Slot game

Păcănele Gratis Charlie Chance XREELZ – Recenzie

Joacă păcănele online Charlie Chance XREELZ, un slot nou de la Play’n GO și descoperă o mulțime de caracteristici bonus interesante și un design impresionat! Acest joc este structurat pe 5 role X 3 rânduri și 243 linii de plată și, la fel ca majoritatea jocurilor de la acest producător, volatilitatea este spre ridicată, iar RTP-ul este peste media de piață, respectiv 96.25%. Dacă ești destul de norocos, poți obține un câștig maxim de până la 20.000X miza totală.

Cum câștigi la jocul de păcănele Play’n GO Charlie Chance XREELZ?

Există 243 de modalități de a câștiga, iar pentru a forma o combinație câștigătoare trebuie ca pe matrice să aterizeze 3 sau mai multe simboluri identice pe role consecutive, începând de la stânga spre dreapta. Simbolurile care plătesc mai mult sunt Charlie Chance și Wild-ul, dar valoarea lor crește în timpul Free Spins, acolo unde multiplicatorul poate ajunge și la 25X.

Tabel de plată la păcănele Charlie Chance XREELZ

  • 5 x Charlie = 20 x miza
  • 5 x Demoni = 2 x miza
  • 5 x Clopoței = 1.5 x miza
  • 5 x 666 = 1 x miza
  • 5 x Cărți de joc = între 0.40 x și 0.50 x miza
Păcănele Play'n GO Charlie Chance
Păcănele Play’n GO Charlie Chance Simboluri Wild si Scatter

Descoperă motorul de joc XREELZ și funcția Rotiri Gratuite cu Multiplicator de până la 25x!

Cum fucționează motorul de joc XREELZ?

După fiecare câștig care conține un simbol Wild, rola pe care este simbolul sălbatic va fi evidențiată și activează motorului XREELZ. Asta presupune că deasupra ecranului de joc va apărea un tambur multiplicator în mișcare, astfel că toate câștigurile obținute sunt supuse unui multiplicator de x2, x3 sau x5.

Re-Spin Second Chance

Când două sau mai multe simboluri Scatter aterizează pe grilă, se activează caracteristica. Rolele care conțin Scatter sunt ținute pe poziție, iar restul se învârt. Dacă un alt Scater cade pe matrice, procesul se repetă, până când nu mai vine alt astfel de simbol sau a căzut pe fiecare rolă.

Rotiri Gratuite

Secvența bonus cu Rotiri Gratuite se activează atunci când obții 3 sau mai multe simboluri Scatter. Motorul XREELZ este activ, iar fiecare Wild care aterizează pe grila de joc rămâne activ pe toată durata funcției și își schimbă poziția la fiecare Spin. În funcție de numărul de Scattere, poți obține multiplicatori XREELZ mai mari, după cum urmează:

  • Flaming Free Spins – 3 Scatter acordă 10 rotiri gratuite cu multiplicatori de x2, x3 și x5
  • Inferno Free Spins – 4 Scatter oferă cu 10 rotiri gratuite cu multiplicatori de x5, x6 și x8
  • Hellfire – 5 Scatter vin cu 10 rotiri gratuite cu multiplicatori de x8, x9 și x25
Păcănele Play'n GO Charlie Chance Rotiri Gratuite
Rotiri Gratuite la jocul de Păcănele Play’n GO Charlie Chance

Păcănele Gratis Charlie Chance XREELZ  – părerea noastră

Noi l-am testat și am descoperit un slot foarte volatil, ceea ce înseamnă că te poți aștepta la câștiguri mai rare, dar consistente – până la 20.000X miza totală la un singur spin. Ne place mult motorul de joc XREELZ, deoarece am obținut câteva câștiguri bune în jocul de bază cu ajutorul multiplicatorilor. Cu siguranță, merită să arunci o privire, așa că joacă păcănele gratis Charlie Chanze XREELZ pe site-ul nostru și vezi dacă merită să-l încerci cu mize reale!

Unde poți juca pe bani reali Charlie Chance XREELZ?

Momentan, acest joc ca la aparate se regăsește în oferta de sloturi a celor de la Betano, Maxbet și PokerStars. Îl poți testa pe bani reali cu mize cuprinse între 0.50 RON și 500 RON pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile iOS / Android. Toate cele 3 cazinouri online licențiate ONJN vin cu promoții atractive, dar dacă vrei un bonus fără depunere, CLICK AICI!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1