Slot game

Păcănele gratis Crystal Caverns Megaways

Crezi că ești un bun explorator de pietre prețioase? Dacă da, caută cristale în valoare de 10.000 X miza totală la păcănele Crystal Caverns Megaways, un slot uimitor de la Pragmatic Play! Acțiunea are loc pe ghețari, pe o matrice cu 6 role X 7 rânduri și până la 200.704 linii de plată, unde volatilitatea este ridicată, iar rata de câștig este peste media de piață, de 96.46%. Descoperă mai multe detalii interesante în recenzia noastră completă, inclusiv cum poți activa secvența bonus cu rotiri gratuite!

jocul Crystal Caverns Megaways

Cum câștigi la slotul Crystal Caverns Megaways?

Cu cel puțin 3 simboluri de același fel, așezate de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur, vei forma o combinație câștigătoare – cu 6 X vei încasa premii mai mari. În jocul de bază și în bonus te bucuri de până la 200.704 linii de plată, ceea ce face ca premiile per simbol să fie destul de mici, dar recompensele vin mai des. Totuși, la jocul de păcănele gratis Crystal Caverns Megaways se pot încasa plăți de până la 10.000 X miza totală, asta pentru că există multiplicatori progresivi nelimitați.

Premii pentru 6 X simbol la jocul de păcănele gratis Crystal Caverns Megaways

  • 6 x Cristal roșu = 25 x miza
  • 6 x Cristal albastru = 5 x miza
  • 6 x Cristal mov = 2.5 x miza
  • 6 x Cristal turcoaz = 2 x miza
  • 6 x Cristal roz = 1.5 x miza
  • 6 x A = 1 x miza
  • 6 x K = 0.9 x miza
  • 6 x Q = 0.8 x miza
  • 6 x J = 0.6 x miza
  • 6 x 10 = 0.5 x miza

tabelul de plata al jocului Crystal Caverns Megaways

Funcții speciale

Fiecare victorie activează funcția Mod Colapsabil sau Câștiguri în Cascadă. După ce combinația a fost plătită, simbolurile implicate sunt eliminate de pe role, iar noi pictograme coboară în spațiile goale, care pot forma noi combinații câștigătoare.

Wild Expandabil

Ori de câte ori un simbol Wild apare în jocul de bază sau în bonus, oriunde pe ecran, cu excepția rândului de sus, acesta se extinde pentru a acoperi întreaga rola, ca mai apoi să formeze plăți.

Multiplicator Crescător

Funcția este activă în jocul principal și bonus. După fiecare cascadă, multiplicatorul câștigului crește cu +1, deci poți beneficia de multiplicatori mult mai mari atunci când obții combinații câștigătoare una după alta.

Rotiri Gratuite

4, 5 sau 6 simboluri Scatter în aceeași rotire, îți oferă 12, 16 sau 20 de rotiri gratuite plus un premiu de 5x, 10x sau 100x pariul total. Aici, multiplicatorul de câștig nu se resetează până la încheierea funcției, iar Wild-ul expandabil rămâne în joc. 3 X Scatter sau mai multe acordă 5 rotiri gratuite suplimentare.

Cumpără Rotiri Gratuite

Dacă te grăbești, poți plăti de 80 de ori miza totală pentru a declanșa funcția pricipală – click pe butonul “Cumpără Rotiri Gratuite”, iar la următoarea rotire, cel puțin 4 Scattere vor fi pe grila de joc.

functia cumpara speciala a jocului Crystal Caverns Megaways

Păreri Crystal Caverns Megaways

Jocul de păcănele gratis Crystal Caverns Megaways Nu este cel mai inovator slot din seria Megaways, dar poate fi jocul care îți aduce multă satisfacție – se pot revendica premii de până la 10.000 X miza totală. Arată bine din punct de vedere vizual, dinamic și plin de culoare. Funcțiile bonus nu ne sunt străine, dar sunt printre cele mai populare – ne place că și în jocul de bază se pot obține câteva premii mari, în special prin funcția Câștiguri în Cascadă cu multiplicatori progresivi. Cu siguranță, merită să arunci o privire!

Unde poți juca pe bani reali Crystal Caverns Megaways?

Crystal Caverns Megaways pe bani reali îl găsim la multe cazinouri online: NetBet, Betano, Unibet, Maxbet, Superbet, Magic Jackpot, SlotV, Winbet, Frank Casino, Mr Bit, Winmasters și Vlad Cazino. Din experiență, îți recomandăm Unibet, deoarece ai parte de promoții zilnice și turnee săptămânale cu premii cash, iar pe lângă asta ai și un bonus de bun venit venit mare.