Slot game

John Hunter and the Secret of Da Vinci s Treasure gratis

 

Pornește într-o expediție alături de celebrul explorator în jocul de păcănele John Hunter and the Secret of Da Vinci s Treasure și caută comorile lui Leonardo Da Vinci! Dacă ești destul de inspirat, poți revendica premii de până la 48.000X miza totală pe rotire pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 25 linii de plată fixe, asta pentru că aici vei descoperi funcții bonus de top, precum Rotiri Gratuite, Multiplicatori și Gamble. RTP-ul este bun, peste media de piață, volatilitate este ridicată, așa că ce mai aștepți? Joacă chiar acum păcănele gratis John Hunter and the Secret of Da Vincis s Treasure pe această pagină!

Cum câștigi la păcănele John Hunter and the Secret of Da Vinci s Treasure?

Există 25 de moduri de a câștiga la aparate, unde fiecare simbol plătește de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu primul tambur – ai nevoie de minim două simboluri de un fel pentru a crea o combinație câștigătoare, însă cu 5 X vei încasa câștigurile cele mai mari, în special pentru John Hunter. Wild-ul, reprezentat de portretul lui Da Vinci te va ajuta să obții mai multe victorii, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, însă în Rotiri Gratuite există șansa unui premiu de până la 48.000 X miza totală pe rotire.

Premii pentru 5 X simbol la păcănele

  • 5 X John Hunter = 32 X miza
  • 5 X Carte = 20 X miza
  • 5 X Rucsac = 20 X miza
  • 5 X Dispozitiv navigare = 12 X miza
  • 5 X Arbaletă = 12 X miza
  • 5 X Q, K, A = 6 X miza
  • 5 X J, 10, 9 = 4 X miza
Cum plătește John Hunter and the Secret of Da Vinci s Treasure gratis

John Hunter and the Secret of Da Vinci s Treasure gratis – Tabel de plată

 

Funcții Bonus

Trei simboluri Bonus pe rolele 2, 3 și 4 în timpul aceleiași rotiri, va activa funcția, unde ai șansa de a câștiga una dintre cele 3 caracteristici:

  • Vânătoarea de comori – Urmează să învârți o roată a norocului împărțită în 6 segmente – 5 sunt câștigătoare, iar una încheie caracteristica. Există până la 23 de puncte de colectat, iar fiecare vine cu un premiu în bani.
  • Jocuri gratuite cu multiplicator progresiv – Vei primi 12 rotiri gratuite cu un multiplicator inițial de 1x. Fiecare rotire crește multiplicatorul cu 1. Poți obține până la 60 de rotiri suplimentare, cu un multiplicator de 60x.
  • Alege premiul – Pe ecran vor apărea 3 tablouri. Trebuie să alegi unul din ele pentru a întra în posesia unui premiu în bani. Câștigul total poate fi încasat sau riscat unui multiplicator 2x, 3x, 4x sau 5x – Urmează să alegi între 2, 3, 4 sau 5 Cufere, în funcție de multiplicatorul ales.
Ce speciale are John Hunter and the Secret of Da Vinci s Treasure gratis

John Hunter and the Secret of Da Vinci s Treasure gratis – Reguli Funcții Speciale

Merită să joci păcănele John Hunter and the Secret of Da Vinci s Treasure?

Cu siguranță, merită atâta timp cât practici mereu un joc responsabil – nu paria mai mult decât îți permiți! Este un slot de volatilitate ridicată, cu multe funcții bonus, care nu vor fi ușor de inițiat, cel puțin Rotiri Gratuite. În același timp se poate încasa un premiu uriaș într-un interval scurt de timp – un tablou cu John Hunter plătește 48.000 X miza totală! Pentru a vedea dacă merită să îl testezi, încearcă-l gratis pe site-ul nostru!

Unde poți juca pe bani reali John Hunter and the Secret of Da Vinci s Treasure?

În prezent, te poți aventura pe bani reali la păcănele John Hunter and the Secret of Da Vinci s Treasure la următoarele cazinouri online licențiate ONJN: Superbet, Frank Casino, Mr Bit, Slot V, Betano, NetBet, Unibet și Vlad Cazino, cu pariuri cuprinse între 1 RON și 400 RON. Deschide un cont la Superbet din acest LINK SPECIAL și vei încasa un bonus fără depunere la înregistrare cu rotiri gratuite și bani cash!

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1