Slot game

Jocuri ca la aparate Temujin Treasures – Descriere Slot

 

Caută comoara împăratului mongol Temujin, unul dintre cei mai puternici conducători din istorie, în jocul de păcănele Temujin Treasures, slot dispus pe o matrice cu 4 rânduri x 5 coloane și 1.024 linii de plată câștigătoare! Descoperă un joc cu Rotiri Gratuite, Bonus, Jackpot și Multiplicatori și poți câștiga până la 9.000x miza totală dintr-un singur Spin. Pragmatic Play a dezvoltat jocul în martie 2021, cu un RTP peste media de piață, de 96.49% și o volatilitate ridicată. Grafica și efectele audio sunt de înaltă calitate, dar nu este de mirare atunci când vorbim despre acest producător de păcănele.

Simboluri și câștiguri la păcănele Temujin Treasures

Așezată pe un munte de monede de aur, grila de joc este alcătuită din cărțile A, K, Q, J și 10 – acestea sunt de valoare egală și plătesc cel mai puțin. Apoi, avem simbolurile specifice tematicii – Monede de Aur, Vază, Floare de Lotus, Elefant și pe însuși mongolul Genghis Khan (Temujin) – este cel mai bine plătit simbol la pacanele. Tigrul de Aur este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Bonus (Roată) și Artificii.

Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu tamburul din capătul stâng. Pentru a forma o combinație câștigătoare ai nevoie de 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe una din cele 1.024 linii de plată.

Descoperă un joc cu funcții speciale – rotiri gratuite, jackpot și multe surprize

Funcția Wild Switch

Pentru a declanșa funcția în jocul de bază sau în timpul free spins, ai nevoie de 6 simboluri sau mai multe identice pe tamburii 2, 3 și 4. Apoi, ele se transformă în Wild și se face plata.

Rotiri Gratuite

Funcția se declanșează atunci când pe rolele 2, 3 și 4 aterizează simbolul Bonus. Apoi, pe ecran va apărea o Roată, formată din segmente cu rotiri gratuite (între 6 și 50), 4 jackpot-uri (Grand, Major, Minor și Mini – cel mai mare câștig este de 8.888x miza totală) și multiplicatori. Învârte Roata, iar dacă săgeata cade pe un premiu în bani, multiplicatori sau jackpot, suma va fi acordată și ai șansă la o nouă rotire, până când se oprește pe rotiri gratuite. Partea interesantă este că după fiecare câștig sau un jackpot, roate conține premii din ce în ce mai mari.

Caracteristica Artificii

În timpul rundei bonus cu Rotiri Gratuite, pe matrice vor ateriza simboluri Artificii. Acestea explodează și vin cu diferite caracteristici, după cum urmează:

  • Rotiri suplimentare gratuite – acordă între 1 și 5 rotiri gratuite suplimentare
  • Premii în numerar – valori cuprinse între 100x și 5.000x miza totală
  • Multiplicator Wild – în valoare de  1x, 2x, 3x, 4x sau 5x.
  • Jackpot –  Major, Minor sau Mini

Pe grila de joc pot ateriza până la 3 simboluri Artificii. De exemplu, dacă ai un multiplicator x3 și un Jackpot Mini, vei obține de 3 ori valoarea jackpot-ului.

Dacă, la finalul funcției Rotiri Gratuite, nu ai obținut nici un câștig, vei primi un premiu garantat de 10x miza totală

Păcănele la care poți cumpăra „speciala”

În orice moment, poți cumpăra funcția principală în jocul de păcănele Temujin Treasures – Rotiri Gratuite. În partea dreaptă jos a ecranului există o pictogramă „Cumpără Rotiri Gratuite”, iar tot ce trebuie să faci este să dai click și să plătești de 100 de ori miza totală. La următoarea rotire, secvența bonus va fi inițiată.

Jocuri ca la aparate Temujin Treasures  – părerea noastră

Am rămas uimiți de jocul ca la aparate Temujin Treasures! Ne place mult, există multe funcții speciale, inclusiv funcția “Cumpără Rotiri Gratuite”, ceea ce este un plus major. Caracteristica noastră preferată este “Artificii”, deoarece în modul Free Spins apare aproape la fiecare rotire – noi am avut norocul și am obținut de două ori Jackpot-ul Mini cu multiplicator x3. Totuși, ai grijă la miză, doarece este un slot foarte volatil.

Unde poți juca pe bani reali Temujin Treasures?

Crezi că poți obține o parte din Tezaurul de Aur al lui Genghis Khan și pe bani reali, asta după ce ai testat varianta demo pe site-ul nostru? Află că la Betano, NetBet, Maxbet și Magic Jackpot îl poți testa cu mize cuprinse în 1.52 RON și 760 RON. La Magic Jackpot, un cazino online nou pe piață, ai un bonus consistent de bun venit și rotiri gratuite la înregistrare. Deschide cont din acest link special și profită de ofertă!

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite
5.0