Slot game

Păcănele gratis Dance Party 🎵 Prezentare

 

Ești gata de o petrecere de neuitat? Producătorul de jocuri Pragmatic Play te invită să te distrezi în jocul ca la aparate Dance Party, lansat în Martie 2020. RTP-ul este de 96.5%, volatilitatea este ridicată, iar câștigul maxim este de 36.450 X miza. Poți testa la cazinoul Betano păcănele online Dance Party cu pariuri cuprinse între 0.80 RON și 400 RON, atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile.

Grafica este modernă, design-ul este strălucitor, iar efectele audio sunt specifice unui club de distracție. Partea interesantă este că pe lângă simbolurile specifice tematice, găsim și simboluri care se regăsesc într-un joc ca la aparate cu fructe și șeptari. Ca și funcții speciale, slotul online Dance Party conține rotiri gratuite cu multiplicatori progresivi. Te alături petrecerii?

Simbolurile slotului online Dance Party

În jocul ca la aparate Dance Party regăsim în total 10 simboluri, dintre care 8 obișnuite și 2 simboluri speciale. Astfel, vei găsi clasicele cărți din pachetul de joc, precum A, K, Q, J, dar și simboluri specifice unui joc de păcănele gratis cu șeptari, cum ar fi BAR, dublu BAR, dar și 777.  Simbolul DJ este simbolul specific temei – oferă câștiguri mari la păcănele Dance Party.

Simbolul Wild este sub forma unui Disk cu logo-ul Dance Party. Apare doar pe rolele 2, 3, 4 și 5 și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția Scaterr-ului (diamant – declanșează rotiri gratuite). Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu rola din capătul stâng. Cu minim 3 simboluri realizezi un câștig, dar hai să vedem ce obții cu 5:

  • 5 X DJ = 7.5 X miza
  • 5 X Șeptar= 6 X miza
  • 5 X dublu BAR = 5 X miza
  • 5 X BAR = 4 X miza
  • 5 X A, K = 2.5 X miza
  • 5 X Q, J = 2 X miza
Păcănele gratis Dance Party

Păcănele gratis Dance Party – Simboluri și plăți.

Dance Party păcănele – Rotiri Gratuite cu multiplicator progresiv

Exista doar o singura funcție in jocul de păcănele Dance Party, dar, din punctul meu de vedere este suficient, deoarece se pot obtine cateva caștiguri substanțiale. Cu minim 5 simboluri Scatter se declanșează funcția Rotiri Gratuite cu multiplicator progresiv. Vei primi 15 rotiri gratuite, iar în funcție de numărul Diamantelor, vei avea următorii multiplicatori progresivi:

  • 5 Scatter = multiplicator de început 1x
  • 6 Scatter = multiplicator de început 2x
  • 7 Scatter =  multiplicator de început 3x

Multiplicatorul de câștig crește cu 1x, 2x sau 3x la fiecare rotire gratuită în funcție de numărul de simboluri Scatter care au declanșat funcția Rotiri Gratuite. Poți obține până la 60 de rotiri gratuite, numărul lor fiind limitat.

Păcănele gratis Dance Party – Părerea noastră

Îmi place acest joc de păcănele online Dance Party, deoarece conține simboluri cu BAR și Septari, fiind printre preferatele mele, dar ceea ce mi se pare destul de atractiv este funcția cu rotiri gratuite cu multiplicatori progresivi, acolo unde câștigul la păcănele depășește 35.000 X pariul total. Nu te aștepta la plăți foarte mari în jocul de bază, pentru că este un slot online de variație mare. Sfatul meu este să încerci slotul gratis Dance Party pe site-ul nostru, ca mai apoi să îl testezi și pe bani reali la unul dintre cazinourile de top din România.

Unde poți juca Dance Party pe bani reali?

Poți testa păcănele Dance Party pe bani reali la următoarele două cazinouri online recomandate: Betano și NetBet. Ai încercat varianta demo Dance Party și ți-a plăcut? Ei bine, îți recomand Betano Cazino, deoarece este platforma cu cea mai bună aplicație mobilă, iar pe lângă asta, te bucuri de un bonus de bun venit de până la 1000 RON + 1000 rotiri gratuite.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1