Slot game

Păcănele gratis Hotel Yeti Way

Yeti este plin de surprize și gata de aventură! Alătură-te lui la păcănele Hotel Yeti Way, un slot distractiv de la Play n Go, așezat pe o grilă cu 4 rânduri X 6 role și 4.096 moduri de a câștiga. Acțiunea capătă adrenalină în bonusuri, acolo unde există multe caracteristici interesante, cu potențial de plată consistent. Volatilitatea este medie spre ridicată, RTP-ul este decent, în timp ce pariurile sunt pentru toate buzunarele.

Cum câștigi la slotul Hotel Yeti Way?

Cu atât de multe linii de plată, se câștigă des la păcănele Hotel Yeti Way, însă valoarea premiilor per simbol nu este foarte mare. De asemenea, cele două simboluri Wild (Bloc de gheață și Yeti) te vor ajută să obții mai multe recompense. Pentru a forma o combinație câștigătoare, ai nevoie ca minim 3 simboluri de același fel să aterizeze pe role consecutive, de la dreapta spre strângă. Cheia către premii mai mari este în “speciale”, însă ai nevoie de mult noroc și joc responsabil, așa cum se întâmplă la orice joc ca la aparate.

Premii pentru 5 X simbol pe o linie de plată

  • 6 x Rechin = 3 x miza
  • 6 x Pălărie = 2 x miza
  • 6 x Ochelari de soare = 2 x miza
  • 6 x Șlapi = 1 x miza
  • 6 x Sticlă cu protecție solară = 1 x miza
  • 6 x A, K, Q, J, 10 = 0.5 x miza
Păcănele gratis Hotel Yeti Way

Bonus la păcănele Hotel Yeti Way

Caută-l pe Yeti pe role pentru ca una din următoarele caracteristici bonus să se activeze:

  • Bungee Jumping – o caracteristică de volatilitate medie spre ridicată, unde între 1 și 4 stive Wild pot apărea;
  • Surfing – o caracteristică de volatilitate medie, unde între 2 și 4 simboluri Wild pot ateriza pe role;
  • Scuba Diving – o caracteristică de volatilitate ridicată, unde se acordă respin: dacă un Rechin aterizează, se acordă un alt respin, până la 24.

 Rotiri Gratuite

Câștigi 8, 12, 16 sau 20 de rotiri gratuite, atunci când 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter (Hartă) cad simultan pe role. Una din caracteristicile de mai sus se declanșează, iar la fiecare rotire vei beneficia de o rola cu multiplicator X2 (până la 6 role).

Păcănele gratis Hotel Yeti Way

Merită să joci aparate Hotel Yeti Way?

Merită să încerci păcănele online Hotel Yeti Way, deoarece se câștigă des premii mici și medii, în timp ce funcțiile bonus aleatorii sunt un mare plus. Ca design și coloană sonoră, slotul impresionează, în timp ce simbolurile te duc cu gândul la vacanță. Noi l-am testat și am descoperit că cele 3 caracteristici bonus aleatorii se activează destul de des, dar nu ne-a impresionat ca plată finală. Încearcă-l și tu gratis pe această pagină!

Unde poți juca pe bani reali Hotel Yeti Way?

Vrei să iei parte la aventură uimitoare cu jocul de păcănele online Hotel Yeti Way pe bani reali? Ei bine, jocul ca la aparate este disponibil în următoarele cazinouri online: NetBet, Unibet, Magic Jackpot, Mr Bit, SlotV, Frank Casino, Winmasters, Winbet sau la Vlad Cazino. Personal, am opta pentru Vlad Cazino, deoarece pe lângă promoțiile săptămânale, ai un bonus de bun venit fabulos cu rotiri gratuite la sloturi de top.