Slot game

Păcănele 777 Imperial Fruits 100 lines

 

Îți plac jocurile de păcănele cu șeptari? Încearcă Imperial Fruits 100 lines, un joc ca la aparate cu 100 modalități de a câștiga, Wild-uri stivuite și simboluri cu fructe! Este un joc marca Playson, dispus pe o matrice cu 4 rânduri X 5 role, realizat în august 2019. RTP-ul este foarte bun, de 96.42%, în timp ce volatilitatea este medie, ceea ce duce la un premiu de 1.000X miza totală pe rotire. Îl poți testa atât de pe versiunea desktop (laptop, PC), cât și de pe dispozitivele mobile Android și iOS (tabletă, smartphone). Află mai multe detalii interesante în recenzia noastră completă.

Păcănele 777 Imperial Fruits 100 lines

DEMO Păcănele 777 Imperial Fruits 100 lines

Cum câștigi la slotul Imperial Fruits 100 lines?

Este foarte simplu! Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu cel mai din stânga tambur, cu excepția celor două Scattere. O combinație câștigătoare se formează începând de la 2 X simbol (Septari), în timp ce pentru celelalte ai nevoie de 3 X simbol potrivit pe o linie de plată activă. Câștigurile mai mari se realizează în general cu ajutorul Wild-ului, deoarece se extinde pe întreaga rolă și ajută la realizarea de mai multe combinații câștigătoare.

Tabel de plată la păcănele gratis: Imperial Fruits

  • 5 x Septari = 50 x miza
  • 5 x Pepeni, Struguri = 10 x miza
  • 5 x Pere = 4 x miza
  • 5 x Cireșe, Prune, Lămâi, Portocale = 1 x miza

Caracteristici Bonus: Wild-uri stivuite + simboluri Scatter

Nu este un slot cu multe caracteristici bonus, precum rotiri gratuite, dar are două simboluri Scatter, care oferă premii destul de bune, după cum urmează:

  • Scatter Aur – Apare pe toate cele 5 role și oferă premii de 3x, 20x și 100x miza totală pentru 3, 4 sau 5 simboluri oriunde pe matrice
  • Scatter Diamant – Aterizează doar pe tamburii 1, 3 și 5, iar atunci când apare oferă de 20 de ori miza totală
Păcănele 777 Imperial Fruits 100 lines

Ce simboluri găsim în Păcănele 777 Imperial Fruits 100 lines ?

Wild-uri stivuite

Coroana este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția celor două Scattere, dar ori de câte ori aterizează pe tamburii 2, 3 sau 4, acesta se extinde pe întreaga rolă – devine expandabil, ceea ce duce la formarea de mai multe combinații câștigătoare, mai ales dacă reușești să obții 3 Wild-uri simultan în aceeași rotire, ceea ce nu este atât de dificil de realizat.

Păcănele 777 Imperial Fruits 100 lines  – părerea noastră

Imperial Fruits 100 lines este o combinație reușită între cele mai populare jocuri ca la aparate EGT Shining Crown și 100 Super Hot. Singurul minus este că nu avem șansa de a câștiga un Jackpot, dar impresionează prin plățile dese de valoare mică/medie. Merită încercat, mai ales dacă îți plac jocurile de păcănele 777, iar pe site-ul nostru le poți testa gratuit mult sloturi, fără cont și fără să riști nimic din buzunarul tău, inclusiv cele de la EGT amintite mai sus.

Unde poți juca pe bani reali Imperial Fruits 100 lines?

Superbet, Betano, NetBet, Maxbet, Frank Casino, Mr Bit și Slotv sunt cazinouri online recomandate la care poți testa pe bani reali jocul de păcănele Imperial Fruits 100 lines. Pariurile sunt pentru toate buzunarele și încep de la 0.40 RON și 200 RON. Vrei un bonus fără depunere la înregistrare? Alege Maxbet și profită acum de un pachet de bun venit uriaș!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0