Slot game

Jocuri ca la aparate Gold Rush

 

Fii cel mai bun minier în slotul Gold Rush, un joc ca la aparate plin de bogații încă nedescoperite! Acest joc exploziv de la Pragmatic Play vine după 3 rânduri X 5 role și 25 linii de plată fixe, bonus cu rotiri gratuite și premii TNT. Design-ul este fermecător, coloana sonoră uimitoare, în timp ce pariurile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Crezi că poți descoperi aurul? Joacă Gold Rush pe site-ul nostru!

Cum câștigi la slotul Gold Rush?

Există 25 de moduri de a câștiga la păcănele Gold Rush, ceea ce face ca valoarea simbolurilor să nu fie atât de mare. Totuși, se formează des victorii, atunci când minim 3 aterizează pe role adiacente, începând cu primul tambur – cu 5 X vei încasa premii mai mari. Recompensele mai mari pot veni în jocul bonus, însă este un slot de volatilitate ridicată, deci nu uita să practici mereu un joc responsabil.

Premii simboluri Gold Rush 5X

 • 5 x Miner = 10 x miza
 • 5 x Aur = 16 x miza
 • 5 x Măgar = 12 x miza
 • 5 x Lampă = 8 x miza
 • 5 x Instrumente minerit = 4 x miza
 • 5 x A = 3 x miza
 • 5 x K, Q, J, 10 = 2 x miza

Jocuri ca la aparate Gold Rush

BONUS

Caută 3 simboluri Scatter (Mină) pe rolele 2, 3 și 4 pentru a încasa 10 rotiri gratuite! Se acordă 2 rotiri gratuite suplimentare, atunci când în timp rundei apare un simbol Scatter. Pentru a juca funcția progresivă, trebuie să aduni puncte pentru a avansa printre 4 niveluri consecutive. Vei acumula puncte atunci când Pepita de Aur cade pe matrice – fiecare acordă un punct. Apoi, numărul de puncte adunate determină ce set de role va fi folosit pentru următoarea rotire. Nivelurile sunt următoarele:

 • 0-4 puncte pentru Nivelulul 1 cu 3 simboluri Mineri suplimentari
 • 5-9 puncte pentru Nivelul 2 cu 5 simboluri Mineri suplimentari
 • 10-14 puncte pentru Nivelul 3 cu 9 simboluri Mineri suplimentari
 • 15+ puncte pentru Nivelul 4 cu 11 simboluri Mineri suplimentari

Dacă ai strâns toate punctele necesare până la ultima rotire, vei fi recompensat cu încă o rotire suplimentară.

Jocuri ca la aparate Gold Rush

Păreri Gold Rush – merită să joci?

Gold Rush este un slot atractiv la prima vedere, dar după câteva rotiri, am rămas puțin dezamăgiți – plățile sunt mici, funcția bonus se activează destul de greu, în timp ce volatilitatea ridicată reprezintă un risc, cel puțin pentru jucătorii cu bugete mai mici. Nu este cel mai bun joc ca la aparate Pragmatic Play, cel puțin din punctul nostru de vedere. Mai degrabă am opta pentru 5 Lions Megaways! Ție care îți place mai mult?

 

Unde poți juca pe bani reali Gold Rush?

La Betano Unibet, Vlad Cazino, Superbet, Frank Casino, Mr Bit, SlotV, Winmasters, Winbet, Maxbet, Magic Jackpot, PokerStars și NetBet poți testa jocul că la aparate pe bani reali, cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON, fie de pe desktop, fie de pe dispozitivele mobile iOS / Android. NetBet Cazino vine cu cel mai mai mare pachet de bun venit de pe piață, dar și cu rotiri gratuite fără depunere la înregistrare. Ia acum un bonus!