buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele Gratis Dinosaur Rage

Producator

QuickSpin

Rating

Sending
4.5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: QuickSpin
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.11%
 • Data lansării: 09.02.2021
 • Mize: 0.80 RON – 400 RON
 • Câștig maxim: 17.794x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

Păcănele Gratis Dinosaur Rage – Descriere Slot

 

Dinosaur Rage, unul dintre cele mai noi sloturi online create de producătorul Quickspin, ne aruncă în Jurasic, acolo unde vom întâlni specii de dinozauri precum Tyrannosaurus Rex, Triceratops, Brachiosaurus sau Pterodactylus. Anna the Explorer, purtând cu ea doar o macetă, dar fiind foarte curajoasă, te va ajuta să lupți contra dinozaurilor cei fioroși iar, în final, să ajungi la premiul cel mare.

Slotul are un format de 5×4 cu 1.024 de direcții de plată neajustabile, oferindu-i jucătorului o senzație unică atunci când acesta va intra în contact cu jocul.

Câștigul maxim pe care îl poți obține trece de 17.000x miza pariată, volatilitatea este ridicată, iar RTP-ul este de 96.11%, dar aceasta va fi mai mare atunci când vei cumpăra modul special cu rotiri gratuite, desigur, dacă alegi să faci acest lucru. Acest slot îl poți încerca în variantă demo pe pacanele-gratis.ro și este disponibil atât pe desktop cât și pe dispozitivele mobile Android sau iOS.

Simbolurile slotului Dinosaur Rage

Cel mai valoros simbol al slotului este Anna – are funcția de „Wild” și se poate deplasa oriunde pe ecran declanșând funcția „Plătește oriunde”.Nu lipsesc din joc nici simbolurile clasice – A, K, Q, J, 10, acestea fiind de valoare mică dar avem și câștiguri de valoare medie, acestea fiind reprezentate de simbolurile cu dinozauri, cum ar fi Tyrannosaurus Rex, Triceratops, Brachiosaurus și Pterodactylus.

Pe durata jocului, ai șansa de a obține secvența Rotiri Gratuite, Scatter-ul fiind reprezentat de un Ou uriaș de dinozaur, care declanșează automat rotirile gratuite, după cum urmează:

 • 3 simboluri Scatter acordă 10 runde gratuite și un upgrade;
 • 4 simboluri Scatter acordă 15 runde gratuite și 2 upgrade-uri;
 • 5 simboluri Scatter acordă 25 de runde gratuite și 3 upgrade-uri.

Fiecare upgradeînfurie un Dinozaur, ceea ce duce la abilitatea de a plăti oriunde pe ecran.

Simbolurile Scatter rămân disponibile pe durata rotirilor gratuite, iar aterizarea a 3 sau mai multe simboluri redeclanșează automat funcția de rotiri gratuite și upgrade-uri.

Când toți Dinozaurii devin înfuriați, fiecare upgrade poate crește multiplicatorul în modul de rotiri gratuite cu 1x.

Atunci când este posibil, poți cumpăra modul special Rotiri Gratuite, având două opțiuni:

 1. Achitarea unui preț de 75x miza va genera 3 sau mai multe Scatter-uripe ecran
 2. Achitarea unui preț de 150x miza va declanșa 4 sau mai multe Scatter-uri
Păcănele Gratis Dinosaur Rage

Păcănele Gratis Dinosaur Rage – Simboluri Dinozauri

Rotirile gratuite cumpărate vor funcționa la fel ca și cele din modul simplu, alegerea îți aparține pe care mod îl vei cumpăra sau dacă vei aștepta să pice pe ecranul de joc cel puțin 3 Scatter-uri.

Păcănele Gratis Dinosaur Rage

Păcănele Gratis Dinosaur Rage Simboluri Speciale

Grafica și coloana sonoră a jocului

În Dinosaur Rage, Producătorul Quickspin îi redă jucătorului o senzație unică de joc dar, totodată, captivantă, datorită efectelor grafice excelente – un peisaj verde de junglă prezentând dinozaurii în libertate. Ceea ce face și mai captivant jocul, este coloana sonoră.Muzica de pe fundal îl va face pe jucător să se simtă ca și cum ar viziona un film de acțiune și îl va capta întrutotul.

Păreri Dinosaur Rage

Am încercat și noi acest joc, și putem spune că am rămas plăcut surprinși de gameplay, grafică, efecte sonore și, nu în ultimul rând, de secvența cu rotiri gratuite și multiplicatori, cu mult potențial. 

Unde poți juca Dinosaur Rage pe bani reali?

Jocul creat de producătorul Quickspin este disponibil pe bani reali la NetBet, unul dintre cazinourile online legale în România cele mai apreciate, numărul 1 ca și ofertă de jocuri – Știai că poți juca table pe bani la NetBet? Nu uita de bonusul pe orice cazino ți-l poate oferi la înregistrare! Unii operatori oferă și No Deposit Bonus – citește aici un material complet despre bonusurile fără depunere!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0