Slot game

Păcănele gratis House of Doom

Cânta și dansează la păcănele House of Doom în timp ce poți câștiga premii de până la 2.500 X miza totală pe rotire! Hai pe o matrice cu 5 role X 3 rânduri și 10 linii de plată fixe, alături de simboluri uimitoare. Aici, te bucuri de multe bonusuri, precum rotiri gratuite sau wild-uri expandabile într-o atmosferă distractivă și plină de adrenalină. Joacă gratis House of Doom de la Play n Go chiar pe această pagină!

Cum câștigi la slotul House of Doom?

La păcănele House of Doom se câștigă pentru 3, 4 sau 5 simboluri de același fel, așezate pe role adiacente, de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur. Cu 5 X simbol vei obține recomensele cele mai mari, în special pentru Wild (Femeie) – 5 bucăți pe o linie de plată activă oferă de 100 de ori pariul total. Premii mult mai mari, de până la 2.500 X miza totală pot fi revendicate în Free Spins, dar și în Bonus.

Plăți 5 X simbol

  • 5 x Berbec = 70 x miza
  • 5 x Trandafiri = 50 x miza
  • 5 x Cruce = 40 x miza
  • 5 x Pentagram = 35 x miza
  • 5 x A, K, Q = 10 x miza
  • 5 x J, 10 = 7.5 x miza
Păcănele gratis House of Doom

Caracteristici păcănele House of Doom

Înainte de a da rotire, vei observa că o rolă este evidențiată – dacă aici pică un Wild, acesta se va extinde pe acea rolă, ceea ce poate duce la formarea de mai multe combinații câștigătoare.

Rotiri Gratuite

10 rotiri se câștigă de fiecare dată când pe rolele 1, 3 și 5 aterizează simultan simboluri House of Doom – devine Wild în „specială” și, de asemenea, 5 bucăți pe o linie de plată activă plătește de 750 de ori miza totală. Pentru mai multă adrenalină, la fiecare rotire pot fi evidențiate între 2 și 5 role!

Bonus

De fiecare dată când simbolul Scatter (Craniu) aterizează pe cele 3 role din mijloc, se activează jocul Bonus. Pe ecran vor apărea 15 simboluri Cranii, iar tu va trebui să alegi pentru a câștiga premii în bani sau pentru a activa funcția Rotiri Gratuite.

Păcănele gratis House of Doom

Păreri House of Doom                   

House of Doom este un slot simplu, dar cu un design și coloana sonoră impresionante și cam atât. Funcțiile bonus sunt modeste – nu au potențial de plată atât de mare. Ne este greu să credem că se poate câștiga până la 2.500 X miza totală. Dacă merită să îl încerci, toate tu poți decide, însă până atunci poți încerca și alte păcănele gratis pe site-ul nostru, pentru a-ți alege jocul perfect pentru tine.

Unde poți juca pe bani reali House of Doom?

Dacă vrei să încerci House of Doom pe bani reali, o poți face la următoarele cazinouri legale în România: NetBet, Betano, Winmasters, Unibet, Vlad Cazino, Superbet, Magic Jackpot, Frank Casino, SlotV, Winbet sau Mr Bit. Recomandarea noastră este NetBet deoarece este printre puținele cazinouri online ce oferă bonusuri fără depunere la înregistrare, dar și un pachet consistent la primul depozit.