buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Odin Protector of Realms free

Producator

Play'n Go

Rating

Sending
4 / 5 (2 voturi)

 • Producător: Play n Go
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 94.21%
 • Data lansării: 29.07.2021
 • Mize: 1 RON – 500 RON
 • Câștig maxim: 5.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

Odin Protector of Realms free de la Play’n Go

 

Odin Protector of Realms este un slot online cu tematică mitologia nordică, care ne arată puțin din puterea zeului suprem Odin la păcănele pe internet. Aventura are loc pe o matrice interesantă 4-5-6-7-6-5-4, undeva în Valhalla, palatul zeului, unde există doar simboluri specifice, precum Ciocan, Sabia sau Scut. Arată uimitor din punct de vedere vizual, cu multe detalii interesante, pe care le poți descoperi și pe dispozitivele mobile Android și iOS. Începe o călătorie plină cu funcții bonus și premii cu adevărat consistente!

Cum câștigi la Odin Protector of Realms?

Este un slot fără linii de plată, iar pentru a forma combinații câștigătoare se folosește metodă cluster – 5 sau mai multe simboluri de un fel creează un câștig. Pe grilă de joc pot fi până la 37 de simboluri identice, ceea ce poate duce la un premiu destul de mare, de până la 5.000X miza totală. Din experiența noastră cu acest joc, va fi greu de obținut câștiguri mari, deoarece este destul de volatil, dar în aceleași timp captivant și provocator – o rotire norocoasă poate schimba complet bugetul inițial.

Tabel de plată la păcănele Odin Protector of Realms free / mize reale

 • 37 x Ciocan = 5.000X miza
 • 37 x Sabie = 500 x miza
 • 37 x Scut = 375 x miza
 • 37 x Corn = 250 x miza
 • 35+ Rune (roșii, albastre, mov și verzi) = 100 x miza
Odin Protector of Realms free

Cum câștigăm la Odin Protector of Realms free ?

Caracteristici Bonus cu potențial!

Premiile obținute sunt adăugate la contorul Ring Meter, care activează funcțiile Forged Ring, acestea fiind împărțite pe 3 etape: nivelul 1, 2 sau 3 este activat atunci când sunt colectate 30, 70 sau 120 de simboluri, ceea ce duce la activarea caracteristicilor Bronz, Silver sau Gold Forged. Când se declanșează, acestea creează o formă în centrul matricei, iar mărimea ei poate fi alcătuită din 7, 12-19 sau 20-37 de simboluri.

În mod aleatoriu, Odin poate declanșa următoarele caracteristici:

 • Wisdom– Face upgrade la simbolul central și îl transformă în simbol de valoarea mai mare sau Wild, înainte ca funcția Forged Ring să se declanșeze. Dacă simbolul din mijloc este deja unul cu plată mare, acesta va fi actualizat sau va fi transformat în Wild.
 • Power– Distruge două tipuri de simboluri în mod aleatoriu. Acest lucru se intamplă atunci când te afli la mai puțin de 5 simboluri de la declanșarea următoarei caracteristici de încărcare și dacă nu mai există câștiguri pe grilă.
 • Glory – Poți primi între 2-8 Wild-uri aleatorii pe grilă. Asta se poate întâmpla doar într-o rundă în care nu se obține nici o combinație câștigătoare.

Există funcția Câștiguri în Cascadă – simbolurile potrivite care au format un câștig sunt eliminate de pe ecran, iar altele noi cad în pozițiile rămase libere. Apoi, ele vor fi adăugate la contorul Ring Meter, ceea ce poate duce la inițierea secvenței Forged Ring.

Odin Protector of Realms free

Ce funcții găsim în Odin Protector of Realms free ?

Odin Protector of Realms free – părerea noastră

Grila de joc ne amintește de slotul Honey Rush, tot de la Play’n Go și, chiar dacă plata maximă este mai mică la Odin Protector of Realms, îl preferăm pe acesta, deoarece mitologia nordică este uimitoare. Ne plac funcțiile bonus, dar ele nu vor fi ușor de inițiat, deoarece este un joc de volatilitate ridicată. Credem că merită încercat, mai ales că miza pe rotire este pentru toate buzunarele, iar un premiu mare poate veni oricând, în funcție de noroc. Dacă te-am făcut curios, încearcă-l gratis la noi pe site, alături de sute din cele mai bune păcănele online!

Unde poți juca pe bani reali slotul Odin Protector of Realms?

Cu un pariu minim de 1 RON, poți încerca păcănele pe bani reali Odin Protector of Realms la Betano, Maxbet, Superbet, Magic Jackpot și PokerStars. Vrei un bonus fără depunere? Alege Maxbet și primești 50 RON, după verificarea identității + până la 1.800 RON la prima depunere!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5,0 rating
5.0