buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele cu fructe Rich Diamonds Hold and Win

Producator

Playson

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Playson
 • Volatilitate: Medie - Ridicată
 • RTP: 95.59%
 • Data lansării: 13.05.2021
 • Mize: 0.40 RON – 200 RON
 • Câștig maxim: 2.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

Păcănele cu fructe Rich Diamonds Hold and Win

 

Joacă și câștigă până la 2.000X miza totală la păcănele cu fructe Rich Diamonds Hold and Win, un slot online de la Playson! Acest joc de volatilitate medie spre ridicată se desfășoară pe o matrice cu 5 role X 3 role și 10 linii de plată fixe, unde vei găsi simboluri familiare, cum ar fi fructe, clopoței și șeptari. Mai mult decât atât, există funcții bonus de top, precum rotiri gratuite și 3 jackpot-uri, în timp ce grafica este de înaltă calitate, cu diamantul strălucind pe tamburi.

Cum câștigi la Rich Diamonds Hold and Win?

Sunt 10 linii de plată fixe, deci pentru a forma o combinație câștigătoare, ai nevoie ca 3, 4 sau 5 simboluri identice să aterize pe role adiacente, începând cu primul tambur, de la stânga la dreapta. Wild-ul, reprezentat de Șeptari, alături de Clopoțel, oferă cele mai mari recompense, în timp ce simbolurile cu fructe acordă câștiguri de valoare mai mică. Premiile cresc considerabil în timpul funcțiilor speciale, care îți pot aduce un Jackpot în valoare de 2.000X miza totală.

Tabel de plată Rich Diamonds Hold and Win

 • 5 x Șeptari = 50 x miza
 • 5 x Pepeni = 40 x miza
 • 5 x Struguri = 30 x miza
 • 5 x Pere = 20 x miza
 • 5 x Cireșe, Prune, Lămâi, Portocale = 5 x miza
Păcănele cu fructe Rich Diamonds Hold and Win

Simboluril Păcănele cu fructe Rich Diamonds Hold and Win

Rotiri Gratuite și Jackpot!

Trei simboluri Scatter (Free Spins) pe tamburii 1, 3 și 5 în aceeași rotire activează runda bonus cu rotiri gratuite. Vei încasa 5 jocuri bonus, în timpul fiecărui spin un simbol gigant este ales în mod aleatoriu pentru a umple rolele 2, 3 și 4. Dacă este ales Scatter-ul, se adaugă încă 3 rotiri gratuite suplimentare.

Joc Bonus

Șase sau mai multe simboluri Bonus (Diamant), declanșează funcția, unde aceste simboluri declanșatoare rămân pe matrice. La început, vei primi 3 rerotiri, iar fiecare simbol bonus suplimentar care pică pe role, resetează numărul de rotiri la 3 și rămâne blocat pe tamburi. Jocul Bonus se încheie atunci când nu mai ai respins sau când întregul ecran este plin cu Diamante (Grand Jackpot în valoare de 2.000X miza totală). De asemenea, pot ateriza simboluri Jackpot Mini (30 X miza) sau Major Jackpot (100 X pariul totală).

De menționat este faptul că fiecare simbol Diamant vine cu premii atașate de la 1x și până la 24x miza totală.

Păcănele cu fructe Rich Diamonds Hold and Win

Rotiri Gratuite Păcănele cu fructe Rich Diamonds Hold and Win

Rich Diamonds Hold and Win gratis – părerea noastră

Nu suntem fanii păcănelelor retro, dar Rich Diamonds Hold and Win ne-a atras atenția. Arată bine din punct de vedere vizual, caracteristicile sunt simple, dar cu potențial și mai presus de asta, chiar există șanse reale de a câștiga Jackpot-ul de 2.000X miza totală – un singur Diamant ne-a lipsit de un câștig uriaș la păcănele. Cu siguranță, îl vom mai încerca și credem că și tu ar trebui să faci asta, mai ales că există o gamă largă de pariuri, care să se potrivească oricărui buget.

Unde poți juca pe bani reali Rich Diamonds Hold and Win?

Ai încercat păcănele gratis Rich Diamonds Hold and Win pe site-ul nostru și ai avut o sesiune de joc profitabilă? Dacă te simți norocos, află că îl poți testa pe bani reali la NetBet, Maxbet și Betano, cu mize cuprinse între 0.40 RON și 200 RON. La Maxbet te bucuri de un mega bonus la prima depunere, dar și 50 RON la înregistrare. Nu durează decât câteva minute să îți faci cont! Ce mai aștepți?

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5,0 rating
5.0