Slot game

Jocul ca la aparate Dragon Maiden

Alătură-te dragonilor la păcănele Dragon Maiden și poți câștiga comoara în valoare de până la 5.000 X miza totală pe rotire! Acest slot Play n Go este inspirat din serialul Game of Thrones, unde te vei întâlni cu simboluri epice. Acțiunea are loc pe o grilă cu 5 role X 3 rânduri, cu 243 linii de plată în jocul de bază și până la 7.776 în bonus. Activează “speciala” și bucură-te de rotiri gratuite , wild-uri și role extinse pentru câștiguri de poveste chiar și de pe un mobil iOS sau Android.

Cum câștigi la păcănele Dragon Maiden?

Există nu mai puțin de 243 de linii de plată, deci premiile vin destul de des, însă valoarea lor este destul de mică. Pentru a forma o combinație câștigătoare, ai nevoie de minim 3 simboluri așezate de la stânga la dreapta pe role consecutive, însă cu 5 X vei obține recompense mai mari. Wild-ul (Femeie) este cel mai bine plătit simbol – 5 de un fel acordă de 12.5 x miza totală. În bonus poți obține plăți de până la 5.000 X miza totală, dar despre asta poți citi în paragraful de mai jos.

Cât câștigi pentru 5 x simbol?

  • 5 x Piatră roșie = 10 x miza
  • 5 x Inel = 7.5 x miza
  • 5 x Pumnal = 5 x miza
  • 5 x Monedă = 2.5 x miza
  • 5 x Frunză, Inimă = 1 x miza
  • 5 x Romb, Treflă = 0.5 x miza 
Jocul ca la aparate Dragon Maiden

Caracteristici bonus

Atunci când două simboluri Scatter Dragon apar pe tamburi, se activează o re-rotire. Cele două Scatter sunt menținute în poziție, cu șansa de a obține un al 3-lea Scatter și de a activa runda bonus cu rotiri gratuite.

3, 4 sau 5 simboluri Scatter în aceeași rotire declanșează Free Spins. Vei fi recompensat cu 8, 10 sau 12 jocuri bonus. În timpul funcției, simbolurile Scatter Dragon se înalță pe rolă până la 6 simboluri – când atinge nivelul maxim, vei primi o rotire de aur și o rotire gratuită suplimentară. Poți câștiga până la 5 rotiri gratuite de aur (fiecare rolă trebuie să fie sus), unde beneficiezi 7.776 linii de plată.

Păreri despre jocul ca la aparate Dragon Maiden

Dragon Maiden este un slot interesant și atractiv prin temă – Dragonii sunt întotdeauna un punct forte, ce pot genera câștiguri consistente. Așa se întâmplă și în acest joc, unde premiile pot ajunge până la 5.000 X miza totală pe rotire. Ne plac funcțiile bonus, deoarece aici există rotiri gratuite, wild-uri și alte caracteristici cu potențial. Cu siguranță, merită să arunci o privire – joacă gratis Dragon Maiden pe pagină noastră!

Jocul ca la aparate Dragon Maiden

Unde poți juca pe bani reali Dragon Maiden?

Dragon Maiden poate fi jucat pe bani reali la unele dintre cele mai populare cazinouri online licențiate în România: Vlad Cazino, NetBet, Betano, Winmasters, PokerStars, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Winbet sau Unibet. O alegere bună ar fi Betano, deoarece primești un bonus fără depunere cu rotiri gratuite din acest link special.