Slot game

Ia parte la o luptă epică în jocul de păcănele 3 Kingdoms Battle of Red Cliffs de la Pragmatic Play! Alege-ți Generalul preferat, luptă alături de el și poți fi recompensat cu premii! Toată acțiunea are loc pe o grilă modernă, cu 5 role X 3 rânduri i 25 de linii de plată fixe, într-o atmosferă intensă și plină de adrenalină. RTP-ul este peste media de piață, volatilitatea este medie spre ridicată, în timp ce pariurile sunt accesibile. Joacă gratis 3 Kingdoms Battle of Red Cliffs acum!

Cum câștigi la slotul 3 Kingdoms Battle of Red Cliffs?

Este un slot cu 25 de linii de plată fixe, deci pentru a forma o combinație câștigătoare, ai nevoie că minim 3 simboluri de același fel așezate de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu prima. Cu 5 X vei obține recompense mai mari, însă valoarea simbolurilor per linie nu este atât de mare. Câștigurile pot fi dese cu ajutorul Wild-ului (Steag – le înlocuiește pe toate celelalte), însă cheia către recompense consistente se află în bonusuri.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

 • 5 x General albastru = 8 x miza
 • 5 x General verde = 5 x miza
 • 5 x General roșu = 4 x miza
 • 5 x Corabie = 2.4 x miza
 • 5 x Cască = 2.4 x miza
 • 5 x Arme = 2.4 x miza
 • 5 x A, K = 1.6 x miza
 • 5 x Q, J, 10, 9 = 1.2 x miza

Păcănele 3 Kingdoms Battle of Red Cliffs

Păcănele 3 Kingdoms Battle of Red Cliffs – Caracteristici bonus

Atunci când 3 simboluri Scatter (Templu) aterizează în aceeași rotire pe rolele 1, 3 și 5, vei activa Free Spins. Pe ecran vor apărea 3 variante cu cei 3 Generali, iar tu va trebui să alegi una dintre ele, după cum urmează:

 • General de culoare roșu – primești 20 de rotiri gratuite, unde Generalul devine Wild;
 • General de culoare verde și roșu – primești 10 rotiri gratuite, unde Generalii devin Wild;
 • Toți cei 3 Generali – primești 5 rotiri gratuite, unde toți cei 3 Generali sunt Wild.

În jocul de bază, de fiecare dată când cei 3 Generali se află simultan pe role (nu trebuie să formeze câștiguri), vei adună un punct în contorul de deasupra matricei. Când ai strâns 40 de puncte, se va declanșa jocul Bonus – urmează un joc Pick Me, unde va trebui să selectezi plicuri pentru a câștiga un multiplicator de până la 100x aplicat premiului tău progresiv (valoarea lui se află în partea de sus a rolelor).

Păcănele 3 Kingdoms Battle of Red Cliffs

Păreri păcănele 3 Kingdoms Battle of Red Cliffs

Este un slot interesant, cu rotiri gratuite și bonusuri, care se activează destul de des – în funcție de alegerile tale, premiul total poate fi destul de mare. În jocul de bază, câștigurile vin destul de des, dar valoare lor nu este mereu atât consistentă. De altfel, jocul nu are potențial de plată mare. Dacă ai de rulat un bonus, 3 Kingdoms Battle of Red Cliffs merită încercat!

Unde poți juca pe bani reali 3 Kingdoms Battle of Red Cliffs?

Îți plac jocurile de păcănele Pragmatic Play? Vrei să încerci ceva nou? Ei bine, jocul ca la aparate 3 Kingdoms Battle of Red Cliffs poate fi testat pe bani reali la următoarele cazinouri online: Betano, NetBet, Magic Jackpot, Winmasters, Frank Casino, SlotV sau Mr Bit. Când vine vorba de păcănele online de la Pragmatic Play, cea mai bună opțiune din punctul nostru de vedere este Betano, deoarece există mereu promoții și bonusuri cu aceste sloturi. Nu ai cont? CLIK AICI pentru a încasa bonsuri fără depunere!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5.0