buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Păcănele Book of Gold 2 Double Hit

Producator

Playson

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Playson
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 95.52%
 • Data lansării: 20.05.2021
 • Mize: 0.40 RON – 200 RON
 • Câștig maxim: 5.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Nu

Păcănele Book of Gold 2 Double Hit – Prezentare Slot

 

Intră în Templul plin de comori a jocului de păcănele Book of Gold 2 Double Hit și câștigă până la 5.000x miza totală într-un singur Spin! Descoperă un slot inedit, cu două grile de joc 3 x 5 și 10 linii de plată fixe și bucură-te de simboluri din Egiptul Antic. Este un joc dezvoltat de producătorul de jocuri Playson, lansat în luna mai a anului 2021, cu un RTP puțin scăzut și o volatilitate ridicată. Inițiază secvența bonus cu rotiri gratuite și pune mâna pe comorile ascunse de Faraoni!

Simboluri egiptene la păcănele

Cele două grile de joc vin cu același simboluri. Cele mai mici câștiguri sunt acordate de cărțile de joc A, K, Q, J și 10, în timp ce simbolurile specifice tematicii vin cu plăți mai mari – Tuthankamon, Horus și două Cruci Ankh. Singura diferență între cele două matrici este reprezentată de Scatter – Cartea Sfinx Albastră aterizează doar pe grila superioară, iar Cartea Sfinx Roșie cade doar pe grila inferioară. Pe lângă rolul de Scatter, acesta are și rol de Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, în afară de simbolul special expandabil din funcția Rotiri Gratuite.

Cât plătește fiecare simbol din Egiptul Antic la păcănele?

 • 5 x Tutankhamon = 250 x miza
 • 5 x Horus = 100 x miza
 • 5 x Cruce Ankh = 37.5 x miza
 • 5 x A, K = 7.5 x miza
 • 5 x Q, J, 10 = 5 x miza
Păcănele Book of Gold 2 Double Hit

Păcănele Book of Gold 2 Double Hit – Simboluri

Funcții speciale – rotiri gratuite cu simbol special expandabil

3 X sau mai multe simboluri Scatter (Sfinx Albastru pe grilă superioară sau Sfinx Roșu pe grilă inferioară) activează secvența bonus cu Rotiri Gratuite. Vrei primi 10 jocuri bonus pentru matricea respectivă, dar în timp ce se redă funcția, poți activa și cealaltă matrice. Înainte de a începe, se va alege în mod aleatoriu un simbol special expandabil – în funcție de simbol, ori de câte ori aterizează pe role, acesta devine complet stivuit pentru a forma combinații câștigătoare (2, 3, 4 sau 5, indiferent unde ar cădea pe role, formează un câștig). Sunt posibile obținerea de rotiri suplimentare, dacă urmezi același proces, numărul de rotiri este nelimitat.

Păcănele Book of Gold 2 Double Hit

Păcănele Book of Gold 2 Double Hit – Caracteristică Scatter

Păcănele Book of Gold 2 Double Hit  – părerea noastră

Egitpul Antic este una dintre cele mai folosite teme la păcănele, iar Book of Gold 2 Double Hit nu iese cu nimic în evidență din punct de vedere grafic. Nici ca funcții speciale nu impresionează, mai ales că această caracteristică este una populară. Singurul lucru pe care îl apreciem sunt cele două grile de joc, ceea ce înseamnă două șanse de a activa rotirile gratuite în același Spin. Dacă vrei să te bucuri cu adevărat de imagini superbe egiptene, ai putea să încerci păcănele gratis Mysterious Egypt de la Pragmatic Play.

Unde poți juca pe bani reali Book of Gold 2 Double Hit?

Betano și Maxbet sunt cele două cazinouri online unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Book of Gold 2 Double Hit, atât pe versiunea desktop (laptop, PC) sau pe dispozitivele mobile Android/ iOS (smartphone, tabletă), cu mize cuprinse între 0.40 RON și 200 RON.

 • Betano– numeroase promoții și cea mai bună aplicație de mobil
 • Maxbet– bunus uriaș de bun venit și premiu în numerar la înregistrare, fără depunere
350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5,0 rating
5.0