Slot game

Păcănele cu fotbal Hugo Goal – Introducere Slot

 

Iubești fotbalul și sloturile? Atunci, trebuie neapărat să încerci Hugo Goal, un joc de păcănele Play’n Go, cu 3 role X 3 rânduri și 5 linii de plată, cu o tematică Cupa Mondială. Este un slot plin de acțiune, dinamic, cu 3 caracteristici bonus intense – Ajută-l pe Trolul Hugo să fie cel mai bun portar și poți câștiga până la 800 X miza totală! Cu un RTP peste media de piață, de 96.49%, merită să încerci Hugo Goal gratis pe site-ul nostru sau cu mize reale la cele mai bune cazinouri online.

Cum câștigi la slotul Hugo Goal?

Hugo Goal se joacă pe 5 linii de plată câștigătoare, care sunt dispuse pe o grilă 3×3 – vezi mai multe detalii despre modul în care rulează în tabelul de plată. Pentru a câștiga un premiu, va trebui să prinzi 3 simboluri potrivite pe o linie de plată. Hugo (Trol) este cel mai bine plătit simbol din echipă, dar este și Wild – le înlocuiește pe toate celelalte pentru a crea noi combinații câștigătoare.

Tabel de plată la păcănele gratis Hugo Goal

  • 3 x Hugo = 16 x miza
  • 3 x Afskylia (Arbitru) = 5 x miza
  • 3 x Don Croco = 4 x miza
  • 3 x Capra = 3 x miza
  • 3 x Minge = 1.2 x miza
  • 3 x Fluier = 1 x miza
  • 3 x Ghete de fotbal = 0.8 x miza
  • 3 x Cronometru = 0.6 x miza
  • 3 x Cartonașe = 0.4 x miza

Nu există simbol Scatter, dar te poți bucura de câteva funcții speciale interesante, despre care vom vorbim în paragraful de mai jos.

Caracteristici Bonus inspirate din fotbal!

La slotul Hugo Goal te vei întâlni cu funcții bonus inedite, care au legătură cu tematica jocului – fotbalul. Nu există Rotiri Gratuite, dar Loviturile de Departajare și Re-Spins sunt mai mult decât profitabile și ușor de declanșat.

Funcția Reluare Acțiune

Această caracteristică se declanșează după orice rotire necâștigătoare, dacă există două role complet stivuite cu simbolurile Afskylia, Don Croco sau Capra. Apoi, a 3-a rolă se va învârti până când se va forma o combinație câștigătoare.

Funcția Lovitură Liberă

La fel ca funcția de mai sus, la orice rotire necâștigătoare, unde există două role complet stivuite cu simbolurile Minge, Fluier, Ghete de fotbal, Cronometru sau Cartonașe, se va activa caracteristica specială. Apoi, urmează ca rola a 3-a să se învârtă o singură dată, ceea ce îți oferă o șansă dublă de a forma un câștig.

Lovituri de Departajare

Atunci când cele 3 role sunte pline cu același simbol, vei juca la Lovituri de Departajare. Vei avea rolul lui Hugo, care își ocupă poziția de Portar – apară 5 penalty-uri pentru a obține un multiplicator. Fiecare minge apărată, adaugă un multiplicator de la 1x, 2x, 3x, 4x, 5x sau 10x.

Păcănele cu fotbal Hugo Goal – părerea noastră

Hugo Goal iese în evidență prin tematica aleasă – fotbalul, care arată excelent pe grila de joc 3×3, dar în special prin funcțiile bonus, care, din experiența noastră nu sunt atât de greu de inițiat. E adevărat faptul că premiile nu sunt atât de mari, precum la Football Glory de la Yggdrasil, dar este un joc grozav, atractiv, care oferă sesiuni distractive și interactive. Există câteva animații superbe și o coloana sonoră plăcută, care te duce direct la Cupa Mondială. Suntem mari fani Hugo Goal, deoarece ori de câte ori îl testăm, rămânem cu zâmbetul pe buze. Încearcă-l și tu!

Unde poți juca pe bani reali Hugo Goal?

Acest joc ca la aparate se regăsește în oferta de sloturi a celor de la Betano, NetBet, Magic Jackpot, Unibet și Vlad Cazino. Îl poți testa pe bani reali cu mize cuprinse între 0.25 RON și 500 RON pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile iOS / Android. Toate cele 5 cazinouri online licențiate ONJN vin cu promoții atractive, dar, dacă vrei să îl încerci de oriunde te-ai afla, chiar și de pe stadion, alege Betano, deoarece este platforma cu cea mai bună aplicație mobilă Betano App.