Slot game

Păcănele gratis Coils of Cash

 

Joacă păcănele Coils of Cash și descoperă invenții uimitoare în valoarea de până la 30.000 X miza totală! Acest joc ca la aparate Play n Go te provoacă să fii un inginer iscusit pe o matrice cu 6 role și 2.304 linii de plată. Design-ul este superb, futurist am putea spune, în timp ce coloana sonoră este captivantă. Ce invenție vrei să faci pentru a câștiga premiul cel mare? Până atunci, joacă gratis Coils of Cash pe pagina noastră!

Cum câștigi la slotul Coils of Cash?

Există un premiu de până la 30.000 X miza totală pe rotire, ce poate fi câștigat în bonus, deoarece aici există multiplicatori de până la 625X (nu va fi ușor, dar nu imposibil). Pentru a forma o victorie, ai nevoie ca simbolurile să cadă pe role adiacente, de la stânga la dreapta, începând cu prima. Wild-ul ajută la formarea de câștiguri, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, în afară de Scatter. Premiile per rotire nu sunt mari, deoarece există 2.304 linii de plată, dar se câștigă mai des (recompense mici/medii).

Premii pentru 6 X simbol

  • 6 x aparate futuriste (4 la număr de diferite forme și dimensiuni) = între 2.5 x miza și 5 x miza
  • 6 x A, K, Q = 1 x miza
  • 6 x J, 10, 9 = 0.80 x miza

Păcănele gratis Coils of Cash

Funcții speciale

Există funcția Câștiguri în Cascadă – simbolurile care au format combo-ul câștigător sunt eliminate de pe ecran, ca mai apoi altele noi să umple spațiile rămase libere.

De cum deschizi jocul, vei observa că deasupra rolelor există un tambur suplimentar, care conține multiplicatori – valoarea simbolurilor de aici se măresc cu X1 pentru fiecare cascadă până la X5 (5 victorii la rând). Dacă există mai mulți multiplicatori, valorile acestuia se înmulțesc, de până la 625X.

Caută pe role în aceeași rotire 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter și vei fi recompensat cu 10, 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite.  Aici multiplicatorii nu se resetează ca în jocul de bază, ci rămân în joc până la sfârșit. Primești două rotiri gratuite suplimentare pentru fiecare Scatter care pică pe tamburi.

Câștig Coils of Cash

Păreri păcănele Coils of Cash

Coils of Cash este fără doar și poate un slot atractiv din multe puncte de vedere. În primul rând, câștigul total poate ajunge până la 30.000 X miza totală. Runda bonus cu rotiri gratuite și multiplicatorul de până la 625X sunt un punct forte. Totuși, am obervat că este dificil să obții câștiguri consecutive, fiind un joc extrem de volatil, iar “speciala” vine destul de greu. Poate cu un joc responsabil și disciplină, se poate revendica recompense consistente. Jocul este disponibil pe toate platformele, desktop, Android și iOS.

Unde poți juca pe bani reali Coils of Cash?

Crezi că Coils of Cash poate fi slotul tău norocos pe bani reali? Ei bine, află că-l poți juca cu mize reale la următoarele cazinouri online: NetBet, Betano, Vlad Cazino, Unibet, Magic Jackpot, Frank Casino, SlotV, Winbet, Mr Bit, Winmasters, MaxBet sau PokerStars. Dacă ar fi să alegem, am merge către Maxbet, deoarece este printre operatorii care oferă bonus fără depunere. Mai multe detalii aici.