețate la păcănele Ice Valley

Grila de joc este așezată într-o zonă de munte înghețată, înconjurată de ghețari și brazi, ceea ce face ca din punct de vedere vizual să arate excelent. Vei întâlni ca simboluri cărți de joc, A, K, Q, J și 10, acestea sunt cele care plătesc cel mai puțin, urmate ca valoare de simbolurile specifice tematicii, cum ar fi un Inel, o Baghetă Magică, un Lup și pe însăși Crăiasa Zăpezilor. Bila de Cristal este Wild și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Castel).

Ce valoare are fiecare simbol?

  • 5 X Crăiasa Zepezilor = 500 X miza
  • 5 X Lup = 100 X miza
  • 5 X Baghetă Magică = 60 X miza
  • 5 X Inel = 50 X miza
  • 5 X A = 40 X miza
  • 5 X K, Q = 30 X miza
  • 5 X J, 10 = 24 X miza
Ice Valley EGT online

Ice Valley EGT online – Tabel plăți și simboluri

Funcții speciale Ice Valley EGT online

Caracteristică Boost Win Zone

Atunci când deschizi jocul, vei observa că pozițiile de mijloc de pe rolele 2, 3 și 4 sunt înghețate și formează Boost Win Zone. Atunci când un simbol Wild aterizează în această zonă, acesta se va extinde pe toate pozițiile din Boost Win Zone și le înlocuiește toate celelalte, cu excepția Scatter-ului.

Joc Bonus și Rotiri Gratuite

Cu 6 simboluri Scatter pe rolele 2, 3 și 4 vei iniția secvența bonus cu rotiri gratuite. Dacă toate cele 6 simboluri Scatter sunt în Boost Win Zone, vei primi 30 rotiri gratuite, iar dacă cel puțin unul este în afara zonei, vei câștiga 10 rotiri gratuite. Rotirile pot fi redeclansate în același mod descris mai sus, numărul lor fiind nelimitat.

Jackpot Cards de la EGT

În partea superioară a jocului sunt 4 jackpot-uri progresive, iar premiile pot atinge valori ridicate, chiar și de 6 cifre. Nu sunt reguli speciale pentru a intra în posesia unui astel de premiu, fiind declanșat în mod întâmplător, așa că tot ceea ce poți face este să joci și să fii pregătit pentru momentul în care jackpot-ul progresiv EGT va intra în contul tău.

Dublaj

De fiecare dată când obții un câștig, poți accesa funcția joc de noroc – Gamble, funcție care îți dublează câștigul, dacă ghiceșți culoarea cărții, Roșu sau Negru. Suma maximă pe care o poți pune la dublaj este un câștig de 35 X miza.

Ice Valley EGT online

Ice Valley EGT online – Caracteristici Speciale

Ice Valley EGT online  – părerea noastră

Ice Valley de la EGT este un joc de păcănele complet în ceea ce privește caracteristicile bonus, deoarece există jackpot, dublaj, rotiri gratuite și bonus. Personal, îmi place jocul bonus – Boost Win Zone, pentru că Wild-urile stivuite creează multe combinații câștigătoare, iar plățile sunt destul de consistente. Consider că este un slot EGT grozav, cu potențial, pe care îl poți testa pe site-ul nostru în mod gratuit, fără să riști nici un leu. Încearcă-l și tu!

Unde poți juca pe bani reali Ice Valley?

Ice Valley poate fi jucat pe bani reali doar la Maxbet Cazino. Profită de un bonus de 50 RON fără depunere (după validarea identității) – vezi aici unde primești rotiri gratuite fără depunere, dar și de un pachet de bun venit grozav 1.800 RON, cu rulaj 35x la Cazino.

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0