buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Păcănele gratis Captain Venture

Producator

Novomatic

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Novomatic
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 94.01%
 • Data lansării: 15.06.2012
 • Mize: 0.01 RON – 50 RON
 • Câștig maxim: 8.000 X miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: DA

🏴‍☠️Păcănele gratis Captain Venture🏴‍☠️ Prezentare Slot🏴‍☠️

 

Jocul ca la aparate Captain Venture de la producătorul de jocuri Novomatic  Greentube te invită într-o călătorie în largul mării alături de pirați. Lansat în anul 2012, slotul online este structurat pe o grilă de joc cu 3 randurii X 5 coloane și 10 linii de plată ajustabile. RTP-ul este destul de scăzut, de 94.01%, volatilitatea ridicată, dar câștigul maxim ajunge până la 8.000x pariul în timpul funcției Rotiri Gratuite cu multiplicator de 8x. Grafica este simplă, iar efectele audio sunt inconfundabile. Caută comorile ascunse în slotul online Captain Venture!

Simbolurile slotului online Captain Venture

Pe role vei vedea simboluri specifice piraților, cum ar fi Hărți, Ancore, Corabie Pirați, Pirat Bărbat și Pirat Femeie, ultimele două fiind cele mai valoare simboluri. Apoi, avem simbolurile comune de joc A, K, Q, J, 10 și 9. Simbolul Wild apare sub forma căpitanului Venture. Înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului (cârma corabiei piraților – plată de până la 125x pentru 5 bucăți). Este cel mai bine plăti simbol – oferă un câștig de până la 1.000x pariul. Dacă te întrebi cum să câștigi la păcănele, află că ai nevoie de minim două simboluri potrivite de la stânga la dreapta, dar în general 3. Tabel de plată:

 • 5 X Bărbat Pirat = 40 X miza
 • 5 X Femeie Pirat = 40 X miza
 • 5 X Corabie = 30 X miza
 • 5 X Hartă = 20 X miza
 • 5 X Ancoră = 20 X miza
 • 5 X A, K = 10 X miza
 • 5 X Q, J, 10, 9 = 8 X miza
Păcănele gratis Captain Venture

Păcănele gratis Captain Venture – Simboluri și plăți

Captain Venture păcănele – Rotiri Gratuite, Simbol WILD, și Dublaj

Rotiri Gratuite

Funcția Rotiri Gratuite este declanșată atunci când primești 3 sau mai multe simboluri Scatter (cârmă corabie) oriunde pe role. Vei primi 10, 12, 14, 16, 18 sau 20 de rotiri gratuite, în funcție de norocul tău. Mai important este faptul că toate câștigurile per rotire sunt supuse unui multiplicator de x4! 3 sau mai multe simbluri Scatter vor oferi rotiri suplimentare, numărul lor fiind nelimitat.

Simbol WILD

Simbolul căpitanul Venture va înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului. În timpul funcției Rotiri Gratuite, atunci când face parte dintr-o combinație câștigătoare, câștigul va fi multiplicat cu x2. Asta înseamnă că poți obține multiplicatori de până la 8x în “specială”. 

Joc ca la aparate cu Dublaj

Există o funcție de dublaj, dar nu cea clasică, unde trebuie să ghicești culoarea cărții – Roșu/Negru. Este un “Joc în Scări”, unde trebuie să urci treptele pentru a dubla câștigul per rotire. Sunt până la 10, iar dacă reușești acest lucru, primești un premiu de 1.000x pariul.

Păcănele gratis Captain Venture – părerea noastră

Întotdeauna mi-a plăcut păcănele gratis Captain Venture. De fiecare dată când încerc slotul online mi se pare foare ușor să declanșez rotirile gratuite. Cea mai mare suma câștigată într-o rotire a fost 200x pariul, iar de cele mai multe ori joc păcănele online Captain Venture pe un pariu minim, datorită multiplicatorului uriaș de x4 în “specială”. În timpul jocului de bază nu pot spune că am câștigat premii mari, dar simbolul Wild si faptul ca este un joc ca la aparate cu dublaj ajută foarte mult să obții câstiguri suplimentare. Testează-l în mod gratuit pe site-ul nostru, iar dacă ți se pare atractiv, află la ce cazinouri online este disponibil!

Unde poți juca cu mize reale Captain Venture?

Captain Venture este un joc ca la aparate popular și îl regăsim la majoritatea cazinourilor online de top, cum ar fi: NetBet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, MaxBet, Superbet și Fortuna.

Personal, cred că merită să încerci jocul de păcănele online Captain Venture și pe bani reali. Recomand Superbet Casino, deoarece vine cu 1.200 RON bonus și 300 de rotiri gratuite la jocuri EGT.

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0